Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201610 yıl comment_363679 Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201610 yıl comment_363686 Bir saat önce, Mertcan Çelik said: Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap Bu gayet mantıklı bir çözüm olurmuş bence! (Bende merak ediyordum, anahtarsiz ne kadar gider diye. ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366659 merhaba 2013 focus 1.6 dizel arabamın yedek anahtarı ile çalıştırmak istedim. imbobilizer devre dışı bırakmasılınız şekilinde yazı çıktı.. nasıl devre dışı bırakılır? yardımcı olursanız sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl Yazar comment_366660 O anahtarın doğru yedek anahtar olduğundan emin misiniz? 2.el mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366663 evet 2 el. yaptırdık. galerici yaptırdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl Yazar comment_366665 Tam olmamış o zaman, öyle bir uyarı normal değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_394968 Merhabalar iki hafta önce focus sahibi oldum(12 dizel 95ps)araçla ilgili bazı sorularım olacaktı. 1-Aracın donanım paketi hakkında bir bilgim yok(aldığım kişi emlakçıydı onada takasla gelmiş pek bilinçli birisi değildi).araçta özellik olarak hız sabitleyici,çelik jantlı,4 cam otomatik,karartılmış arka camlar gibi şeyler mevcut ama otomatik far,yağmur sensörü vs.gibi özellikler yok,ön tamponu değişmiş sis farı yok şuan lakin far kumanda panelinde ön ve arka sis düğmesi mevcut. 2-aracın birinci anahtarı kayıp yedek anahtar ile teslim aldım kendisinde olmadığını söyledi satan kişi,yedek ahantarda herhangi bir fonksiyon yok kapıya sokarak kilitleme ve açma işlemini yapıyorum.uzaktan kumandalı bir anahtar yaptırmak çok masraflımı?teşekkürler Aralık 15, 20169 yıl S. Batuhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl Yazar comment_394970 Şimdi, S. Batuhan Özkan yazdı: Merhabalar iki hafta önce focus sahibi oldum(12 dizel 95ps)araçla ilgili bazı sorularım olacaktı. 1-Aracın donanım paketi hakkında bir bilgim yok(aldığım kişi emlakçıydı onada takasla gelmiş pek bilinçli birisi değildi).araçta özellik olarak hız sabitleyici,çelik jantlı,4 cam otomatik,karartılmış arka camlar gibi şeyler mevcut ama otomatik far,yağmur sensörü vs.gibi özellikler yok,ön tamponu değişmiş sis farı yok şuan lakin far kumanda panelinde ön ve arka sis düğmesi mevcut. 2-aracın birinci anahtarı kayıp yedek anahtar ile teslim aldım kendisinde olmadığını söyledi satan kişi,yedek ahantarda herhangi bir fonksiyon yok kapıya sokarak kilitleme ve açma işlemini yapıyorum.uzaktan kumandalı bir anahtar yaptırmak çok masraflımı?teşekkürler Donanımı buradan çıkartabilirsiniz. https://www.focusclubtr.com/topic/3230-focusun-yeni-donanım-listesi-güncel-değişiklikler-2013-değişiklikleri-eklendi/ Uzaktan kumanda için servise veya dışarda bu tür işlemi yapanlara sormak lazım maaliyetini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20169 yıl comment_394973 Teşekkür ederim cevabınız için trend x donanım seviyesinde,Yanlız ben 2012 yılında trend x donanım yok 2013 ten sonra çıktı diye biliyordum sanırım yanlış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_401895 Rakiplerine göre alınabilecek en iyi araba focus 3'tür.yakıtı olsun performansı olsun,oto park gibi özellikleriyle 1 numara Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404415 on puanlık soru ön cam kenarlarındaki bu plastikler camın altına giriyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404416 on puanlık soru ön cam kenarlarındaki bu plastikler camın altına giriyor mu Onlar sonradan degisebiliyor diye biliyorum. Degisiyorsa girmiyodur tirnaklidir. Bilgisayara gecince bakayim. --10 dakika sonra eklendi-- @Mete Turfan değişebiliyor o parça. parça kodunu jpeg olarak ekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404420 38 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Onlar sonradan degisebiliyor diye biliyorum. Degisiyorsa girmiyodur tirnaklidir. Bilgisayara gecince bakayim. --10 dakika sonra eklendi-- @Mete Turfan değişebiliyor o parça. parça kodunu jpeg olarak ekliyorum. Çok sağol kardeşim Ufak tefek çizikler vardı oto yikamada baya büyüdü kötü görünüyor bi servisten fiyat alayım Şubat 8, 20179 yıl Mete Turfan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20178 yıl comment_445361 Mars yapmadan once bu uyari lambalari sonmuyor. Bu normal mi? Araci esim de kullaniyor, bugun yakit gostergesi ve hararet gostergesi arasindaki uyari lambasi yanmis, bu lamba hangi durumda yanar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20178 yıl comment_445371 O ikaz lambası tek başına yanmaz kırmızı ve sarı renkte yanar kullanım kitapçığında hangi ikazları verdiği yazar. Resimdeki Gostergede yanan ışıklar motor çalışınca söner normal yani Kasım 1, 20178 yıl Aşkın Aşık tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın