Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bi-Xenon Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hicbisey anlamiyorum he okudum ama :D

Bu arada ilk calistirmada Ledlerin titremesi bende de var motor isinip rolanti oturunca geciyor.

Buarada donus farlarini sislere baglamak isteyen biri vardi onun icin bir video cektimde kimdi hatirlayamadim

Bizde dün sinyale bağlasak nasıl olur acaba diye düşünmüştük :)

• Yanıt 472
  • Görüntüleme 148,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Umarim faydali olur

• Buda yanarlarken. Pin ve kablo aldım yaptıgım köprüyü iptal edip dogrudan sase bagliycam. Drlleride yarın bagliycam. Far ayarında yaptırdım sag far cidden epey dusukmus. Buda duvar fotosu siz

• Yaw 19 sayfa far konuşulmuş artık söyleme zamanı gelmiş :) mavi kablo kesilecek..:):))) Hehehehehhhhehe

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bizde dün sinyale bağlasak nasıl olur acaba diye düşünmüştük :)

Bence baglamayin hic biryere acaip goz alan bir lamba ve yolu degil kenarlari aydinlatiyor dogal olarak videoyu yukleyeyimde 2dk mobildeyim ama foruma can feda :D
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hicbisey anlamiyorum he okudum ama :D

Bu arada ilk calistirmada Ledlerin titremesi bende de var motor isinip rolanti oturunca geciyor.

Buarada donus farlarini sislere baglamak isteyen biri vardi onun icin bir video cektimde kimdi hatirlayamadim

Sabir eminmisin?

Diğer X paketli arkadaşlar sizde de ilk çalıştırmada ledler hafifi titriyor sonra düzeliyor mu?

Eğer öyleyse süper; çünkü bende de dün araba biraz çalışınca titreme bitti ben gözüm alıştı sandım :)

Şu focus sayesine oto elektirkçi olcaz nerdeyse  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Sabir eminmisin?

Diğer X paketli arkadaşlar sizde de ilk çalıştırmada ledler hafifi titriyor sonra düzeliyor mu?

Eğer öyleyse süper; çünkü bende de dün araba biraz çalışınca titreme bitti ben gözüm alıştı sandım :)

Şu focus sayesine oto elektirkçi olcaz nerdeyse :kıhkıh:

Ilk calistirmada soguk motor rolantide dalgalanma yapiyor o ara yapiyor ama yola cikayim sıkıntı yok ;)

Videoda burda;

Yalniz bu kadar karanlik degil haberiniz olsun

Yanıtlama zamanı:

tetiği kısa fara aldığın zaman zaten kırpma yapmayacak :)

Ozan bende de parklar yanarken ledlerde kırpma var. Benim montajı biliyorsun Özen de yapıldı. Nasıl düzeltiriz bunu ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozan bende de parklar yanarken ledlerde kırpma var. Benim montajı biliyorsun Özen de yapıldı. Nasıl düzeltiriz bunu ?

Serhat sende hata mesajı veriyor mu içerde?

Yanıtlama zamanı:

LED'lerinm titrek yanması bizim çakma montajlarımızla alakalı değil. 

Alman forumlarında da çok sayıda araç sahibi aynı durumdan şikayetçi, genelde soğuk motorda titrek yandığını ve bunun değişkenlik gösterebildiğini yazıyorlar. Yetkili servislerin de konu hakkında bilgi sahibi olduğunu ve normal kabul ettiklerini dillendiriyorlar. Sadece bir kişide zaman zaman kendiliğinden söndüğü için far grubu değiştirilmiş ve servis bazı ünitelerde DRL lehim yerlerinde sorun olduğunu söylemişler. 

Yanıtlama zamanı:

Direnc ekleme teorim var ama Cem abinin mesajından sonra ne olur bilmiyorum. Ama sorun DRLden olsaydı gündüzlerde titrerdi. Sende oda titriyor olabilir o Mustafa ustanın montajından kaynaklı.

Yanıtlama zamanı:

Alman forumlarında da çok sayıda araç sahibi aynı durumdan şikayetçi, genelde soğuk motorda titrek yandığını ve bunun değişkenlik gösterebildiğini yazıyorlar. Yetkili servislerin de konu hakkında bilgi sahibi olduğunu ve normal kabul ettiklerini dillendiriyorlar. Sadece bir kişide zaman zaman kendiliğinden söndüğü için far grubu değiştirilmiş ve servis bazı ünitelerde DRL lehim yerlerinde sorun olduğunu söylemişler. 

Voltaj doğru ve stabil gelirse mantık olarak ledler problemsiz yanar. Motorun sıcaklığıyla lehimlerin bir alaksı olamaz-olmamalı. Yok varsa soğuk lehimin kralını yapmışlar fabrika hattında demektir :) (Sarsıntıdan kaynaklı demektir)

Bunu anlamanın en doğru yolu, DRL lere gelen uçların Osilaskopla ölçülmesi. Bir dalgalanma varsa frekansı bulunup ona göre drl hattında DRL 'e paralel kondansatör takılmalı.Bu kondansatör eğerki titreme frekansı dar ise başlarda DRLlerin daha az fakat titremeden yanmasını sağlar. Titreme geçince orjinal parlaklığına geri döner. yok eğer geniş bir banta sahipse kondansatör takılırsa farlar hiç yanmaz. Gelen gerilim anca kondansatörü şarj eder. Düzeltmek istenirse meşakkatli işler çıkartır.

Frekans dar-geniş olayını çok detaylı anlatmıyorum gerek yok :)

Sarsıntıdan kaynaklı olup olmadığını anlamak için farı çıkarıp elde tutarken izlemek :) Lehimlerdenmi başka birşeydenmi anlaşılır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cem abi sende anlık sönüp yanma ve içerdeki hata mesajı var şuanda değil mi?

Yanıtlama zamanı:

Motorun sıcaklığıyla lehimlerin bir alaksı olamaz-olmamalı.

Zaten var demiyorum, değişen far ünitesi zaten DRL'lerin zaman zaman kendiliğinden söndüğü için değişmiş...

sende anlık sönüp yanma ve içerdeki hata mesajı var şuanda değil mi?

Kafasına göre asabi olunca çok, sakin olunca hiç yanıp sönüyor, bir türlü Ozan modifikasyonunu yaptıramadım. Uyarı da var evet.

Ama DRL'ler titrek değil, sapına kadar erkek!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zaten var demiyorum, değişen far ünitesi zaten DRL'lerin zaman zaman kendiliğinden söndüğü için değişmiş...

Kafasına göre asabi olunca çok, sakin olunca hiç yanıp sönüyor, bir türlü Ozan modifikasyonunu yaptıramadım. Uyarı da var evet.

Ama DRL'ler titrek değil, sapına kadar erkek!

Sanki senin hatta ampul bağlamıştı ustan gibi hatırlıyorum?

Tetiği parktan alınca titremiyor; kısadan alınca titriyor :)

Yanıtlama zamanı:

Sanki senin hatta ampul bağlamıştı ustan gibi hatırlıyorum?

Tetiği parktan alınca titremiyor; kısadan alınca titriyor :)

Başta kısalardan alıp pararlel park ampulu bağlamıştı, sonra röleyle parka döndük ve ek ampulleri attık.

Benim bir şikayetim yok.

Farlarla ilgili tek yakınmam otomatik farın en ufak bir loşlukta devreye girmesi, biraz daha karanlığı bekleyebilirdi.

Yanıtlama zamanı:

Bazen gören kör olduğumu düşünüyorum. Hızlı döküman okumak için çok şey kaybediyorum çok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.