Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kahraman Karaçoban

Üye
  • Toplam İleti

    135
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kahraman Karaçoban Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    12 F3 Tdci Titanium+Smart
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.095 profil görüntüleme

Kahraman Karaçoban's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

53

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Bilgilendirme icin teşekkürler. Şanzımanla alakalı teknik bilgiler varsa paylaşılabilir mi? Kodu ne, BorgWarner'mı, vites değişim hızı nasıl, DSG'den hızlı mı? Kafamda deli sorular )
  2. Focus 3 100'le giderken 96,7-97 arası (GPS) gösteriyor. 200'le giderken fark 4-5'ten fazla olur. Bu da benden gelsin (HD izlenirse daha iyi)
  3. Öncelikle saygıda kusur etmeyelim. 1. Passat'la ilgili incelemelerin neredeyse tamamı Highline versiyon ile yapıldı. Buyrun bu da benimkisi; http://forum.donanimhaber.com/m_100469497/tm.htm 2. Konu Comfortline'ın döşemesinin "çok güzel" olduğu durumda Mondeo'nunkinin "berbat" oluşu üzerineydi, lütfen konuyu saptırmayın. 3. Ben Mondeo'nun koltuk altı plastik kısımlar kaliteli veya kapı içleri Passat'tan daha iyi dedim mi? Herhangi farklı bir malzeme üzerine kıyaslama yapıp Mondeo'yu yücelttim mi? Tekrar söylüyorum konu koltuk döşemeleri üzerine, bir daha okuyun yazdıklarınızı. 4. Kimse size beğendirmek zorunda olmadığı gibi sizde kendi beğenilerinizi başkalarına kabullendirmek zorunda değilsiniz. Vw fanatikleri hatta Comfortline Passat sahibi arkadaşlarımın da kabullendiği durumu siz kabullenmeyebilirsiniz, saygı duyarım ancak iş kıyasa gelip karşıdakini aşağılamaya giderse yapılan doğru olmaz.Tekstil mühendisi olmaya gerek yok, Comfortline Passat'ın döşemeleri yumuşak değil, ayrıca bir alt modelin (Golf) aynı donanım seviyesinde koltukları üst modelden kaliteli ise burada yanlış bir şeyler var demektir. Rengi bej diye siz yumuşak hissediyorsanız ona diyecek birşey bulamıyorum. 5. Highline olunca işin rengi değişir ama bütünüyle bakınca Titanium Mondeo Comfortline'dan daha iyi, bu da benim görüşüm.
  4. Mideniz bulanıyorsa geçmiş olsun. Ben Mondeo almayacağım, siz de almazsınız olur biter. Comfortline Passat'ın koltuk döşemesini yüceltirken Mondeo'nunkini kötülemek ciddi manada subjektiflik gerektirir. En koyu Vag fanatiği hatta Comfortline Passat sahipleri bile koltuk döşemelerinin kalitesizliğini objektif olarak dile getirirken, önceki mesajlarımda bunu Fotoğraflarla göstermişken sizin halen artniyetli yorum yapmanız maalesef bu foruma yakışmıyor.
  5. Iki aracı da incelemeden böyle bir iddiada bulunmam tabiki. Incelemelerimle ilgili gerek Dh'de gerekse Dh'deki troll olmayan üyelerin olduğu Facebook grubunda paylaşımlarım mevcut. Highline olmadığı sürece Passat'ın iç mekanı Mondeo Titanium ile denk değil. Döşemeleri incelediğiniz taktirde Mondeo'nunkinden kalitesiz hissettirdiğini anlamak zor değil. Mondeo'nunkinin berbat olduğu yerde Comfortline Passat çok güzel oluyorsa ben her zaman iddiamın arkasındayım. Tekrar söylüyorum, herhangi bir Golf 7 Comfortline hatta Golf 6 Comfortline ile Passat b8 Comfortline döşemelerini lütfen kıyaslayın.
  6. Comfortline Passat'ın koltuk döşemelerine çok güzel denilip Mondeo'nunkilere berbat deniliyorsa kusura bakmayın ama ben bunda artniyet ararım. Bırakın Mondeo'yu, Comfortline Golf'ün döşemesi ile Passat'ınkini kıyaslayın ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  7. Neden otomatik olmayacak? Muhakkak mantıklı bir cevabı vardır, olmalı..
  8. Piyango olayı ile ilgili olarak; benim aracın göstergesindeki ekran yüksek çözünürlüklü, iç aydınlatmada fazladan 2 led ve aktif ön ızgara var
  9. 2001 Vectra b 2 sene 35bin km kullandım, ocağa incir ağacı dikmek ne demek fazlasıyla öğretti. Sahip olduğum araçlar arasında bu kadar sorunlusu olmamıştı. Ayrıca trim sesi konusunda meşhurdur, nasıl tık ses duymadınız hayretler içerisindeyim..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.