Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 herkese iyi günler. Arkadaşlar bana yardım edin lütfen , öncelikle bütçemi ve istediğimi yazıyorum değerli tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca bu ay içinde ilk arabamı almak istiyorum. öncelikle 25000 peşin imkanım var geri kalanı kredi olacak, eski style plus istiyordum şimdi malum içeriği değişti o yüzden 2. ele de bakıyorum ama krediyi dışardan alırsam 2.el araba, sıfır style fiyatına gelecek hemen hemen Netten 2. el style plus buldum 48000 olur diyo ,bugün bayiden sıfır style fiyatı aldım 58.000 diyo ama kredi oranı bankalara göre baya düşük . Lütfen yorumlarınızı bekliyorum Sıfır Style 58.000 mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özdemir Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 (düzenlendi) Karoser, renk, motor ? 58 lira çok pahalı sedan siyah 1.6 dizel style az önce bayi deydim yeni paket tabi 58.500 dedii 25500 peşin 33000 kredi ile çok mu yüksek bu fiyat ayrıca çok olmadı araştırmaya başlayalı yardımlarınızı bekliyorum Ayrıca malatyadan aldım bu fiyatı memleketteyim de Temmuz 17, 2012 Özdemir Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 sedan siyah 1.6 dizel style az önce bayi deydim yeni paket tabi 58.500 dedii 25500 peşin 33000 kredi ile çok mu yüksek bu fiyat ayrıca çok olmadı araştırmaya başlayalı yardımlarınızı bekliyorum Kredi faizi felan dahil ise ok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özdemir Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Kredi faizi felan dahil ise ok. Sanırsam değil çünkü verdiği kağıda ayrı olarak 3.400 tl fark yazmış sizce öyle mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben 1 ay önce dizel style plus için kredi destekli 55,500 fiyat almıştım. Üç gün öncede yeni style icin 57.000 fiyat verdiler. Yani hem donanım düştü aktif sehir ici ve ısıtmalı ön cam çıktı hem fiyat arttı. Şimdi kafamda 1.0 Ecoboost Titanium+smart paket var. Şu an ki fiyatlarla 51-52 fiyat olur gibi geliyor, Eylül Ekim'de ise 50 binlere alınabileceğini düşünüyorum. Adminim sunroof icin herhangi bir paket alma mecburiyeti var mı, sade Titanium üzerine alınabiliyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sanırsam değil çünkü verdiği kağıda ayrı olarak 3.400 tl fark yazmış sizce öyle mi Nerdeyse 62 bin lira çok fazla 1 ay önce daha donanımlısı peşin 52 bin lira idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özdemir Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Kredi faizi felan dahil ise ok. faiz felan dahil değil 58.500+3400 faiz farkı =61900 oluyo tüm maliyeti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Ben var ya; gerçekten çok iyi almışım aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özdemir Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Nerdeyse 62 bin lira çok fazla 1 ay önce daha donanımlısı peşin 52 bin lira idi. evet haklısınız daha az donanımlı daha yüksek fiyat oluyo 2.el 48000 tl ye var style plus o da yine kredi faizi ile 53.000 i bulacak iyi ihtimalle bu kadar para verince insen sıfır olsun istiyo ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Sanırsam değil çünkü verdiği kağıda ayrı olarak 3.400 tl fark yazmış sizce öyle mi Pahalı, ya elinde yok Yada pahalı satmaya çalışıyor aracın liste fiyatı 57 kusur zaten. Almayın o bayiden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Şehirdeki tüm bayilerden fiyat almak gerekli.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özdemir Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Pahalı, ya elinde yok Yada pahalı satmaya çalışıyor aracın liste fiyatı 57 kusur zaten. Almayın o bayiden evet elinde yok araba sipariş verecez dedi ve elinde sadece benzinli titanyum ile hb trend x benzinli vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özdemir Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Peki arkadaşlar bu paket değişiminden önce style plus dizelin fiyatı ne kadardı. ikinci sorum 53000 e mal olacak bir 2.el style plus önerir misiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Peki arkadaşlar bu paket değişiminden önce style plus dizelin fiyatı ne kadardı. ikinci sorum 53000 e mal olacak bir 2.el style plus önerir misiniz. 10 gün önce; style plus metalik gri sedan 53.750 tl. Titanium plus metalik gri sedan 57.000 tl. Titanium plus'ı tercih ettim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özdemir Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 10 gün önce; style plus metalik gri sedan 53.750 tl. Titanium plus metalik gri sedan 57.000 tl. Titanium plus'ı tercih ettim. Valla çok iyiymiş ya faiz oranı da daha düşüktür eminim tüh ki ne tüh on gün önce tatildeydim kaçırmışım ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap