Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından.

Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mertcan Çelik said:

Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Bu gayet mantıklı bir çözüm olurmuş bence! (Bende merak ediyordum, anahtarsiz ne kadar gider diye. )

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba 2013 focus 1.6 dizel arabamın yedek anahtarı ile çalıştırmak istedim.  imbobilizer devre dışı bırakmasılınız şekilinde yazı çıktı..

nasıl devre dışı bırakılır? yardımcı olursanız sevinirim

Yanıtlama zamanı:

evet 2 el. yaptırdık. galerici yaptırdı

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar iki hafta önce focus sahibi oldum(12 dizel 95ps)araçla ilgili bazı sorularım olacaktı.

1-Aracın donanım paketi hakkında bir bilgim yok(aldığım kişi emlakçıydı onada takasla gelmiş pek bilinçli birisi değildi).araçta özellik olarak hız sabitleyici,çelik jantlı,4 cam otomatik,karartılmış arka camlar gibi şeyler mevcut ama otomatik far,yağmur sensörü vs.gibi özellikler yok,ön tamponu değişmiş sis farı yok şuan lakin far kumanda panelinde ön ve arka sis düğmesi mevcut.

2-aracın birinci anahtarı kayıp yedek anahtar ile teslim aldım kendisinde olmadığını söyledi satan kişi,yedek ahantarda herhangi bir fonksiyon yok kapıya sokarak kilitleme ve açma işlemini yapıyorum.uzaktan kumandalı bir anahtar yaptırmak çok masraflımı?teşekkürler

S. Batuhan Özkan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, S. Batuhan Özkan yazdı:

Merhabalar iki hafta önce focus sahibi oldum(12 dizel 95ps)araçla ilgili bazı sorularım olacaktı.

1-Aracın donanım paketi hakkında bir bilgim yok(aldığım kişi emlakçıydı onada takasla gelmiş pek bilinçli birisi değildi).araçta özellik olarak hız sabitleyici,çelik jantlı,4 cam otomatik,karartılmış arka camlar gibi şeyler mevcut ama otomatik far,yağmur sensörü vs.gibi özellikler yok,ön tamponu değişmiş sis farı yok şuan lakin far kumanda panelinde ön ve arka sis düğmesi mevcut.

2-aracın birinci anahtarı kayıp yedek anahtar ile teslim aldım kendisinde olmadığını söyledi satan kişi,yedek ahantarda herhangi bir fonksiyon yok kapıya sokarak kilitleme ve açma işlemini yapıyorum.uzaktan kumandalı bir anahtar yaptırmak çok masraflımı?teşekkürler

Donanımı buradan çıkartabilirsiniz.

https://www.focusclubtr.com/topic/3230-focusun-yeni-donanım-listesi-güncel-değişiklikler-2013-değişiklikleri-eklendi/

Uzaktan kumanda için servise veya dışarda bu tür işlemi yapanlara sormak lazım maaliyetini. 

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim cevabınız için trend x donanım seviyesinde,Yanlız ben 2012 yılında trend x donanım yok  2013 ten sonra çıktı diye biliyordum sanırım yanlış.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Rakiplerine göre alınabilecek en iyi araba focus 3'tür.yakıtı olsun performansı olsun,oto park gibi özellikleriyle 1 numara

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

on puanlık soru ön cam kenarlarındaki bu plastikler camın altına giriyor mu

450.jpg

Yanıtlama zamanı:
on puanlık soru ön cam kenarlarındaki bu plastikler camın altına giriyor mu

450.jpg.af2a6e0621fee8e416f9ee0bd0df24be.jpg

Onlar sonradan degisebiliyor diye biliyorum. Degisiyorsa girmiyodur tirnaklidir. Bilgisayara gecince bakayim.
--10 dakika sonra eklendi--

@Mete Turfan değişebiliyor o parça. parça kodunu jpeg olarak ekliyorum.

Adsız.jpg

Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Yahya Akman yazdı:

Onlar sonradan degisebiliyor diye biliyorum. Degisiyorsa girmiyodur tirnaklidir. Bilgisayara gecince bakayim.

--10 dakika sonra eklendi--

@Mete Turfan değişebiliyor o parça. parça kodunu jpeg olarak ekliyorum.

Adsız.jpg

Çok sağol kardeşim 

Ufak tefek çizikler vardı oto yikamada baya büyüdü kötü görünüyor bi servisten fiyat alayım 

Mete Turfan tarafından düzenlendi

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Mars yapmadan once bu uyari lambalari sonmuyor. Bu normal mi?

Araci esim de kullaniyor, bugun yakit gostergesi ve hararet gostergesi arasindaki uyari lambasi yanmis, bu lamba hangi durumda yanar?

20171101_213731.jpg.7b80edebdf8be6b70c2e80a0ce6f30fb.jpg

Yanıtlama zamanı:

O ikaz lambası tek başına yanmaz kırmızı ve sarı renkte yanar kullanım kitapçığında hangi ikazları verdiği yazar. Resimdeki Gostergede yanan ışıklar motor çalışınca söner normal yani

Aşkın Aşık tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.