Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı Ford Focus 3 Genel Başlık - Tüm Detayları ile 2014 Focus

Featured Replies

• Yanıt 1,1k
  • Görüntüleme 335,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Evet neden sedan ile ilgili bir şey yok ne resim ne bişi bide benzinli titanium smart sedan ne kadar olur. Bu fiyat artışı yeni kasa icin hazırlık mı acaba 53 bine veriyorlardi birden 65-70 bin yapmak yerine 2014 ilk yarısında 60 bin yaptılar yeni kasa ikinci yarida 70 bin civarinda olur diye düşünüyorum. Tabi bu tit smart benzinli icin bir tahmin.

Mete Turfan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sedan versiyonda olacak tabiki ve tabiki makyajlandı.

Buradan görebilirsiniz

Sabırlı üyelerimizin 1-2 gün içinde sedanı da göreceğini umuyorum. Buradan göstereceğiz.

NOT:Avrupalı kullanıcılar hb ve sw kullanır genelde.. Sedan'ı da tr,çin,rus gibi değişik ülkeler seviyor :D Bunlarda avrupa'ya dahil değil zaten :zha: 
Yanıtlama zamanı:

Bu fiyat artışı yeni kasa icin hazırlık mı acaba 53 bine veriyorlardi birden 65-70 bin yapmak yerine 2014 ilk yarısında 60 bin yaptılar yeni kasa ikinci yarida 70 bin civarinda olur diye düşünüyorum. Tabi bu tit smart benzinli icin bir tahmin.

Avrupa'da bu sınıfta HB ve steyşın satışı ön planda olduğundan tanıtımda öncelikonlarda, daha önce de yazılmıştı.

Fiyat artışları maalesef kurdan ve vergilerden etkileniyor ve Ford/Otosan'a has bir durum değil.

Genel kanı rekabet koşulları nedeniyle halihazırdaki fiyatların fazla üstünde olmayacağı yönünde, bu tüm Avrupa için geçerli.

Çok çok %5 civarında bir zorlama olabilir, o da satış eğilimine göre revize olur.

Şu andaki belirsiz ekonomi koşullarında teslimi yıl sonu/yeni yıl başını bulacak bir ürün için tahminde bulunmak zor.

Hazırda paranız varsa değişik yatırım araçlarında değerlendirip beklemede kalın...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cenk abi haber verdi fotoyu sağ olsun, bugün yarın sedan karoser'i de tanıtırlar diye düşünüyorum. Şimdilik bununla idare edeceğiz.

Sedan stoplarını merak edenler vardı

latest-ford-focus-facelift-spy-photos-show-part-of-new-chrome-grille_11.jpg

latest-ford-focus-facelift-spy-photos-show-part-of-new-chrome-grille_10.jpg

Bu da kaçırmış olanlar için Dokunmatik Ekran, olmadan konsol..

2015-Ford-Focus-Facelift-01[3].jpg

Mevcut hali de bu, kıyaslamak için ekledim.. Geri vites ve sinyal çizgisi incelmiş :yeah:

2012_Ford_Focus_SEL_sedan_--_10-12-2011_rear.jpg

Yanıtlama zamanı:

hayırlısı inşallah umduğumuz gibi bir kasa çıkarır ford yetkilileri.

Yanıtlama zamanı:

Baz versiyon direksiyonu güncelle aynı mı ? Yoksa daha ilk aşamalarda çekilen bir görüntü olduğu için mi ?

4 March 2014 - 03:06 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

2015-Ford-Focus-Facelift-01[3].jpg

Yanıtlama zamanı:

Stop lambaların şeklini gizlemek amacıyla kapatmislar sanırım ama direksiyonu neden değiştirmemişler hb ile farklı olacağını sanmıyorum

Mete Turfan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar böyle birşey tarihte görülmemiştir heralde :D tabiki direksiyon aynı olacak.. 

Keyifli Forumlar

Baz versiyon direksiyonu güncelle aynı mı ? Yoksa daha ilk aşamalarda çekilen bir görüntü olduğu için mi ?

Stop lambaların şeklini gizlemek amacıyla kapatmislar sanırım ama direksiyonu neden değiştirmemişler hb ile farklı olacağını sanmıyorum

Yanıtlama zamanı:

arkadaşın bahsettiği direksiyonla, bu direksiyon farklı ya, Çağatay, onu demek istemişler.. bugünkü direksiyonun düğmelerini kontrol etmek ölüm.. yeni direksiyon düğmeleri daha dik ve erişilebilir.. mi???  Kutluhan ın "169." mesajındaki direksiyon simidi..

şimdi direksiyon yenilendi mi yenilenmedi mi? yada yenilenenler üst versiyonlarla sınırlı mı olacak?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.