Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Herkese teşekkür ederim. Topuz bağlantı soketi ile geliyor. Tesisat da yolcu tarafında göğüsün alt kısmından alındı ama tam ayrıntısı ile göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Herkese teşekkür ederim. Topuz bağlantı soketi ile geliyor. Tesisat da yolcu tarafında göğüsün alt kısmından alındı ama tam ayrıntısı ile göremedim. Torpido aydınlatmasından olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Kadir Utku Özen, 05 Aralık 2012 - 16:50 tarihinde yazdı. Herkese teşekkür ederim. Topuz bağlantı soketi ile geliyor. Tesisat da yolcu tarafında göğüsün alt kısmından alındı ama tam ayrıntısı ile göremedim. Torpido aydınlatmasından ola Tam bilmiyorum ama aracın kontağına bağlı. Motor çalışınca yanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yok be yaa...Yorgunluğu anlatan bir ifade sadece ....Tombul tamam anlamsız bir ifade takılma sen ona...... Anlamsız ha. Vaaaayyyyy beeee.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Tam bilmiyorum ama aracın kontağına bağlı. Motor çalışınca yanıyor. Motor çalışınca mı yanıyor yoksa farlar yanınca mı? Bizim araçlarda gündüz farlar yanmazken torpidoyu açınca aydınlatma yanıyor mu? Yanıyorsa kesin torpido aydınlatmasından alınmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Motor çalışınca mı yanıyor yoksa farlar yanınca mı? Bizim araçlarda gündüz farlar yanmazken torpidoyu açınca aydınlatma yanıyor mu? Yanıyorsa kesin torpido aydınlatmasından alınmış. Motor çalışınca yanıyor. Yani farlar kapalıyken gündüzde yanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Motor çalışınca mı yanıyor yoksa farlar yanınca mı? Bizim araçlarda gündüz farlar yanmazken torpidoyu açınca aydınlatma yanıyor mu? Yanıyorsa kesin torpido aydınlatmasından alınmış. torpido lambası kontak kapalıykende yanıyor abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 torpido lambası kontak kapalıykende yanıyor abi Birde benim bildiğim sadece torpidoyu açarsan yaniyor bagaj lambalari gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Birde benim bildiğim sadece torpidoyu açarsan yaniyor bagaj lambalari gibi Ben de böyle biliyorum. Yolcu tarafı göğsün altı sigortanın orası değil mi? Boş olan bir taneye takarlarsa sonradan takılan Bi-Xenon DRL'leri gibi kontakla çalışsa gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Torpidoyu acinca yanmasinin sebebi switchi aciyor olmamiz yoksa kontak acilinca elektrik geliyor oraya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Nasil yapildigi anlatilmis http://www.mediafire.com/?5qifeyl78a01zur 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Zaten bir soket var içerden topuza gelen,2 pinli bir soket...o soketin takıldığı bir pin yeri var yolcu tarafındaki konsol altında..Ama o konsol çok zor takılıyor geri yav...Ben sony ekranı takarken bi tane parça düştü orta konsol içine onu almak için söktüm yolcu tarafını kenardan sonra taktırmak için 1 saat uğraştılar serviste....Acayip kıl bir kapağı var oranın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Torpidoyu acinca yanmasinin sebebi switchi aciyor olmamiz yoksa kontak acilinca elektrik geliyor oraya. kontak kapalıykende yanar abi yani gittin kapıyı açtın direk torpidoyu açtın yanar. switche gelen elektrik tavan lambasına gelen elektriğe paraleldir %99 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Çok şey söküyorlarmış yav. Ama görünüşü gece güzeldir diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Bu arda o vites topuzunda geri vites için yukarıya çekilen mandal yok,acaba geri vitese neasıl takılıyor o topuzla eklenince ?Ben Çakır Otomotivde buldum bundan ama almadım,çok gerekli gelmedi bana birde fazla alengirli takılması falan,geri vites olayı da tereddüte düşürdü beni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap