Admin Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Merhabalar.. Son kasa VW grubu Jetta, Scirocco vs araçlarda görebileceğiniz Piano Black renk Küçük Anten (Shark Anten tarzı) İzmir Vosmer'de Kdv dahil 43 TL. Bugün aldım. Yarın aracın anteni sökülüp, yerine takılacak. Uyum sorunu yok. Aracın orjinal anten kablosunu bu antene bağlıyorsunuz. Ancak takılması için tavan döşemesinin sökülmesi gerekiyor. Uygulama sonrası fotoğrafları buradan paylaşırım.. İlgilenenlerin bilgisine.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 hayırlı olsun bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bekliyoruz Tavan döşemeleri söküp takma işleminden sonra ses yapabiliyor buna dikkat etmeyi unutmayın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay Linkteki ürünü kullanınca sökmeye gerek yok döşemeyi orjinal anteni. Bunu şapka gibi geçirip, kablosunu vidalıyorsunuz. İsteyince sökeliyorsunuz. Ürünün satıcısı benim Reklam yapmış gibi oldu ama döşemeyi sök tak zor iş. Diğer antenden de satıyorum fakat o biraz riskli montajı. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay Linkteki ürünü kullanınca sökmeye gerek yok döşemeyi orjinal anteni. Bunu şapka gibi geçirip, kablosunu vidalıyorsunuz. İsteyince sökeliyorsunuz. Ürünün satıcısı benim Reklam yapmış gibi oldu ama döşemeyi sök tak zor iş. Diğer antenden de satıyorum fakat o biraz riskli montajı. Foruma ilan niye açmıyorsun? osman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay Linkteki ürünü kullanınca sökmeye gerek yok döşemeyi orjinal anteni. Bunu şapka gibi geçirip, kablosunu vidalıyorsunuz. İsteyince sökeliyorsunuz. Ürünün satıcısı benim Reklam yapmış gibi oldu ama döşemeyi sök tak zor iş. Diğer antenden de satıyorum fakat o biraz riskli montajı. focusta denedinmi sen bunu? ben şu mistertao zımbırtısından aldım aynısını ama focusun zımbırtısı büyük geldiğinden olmadı havada kaldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 (düzenlendi) Foruma özel indirimde olur herhalde Forumdan alıcılar sahibinden.com sitesinden mesajla belirttikleri taktirde tabiki indirim var. focusta denedinmi sen bunu? ben şu mistertao zımbırtısından aldım aynısını ama focusun zımbırtısı büyük geldiğinden olmadı havada kaldı. Bendekine taktım, sıkıntısız oldu. İki-üç cinsi var bunların. Foruma ilan niye açmıyorsun? osman Yaw forumda yazıyoruz ediyoruz, millet ürününü satmak için forumda der diye. Aralık 10, 2013 Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Forumdan alıcılar sahibinden.com sitesinden mesajla belirttikleri taktirde tabiki indirim var. Bendekine taktım, sıkıntısız oldu. İki-üç cinsi var bunların. Yaw forumda yazıyoruz ediyoruz, millet ürününü satmak için forumda der diye. O zaman ben yan komşumun şeyini satayım Ekle ekle biri alır sahibindenden gitmez o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Forumdan alıcılar sahibinden.com sitesinden mesajla belirttikleri taktirde tabiki indirim var. Bendekine taktım, sıkıntısız oldu. İki-üç cinsi var bunların. Yaw forumda yazıyoruz ediyoruz, millet ürününü satmak için forumda der diye. Beyazı varsa ilk müşteri benim hemen gönder gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay Linkteki ürünü kullanınca sökmeye gerek yok döşemeyi orjinal anteni. Bunu şapka gibi geçirip, kablosunu vidalıyorsunuz. İsteyince sökeliyorsunuz. Ürünün satıcısı benim Reklam yapmış gibi oldu ama döşemeyi sök tak zor iş. Diğer antenden de satıyorum fakat o biraz riskli montajı. Benim de çok hoşuma gitti. Aytozu gri var mı? Nasıl alıyoruz? Bir de elektrikçide mi serviste mi taktıracağız bunu? Ya da kendimiz takabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Benide yaz şeker kırmızıya piano black mi koyucaz? Varmı alternatif? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Benide yaz şeker kırmızıya piano black mi koyucaz? Varmı alternatif? Şeker kırmızıya boyatmak istiyorsan boyatabilirsin tabikide abi de bence piano black biraz sırıtacak olsa da yeterince başarılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Benide yaz şeker kırmızıya piano black mi koyucaz? Varmı alternatif? Piano black değil de şeker kırmızı daha hoş olur abi. Olay senin spoilera dönmesin de 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-shark-anten-kopek-baligi-kablo-baglantili-gercek-ustun-cekim-133869963/detay Linkteki ürünü kullanınca sökmeye gerek yok döşemeyi orjinal anteni. Bunu şapka gibi geçirip, kablosunu vidalıyorsunuz. İsteyince sökeliyorsunuz. Ürünün satıcısı benim Reklam yapmış gibi oldu ama döşemeyi sök tak zor iş. Diğer antenden de satıyorum fakat o biraz riskli montajı. ben yaptiracak olsam tavana dokundurmazdim.bu iyiymis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Forumdan alıcılar sahibinden.com sitesinden mesajla belirttikleri taktirde tabiki indirim var. Bendekine taktım, sıkıntısız oldu. İki-üç cinsi var bunların. Yaw forumda yazıyoruz ediyoruz, millet ürününü satmak için forumda der diye. Çağlar bey, beyaz rengi yok mu bu antenin, o kadar anten aradık, küçük çubuk bulduk taktık o kadar yazdık neden bende var demediniz yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap