Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307302 araç ile birlikte halı paspas zaten hediye ediliyor ... havuzlu kauçuk paspasları da internet ve/veya aksesuarcılardan temin edebilirsiniz ... pek çok sağlayıcı var piyasada ( http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 ) ... kuZu'nuzun hayrını görün efendim & iyi günlerde kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307313 araç ile birlikte halı paspas zaten hediye ediliyor ... havuzlu kauçuk paspasları da internet ve/veya aksesuarcılardan temin edebilirsiniz ... pek çok sağlayıcı var piyasada ( http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 ) ... kuZu'nuzun hayrını görün efendim & iyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim Kaan bey. Kırşehir Ford bayisinde bulabildiğim Focus Titanyum 1.5 TDCİ+sunroof+navigasyon paketli aracı dün teslim aldım. Heralde forumda ikinciyim . Detaylı inceleme ve yorumlarımı ayrı bir başlıkta paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307325 Makyajlı focus 3 kauçuk paspas nereden bulunabilir??? Bayi bize orjinal paspaslar gelmiyor aksesuarcılarda bulabilirsiniz dedi. araç ile birlikte halı paspas zaten hediye ediliyor ... havuzlu kauçuk paspasları da internet ve/veya aksesuarcılardan temin edebilirsiniz ... pek çok sağlayıcı var piyasada ( http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 ) ... kuZu'nuzun hayrını görün efendim & iyi günlerde kullanın. Kauçuk paspasın ayrıca alınabiliyor olması gerekmiyor mu? Makyajda muhtemelen ölçüler değişmemiştir diye tahmin ediyorum. Genelde iki farklı ürün oluyor. Bir tanesi otosan'ın yerli üretimi, diğeri Avrupa üretimi olanlar. Her ikisini de bayiden almak mümkün olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307334 Kauçuk paspasın ayrıca alınabiliyor olması gerekmiyor mu? ...zaten öyle, ama yeni parça numarası daha gelmedi. Araç ile birlikte halı paspas seti + trafik seti veriyoruz ama sonradan aksesuar olarak satılan havuzlu tip kauçuk paspasları an itibarı ile bekliyoruz üstad. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307343 Yeni aracımı yeni yeni inceleme fırsatı buluyorum, menüde 2 adet yol bilgisayarı görünüyor. Bu ne anlama geliyor yada ne gibi bir işlevi var? Bir de bu navigasyon için SD kart gerekiyormuş, bu araçla birlikte üzerinde olmuyor mu zaten? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl Yazar comment_307347 Yeni aracımı yeni yeni inceleme fırsatı buluyorum, menüde 2 adet yol bilgisayarı görünüyor. Bu ne anlama geliyor yada ne gibi bir işlevi var? Bir de bu navigasyon için SD kart gerekiyormuş, bu araçla birlikte üzerinde olmuyor mu zaten? 2 farklı veri tutar olay bu sadece Sd kart'ı size satmış olmaları gerekiyor, bayinize ile iletişime geçiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307355 SD kart torpido gözünde imiş, karıştırırken tesadüfen buldum. Bayideki araç teslimini yapan görevli de bilmiyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201511 yıl comment_310795 focusun yeni dizel otomatikte kullanılan 1.5L TDCi 120PS nin manuel versiyonun satışı olacak mı? liste vardı sanırım bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201511 yıl Yazar comment_310796 focusun yeni dizel otomatikte kullanılan 1.5L TDCi 120PS nin manuel versiyonun satışı olacak mı? liste vardı sanırım bulamadım. Sitemizde yaklaşık 3-5 başlıkta bunları yazmıştık hatta ilk mesajda da olması gerekiyor. Tabiki satışı olacak, en erken bu yıl sonu. En geç 2016 model olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201511 yıl comment_312262 TİT X İÇ DONANIM FARKLARI FOCUS 3 TİT X FOCUS 3,5 TİT X AMBİANS ÇOK RENKLİ İÇ AYDINLATMA VAR YOK DERİ DÖŞEME VAR YOK ISTMALI ÖN KOLTUK VAR YOK ISITMALI ÖN CAM VAR YOK ELEKTRİK AYARLI SÜRÜCÜ KOLTUĞU VAR YOK KROM GÖRÜNÜMLÜ DERİ DİREKSİYON VAR AZ VAR KROM TAM ÇERÇEVELİ HAVALANDIRMA IZGARA VAR AZ VAR ARKADA 12 VOLT SOKET VAR YOK SONY PİANO BLACK ÖN KONSOL VAR YOK TİT X DIŞ DONANIM FARKLARI AKTİF ÖN HAVA IZGARALARI VAR YOK GENİŞ LED GÜNDÜZ FARLARI VAR KISACIK VAR PARLAK PİANO BLACK ÖN IZGARALAR VAR YOK 215 LASTİKLER VAR YOK GENİŞ STOPLAR VE SİNYALLER VAR YOK LED ARKA STOPLAR SEDANDA YOK HB DE VAR SEDANDA YOK HB DE VAR Focus 3 ünüzü sırf yeni donanımlar eklendi diye Focus 3,5 ile değiştirmek istiyorsanız,bunları bilmenizde fayda var diye düşündüm....Ben bu haliyle Titanyum X şeker kırmızı sunroof ve şehir içi güvenlik paketli kısmi elektrik ve ısıtma paketli Focus 3 ümü 3,5 la değiştirmekten vazgeçtim. Temmuz 5, 201511 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201511 yıl Yazar comment_312263 X paket diye araba yok zaten ama artıları yazılmadığı sürece eksilerin yazılmasının pek anlamı yok sonuçta fiyat performans bakidir :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201511 yıl comment_312272 X paket diye araba yok zaten ama artıları yazılmadığı sürece eksilerin yazılmasının pek anlamı yok sonuçta fiyat performans bakidir :) Hoşbulduk Yakupcum :)) Artıları herkes biliyor zaten,ben bilinmeyen eksileri yazdım...Sonuçta Titanyum x donanım aldıysan bu özellikler eksik demektir yeni titanyumlarda,zira ekstra bir paketle bile alınamıyor artık elektrikli koltuk,deri döşeme,ambians iç aydınlatma vs... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201511 yıl Yazar comment_312742 Bora abi 1 sene oldu onları konuşalı biraz bayat konu, kimisinden Otosanın da haberi var. Paketler ve içerik az çok bizleri dinleyerek şekillendi zaten. Eskiler ve artılar kişiye göre değişir dediğim gibi mal ve paket fiyatı ortada aynı paraya eksik mal almıyorsun. Eski başlıklara göz atabilirsen sevinirim. Gelelim güncele. Şu makyaj çok da iyi oldu yolda güzel akıyor. Derhal spor paket eklenmeli filoya! 1.5 eb'a bari hazır olsa...Bu arada jantlar değişmiş resmi olarak. Şu style yerine ilk trend x devam etse daha spor olurdu alt iki model de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201511 yıl Yazar comment_312833 Mazi olan Trend X jantı ile yumurta kasa focus 3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl comment_313899 merhaba, uzunca bir zamandır Ford Focus 1.5 Tdci Powershift in gelmesini bekliyorum. mayıs dendi sonra temmuz dediler, şimdi de çok talep olduğu için satışa açılmıyor deniliyor. bana biraz tuhaf geliyordu zaten ama dün bir forum sitesinde şanzımanda problem olduğu için satışın durdurulduğuna dair bir yorum gördüm. ilgili linki de ekliyorum. http://forum.donanimhaber.com/m_104423309/f_//tm.htm#108405663 sizce bu doğru bilgi midir, böyle bir durumda ağustos sonu bile olsa bu araç bu şartlar altında alınır mı? problemli araç olup olmadığını nasıl anlayacağım. teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın