Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

S. Batuhan Özkan

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

S. Batuhan Özkan tarafından yazılan her şey

  1. motor no CE79660 şasi no WE0KXXGCBKCE79660 focus 3 2012 tdci 95 hp aracım için intercooler radyatörü lazım üzerinden çıkan parça eski olan.fiyatınız nedir birde almak için nasıl bir prosedür gerekiyor.
  2. Teşekkür ederim cevabınız için trend x donanım seviyesinde,Yanlız ben 2012 yılında trend x donanım yok 2013 ten sonra çıktı diye biliyordum sanırım yanlış.
  3. Benim aracımda da aynı sorun mevcut 7-8 derece farklı ölçüyor sıcaklığı.sorunu çözebilen var mı acaba?
  4. Merhabalar iki hafta önce focus sahibi oldum(12 dizel 95ps)araçla ilgili bazı sorularım olacaktı. 1-Aracın donanım paketi hakkında bir bilgim yok(aldığım kişi emlakçıydı onada takasla gelmiş pek bilinçli birisi değildi).araçta özellik olarak hız sabitleyici,çelik jantlı,4 cam otomatik,karartılmış arka camlar gibi şeyler mevcut ama otomatik far,yağmur sensörü vs.gibi özellikler yok,ön tamponu değişmiş sis farı yok şuan lakin far kumanda panelinde ön ve arka sis düğmesi mevcut. 2-aracın birinci anahtarı kayıp yedek anahtar ile teslim aldım kendisinde olmadığını söyledi satan kişi,yedek ahantarda herhangi bir fonksiyon yok kapıya sokarak kilitleme ve açma işlemini yapıyorum.uzaktan kumandalı bir anahtar yaptırmak çok masraflımı?teşekkürler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.