Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222835 Evet neden sedan ile ilgili bir şey yok ne resim ne bişi bide benzinli titanium smart sedan ne kadar olur. Bu fiyat artışı yeni kasa icin hazırlık mı acaba 53 bine veriyorlardi birden 65-70 bin yapmak yerine 2014 ilk yarısında 60 bin yaptılar yeni kasa ikinci yarida 70 bin civarinda olur diye düşünüyorum. Tabi bu tit smart benzinli icin bir tahmin. Mart 2, 201412 yıl Mete Turfan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl Yazar comment_222836 Sedan versiyonda olacak tabiki ve tabiki makyajlandı. Buradan görebilirsiniz Sabırlı üyelerimizin 1-2 gün içinde sedanı da göreceğini umuyorum. Buradan göstereceğiz. NOT:Avrupalı kullanıcılar hb ve sw kullanır genelde.. Sedan'ı da tr,çin,rus gibi değişik ülkeler seviyor Bunlarda avrupa'ya dahil değil zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222838 Bu fiyat artışı yeni kasa icin hazırlık mı acaba 53 bine veriyorlardi birden 65-70 bin yapmak yerine 2014 ilk yarısında 60 bin yaptılar yeni kasa ikinci yarida 70 bin civarinda olur diye düşünüyorum. Tabi bu tit smart benzinli icin bir tahmin. Avrupa'da bu sınıfta HB ve steyşın satışı ön planda olduğundan tanıtımda öncelikonlarda, daha önce de yazılmıştı. Fiyat artışları maalesef kurdan ve vergilerden etkileniyor ve Ford/Otosan'a has bir durum değil. Genel kanı rekabet koşulları nedeniyle halihazırdaki fiyatların fazla üstünde olmayacağı yönünde, bu tüm Avrupa için geçerli. Çok çok %5 civarında bir zorlama olabilir, o da satış eğilimine göre revize olur. Şu andaki belirsiz ekonomi koşullarında teslimi yıl sonu/yeni yıl başını bulacak bir ürün için tahminde bulunmak zor. Hazırda paranız varsa değişik yatırım araçlarında değerlendirip beklemede kalın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl Yazar comment_223689 Cenk abi haber verdi fotoyu sağ olsun, bugün yarın sedan karoser'i de tanıtırlar diye düşünüyorum. Şimdilik bununla idare edeceğiz. Sedan stoplarını merak edenler vardı Bu da kaçırmış olanlar için Dokunmatik Ekran, olmadan konsol.. Mevcut hali de bu, kıyaslamak için ekledim.. Geri vites ve sinyal çizgisi incelmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_223961 hayırlısı inşallah umduğumuz gibi bir kasa çıkarır ford yetkilileri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_223993 Baz versiyon direksiyonu güncelle aynı mı ? Yoksa daha ilk aşamalarda çekilen bir görüntü olduğu için mi ? 4 March 2014 - 03:06 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_224081 Stop lambaların şeklini gizlemek amacıyla kapatmislar sanırım ama direksiyonu neden değiştirmemişler hb ile farklı olacağını sanmıyorum Mart 4, 201412 yıl Mete Turfan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl Yazar comment_224084 Arkadaşlar böyle birşey tarihte görülmemiştir heralde tabiki direksiyon aynı olacak.. Keyifli Forumlar Baz versiyon direksiyonu güncelle aynı mı ? Yoksa daha ilk aşamalarda çekilen bir görüntü olduğu için mi ? Stop lambaların şeklini gizlemek amacıyla kapatmislar sanırım ama direksiyonu neden değiştirmemişler hb ile farklı olacağını sanmıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl Yazar comment_224297 Bir video'da fuardan Bir diğer şirketten Bu da abla'dan http://youtu.be/1bzAm7o6TFw Bir foto Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl Yazar comment_224310 Bu da ford'un sunum videosu Jant çok kötü olmuş bee Onları sadece burada görüyoruz kimse almaz 19'' Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224312 Bu da ford'un sunum videosu http://youtu.be/bZFNwe0Nyok Onları sadece burada görüyoruz kimse almaz 19'' Iyi haber Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl Yazar comment_224313 bir video daha http://youtu.be/Fi0k39eOP3Y Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224317 arkadaşın bahsettiği direksiyonla, bu direksiyon farklı ya, Çağatay, onu demek istemişler.. bugünkü direksiyonun düğmelerini kontrol etmek ölüm.. yeni direksiyon düğmeleri daha dik ve erişilebilir.. mi??? Kutluhan ın "169." mesajındaki direksiyon simidi.. şimdi direksiyon yenilendi mi yenilenmedi mi? yada yenilenenler üst versiyonlarla sınırlı mı olacak? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın