Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rölantide Titreme F3 Tdci

Featured Replies

Solved by Kahraman Karaçoban

Yanıtlama zamanı:

Bugün aracı aldım .İşte servisin sorunla ilgili yazılı açıklaması : 

Yalnız havanın sıcaklığından mı yoksa serviste bi ayar geçmesinden mi bilmiyorum aracı bıraktığım zamana göre titreme derecesinde farkedilir miktarda azalma var.Bakalım ilerleyen zaman neyi gösterecek.

http://img197.imageshack.us/img197/7721/9z1.JPG

• Yanıt 374
  • Görüntüleme 123,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kahraman Karaçoban
    Kahraman Karaçoban

2'si Otokoç olmak üzere 3 ayrı servise 4 defa aracımı rölantideki titreme nedeniyle götürdüm. Hepsinden "normaldir" yanıtı alarak döndüm. Bu süreçte aldığım cevaplar;   -Dizel araçta bu çok normal

• Dizel dediğin titreyecek arkadaş...:):

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yalnız bu işin yaratıcısı benim :D

Yanıtlama zamanı:

Titreme bazen bende de oluyor.Aynı depo yakıtı kullanırken rölantide ara sıra ciddi titreşimler oluyor,bazen az titreşiyor,bazende benzinli motor gibi çalışıyor.Sanırım sensörler arada sırada yanlış veri yolluyor beyine. Bu yüzden pek takmıyorum titreşimi.Depodan depoya farketse tamam diyeceğim mazotta sorun var ama aynı depo ile birkaç saat aralıklarla değişebilen titreşim,bende başka bir yorum oluşturamadı.

Yanıtlama zamanı:

Ne çekti bu dizelciler...

Bu titreme olayı bile benim dizel karşısında titreyip benzine dönmeme yeter!

Modaya uyalım: #direnbenzinlimotor

Gelecek 1.0 EB'un, nasıl olsa bizim 1.6'lar yalan oldu.

Yanıtlama zamanı:

Walla aksilikler dizel benzilli ayırmı yapmıyor..:):):) ben her ikisinden de çok memnunum..:)::):)::)

Yanıtlama zamanı:

Ne çekti bu dizelciler...

Bu titreme olayı bile benim dizel karşısında titreyip benzine dönmeme yeter!

Modaya uyalım: #direnbenzinlimotor

Gelecek 1.0 EB'un, nasıl olsa bizim 1.6'lar yalan oldu.

aynen abi, bu arada 1.0 lık c-max de piyasada. deniyorki 1.0 pek tutulmadı, alıp binen az kişi memnun, ama alan yok. 2 sene sonra benzinli binecekler ford tercih edecekse zaten 1.0 almak zorunda kalacaklar.

dün biladerin dizel focus 3 ü geldi, gittik gördük, çalıştırdık titreme yok şimdilik..

Yanıtlama zamanı:

30 bin bakımı sonrası, titreme, sesli çalışma vs normal düzeylerde.

Daha önceden bahsettiğim, süspansiyon ve direksiyon problemlerini ön takımdaki parçaları sıkıştırarak ve lastikleri ön arka yaparak halletmişler. Radyotörün altında bir kaliper varmış birazda ses ordan geliyormuş onu sıkıştırmışlar. Çamurluk davlumbazında bir vida eksikmiş (?!) onu takmışlar. Direksiyon şahane, ön süspansiyonlar şahane, ses soluk yok. Full yazılım güncellemesini söylemeyi unutmamak lazım.

Ozan bir ara arabaları yan yana çekip karşılaştıralım, senin arabada bu tip sorunlar yoktu diye biliyorum. Bakalım fark varmı.

Servet Özkan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

30 bin bakımı sonrası, titreme, sesli çalışma vs normal düzeylerde.

Daha önceden bahsettiğim, süspansiyon ve direksiyon problemlerini ön takımdaki parçaları sıkıştırarak ve lastikleri ön arka yaparak halletmişler. Radyotörün altında bir kaliper varmış birazda ses ordan geliyormuş onu sıkıştırmışlar. Çamurluk davlumbazında bir vida eksikmiş (?!) onu takmışlar. Direksiyon şahane, ön süspansiyonlar şahane, ses soluk yok.

Ozan bir ara arabaları yan yana çekip karşılaştıralım, senin arabada bu tip sorunlar yoktu diye biliyorum. Bakalım fark varmı.

Full yazılım güncellemesini söylemeyi unuttum.

ne zaman istersen :)

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

3 haftadır aracıma binmiyordum şehir dışında olduğum için bu sürede eşim ve kardeşim kullandı aracımı havalarda soğuk oluyor sabahları 2 gündür aracı ilk çalışmada devir dalgalanması oluyor araçta ibre ve araçtaki titreme bariz şekilde belli oluyor eşim aradı az önce arabada sorun var bu şekilde çalışıyor arabayı geldiğinde al dedi bana ısınınca sorun ortadan kalkıyor böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Yanıtlama zamanı:

3 haftadır aracıma binmiyordum şehir dışında olduğum için bu sürede eşim ve kardeşim kullandı aracımı havalarda soğuk oluyor sabahları 2 gündür aracı ilk çalışmada devir dalgalanması oluyor araçta ibre ve araçtaki titreme bariz şekilde belli oluyor eşim aradı az önce arabada sorun var bu şekilde çalışıyor arabayı geldiğinde al dedi bana ısınınca sorun ortadan kalkıyor böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Yakit ne.

Benim de bu turden problemlerim vardi. Shell nitro plus sanki cozdu bu problemi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakit ne.

Benim de bu turden problemlerim vardi. Shell nitro plus sanki cozdu bu problemi.

Yakiti degistirince bir sure azaliyor ama sanki motor alisiyor tekrar basliyor titreme. Benimde canimi sıkan birsey
Yanıtlama zamanı:

Yakiti degistirince bir sure azaliyor ama sanki motor alisiyor tekrar basliyor titreme. Benimde canimi sıkan birsey

Abi titresin bosver. Ben artik cok takilmiyorum zaten. Alt tarafi bir araba. Cizirtisi pitirtisi vs hic bir seyini takmiyorum artik. Emin ol boyle daha iyi oluyor.

Yanıtlama zamanı:

benimkide bazen ilk çalıştırmada yapıyor yola çıkıp tekrar durduğumda geçmiş oluyor, hatta emin değilim ama yola çıkmayıp 15-20sn bekleyincede geçiyor. farklı sorun sanırım ama başlığa ek olsun :)

Yanıtlama zamanı:

Rolantide on tekerler titriyor o kadar yani.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.