Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2014 Otomatik şart değil, yapabilirseniz yine yapabilirsiniz ona kasmam otomatik olmasına bağlı değil, parçaların bulunabilirliğine, tesisatın zorluğuna bağlı. BLISin tesisatı kolay mesela, ama sensörler baya pahalı. Ben stop & go'lu istiyorum! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Gençler bi arkadaş 46.500'e 2012 trend x powershift bulmuş 14.500 km'de.. O zamanki trnd x ile style arasında ne farklar vardı? BT, sesli kontrol, ekran, yağmur-far sensörü, hızlı sabitleyici/sınırlayıcı (bundan emin değilim), karartılmış arka camlar.... bunların dışında var mı birşey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 2012 trend x Benim hatırladığım kadarıyla trendx'ler 2013te gelmeye başlamıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Gençler bi arkadaş 46.500'e 2012 trend x powershift bulmuş 14.500 km'de.. O zamanki trnd x ile style arasında ne farklar vardı? BT, sesli kontrol, ekran, yağmur-far sensörü, hızlı sabitleyici/sınırlayıcı (bundan emin değilim), karartılmış arka camlar.... bunların dışında var mı birşey? Eski style ile trend x'i mi soruyoruz yani ? Trend x değişmedi neyse o çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Eski style ile trend x'i mi soruyoruz yani ? Trend x değişmedi neyse o çünkü. Evet eski style ve trend x... Benim hatırladığım kadarıyla trendx'ler 2013te gelmeye başlamıştı Valla mı ya? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 3 Mayıs 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Geniş ekranlı focusculara sorum var, yol bilgisayarı kaç adet var? Seyehat süresi var mı? Ben unuttum bunları :/ yaşladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Geniş ekranlı focusculara sorum var, yol bilgisayarı kaç adet var? Seyehat süresi var mı? Ben unuttum bunları :/ yaşladım Süre yok yav. Sen yaşlandıysan biz bastonla gezelim o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Geniş ekranlı focusculara sorum var, yol bilgisayarı kaç adet var? Seyehat süresi var mı? Ben unuttum bunları :/ yaşladım tek, yok. amerikanlar öyle. bi şekilde yapılıyo ama incelemedim/uğraşmadım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 tek, yok. amerikanlar öyle. bi şekilde yapılıyo ama incelemedim/uğraşmadım. Niye sorduğumu anlamışsındır o zaman. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Arkadaşlar 2014 Focus Mk3 (Makyajsız kasa) Style Dizellerde otomatik park var mı?Sorum cevap alır almaz konu silinebilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2015 Donanım listesi için: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar Youtube'da dolaşırken tesadüfen şu videoyu buldum. Sizin Focuslarda da böyle bir sistem var mı? Şubat 3, 2015 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Arkadaşlar Youtube'da dolaşırken tesadüfen şu videoyu buldum. Sizin Focuslarda da böyle bir sistem var mı? Hani bir anket yapmıştım siz ise inadına hepsini işaretledim demiştiniz işte o şıklardan biri buydu, bundan sonra anket ve sorularda daha duyarlı olmanızı tekrar hatırlatarak. Ayrıca genel sohbet'e lütfen bu tür başlıklar varken otomobil hakkında soru sormayınız, cevap alamazsınız bilsek de cevaplamıyoruz. Donanım listesini kontrol etmenizi tavsiye ederim. SONUÇ: Bu donanım bizde yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Şu anda seri üretim Almanya Saarlouis ve ABD Michigan'daki ana Ford Focus montaj fabrikalarında başlıyor. Avrupa'daki üretim 2011 ortasında Rusya'da St. Petersburg'daki montaj fabrikasının 4 kapılı ve 5 kapılı modelleri üretmesiyle artacak. çin'deki Chongqing fabrikası da 2012 başlarında devreye girerek Asya Pasifik bölgesinde satılacak Focus'ların üretimini yapacak. Almanya olan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap