Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kahraman Karaçoban

Üye
  • Toplam İleti

    135
  • Katılım

  • Son ziyaret

Forum Yanıtları

  1. Kahraman Karaçoban's iletiye in Rölantide Titreme F3 Tdci was marked as the answer   
    2'si Otokoç olmak üzere 3 ayrı servise 4 defa aracımı rölantideki titreme nedeniyle götürdüm. Hepsinden "normaldir" yanıtı alarak döndüm. Bu süreçte aldığım cevaplar;
     
    -Dizel araçta bu çok normal
    -Focus 3'lerin hepsinde var
    -Bunlarda yeni nesil motor var, partikül filtresi yüzünden yapar, 
    -Motor güçlü, yapması normal vs.vs.
     
    Geçenlerde buradan bir arkadaşımız Antalya Otokoç'ta sorununun hallolduğunu söyledi. Sağolsun bana PM yolu ile tavsiyelerde bulunarak yardımcı oldu. 
    İzmir'de ikamet ediyorum ama Otel için Side'deyken Otokoç'u arayıp randevu aldım ve dün saat 13:30'da servise aracı bıraktım. Yoğunluk nedeniyle araca 14.00 gibi baktılar ve 14:20'de aracım hazırdı. 
    Meselenin özü; sorun motor kulaklarının deforme olması (veya kulakçık, adı her ne ise).  Özellikle dur-kalk trafiğe çok maruz kalanlarda bu sorunun daha belirgin olduğunu öğrendim.  Diğer servisler araç bilgisayara bağlandığında bununla ilgili hata kodu almadıkları için işlem yapmıyordu fakat Otokoç'ta kısa bir işlemin ardından kulaklar değişti. Artık dizel araç normal şartlarda nasıl titrerse öyle titriyor. Kendilerine bunu nasıl tespit ettiklerini sorduğumda, deneme yanılma yolu ile zamanında uğraşıp sorunu tespit ettiklerini söylediler. Bu kadar basit bir sorun.. Otokoç Antalya'daki İbrahim Beye ve Serkan Beye teşekkürler..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.