Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, H. Cenk yazdı:

Şirketler almaya başlamış, Bizim sitede birine vermişler hemen. Beyaz olunca afedersiniz önden manda b*ku gibi yayılmış göründü gözüme. 

IMAG0939.thumb.jpg.73244acaebaad892950f69d23bdda0ae.jpg

Konu dışı ama; Ankara'da böyle ifadeli plakaları hep atladılar, Bağış ile veriyorlar. İst'de böyle bir ayrım yapmıyorlar sanırım.

• 2 ay sonra...
  • Yanıt 683
  • Görüntüleme 161,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

tork haritasını biraz daha toparlamışlar 1.6 ecoda alt devirler bu kadar iyi değildi 1.vites 50 2.vites 90-95 güzel ivmeleniyor 1.5 eco 

Yanıtlama zamanı:

Geçen haftasonu izmirde yeni focusu araç satışa çıktığından beri ilk defa trafikte gördüm. Arkamdan halojen farlarıyla yaklaşıyorken ilk başta yeni st-line focus olduğunu farketmedim, görünce sağ şeride geçip birde arkadan nasıl görünüyor diye arkasına geçtim, bayidede görmüştüm ama trafikte bir başka gözüktü gözüme, mercedes a serisi ile birlikte en iyi tasarıma sahip hatchback olabilir.

Led farlar maliyet odaklı yok anlıyorum ama en azından karartılmış halojen koysalarmış daha iyi olurmuş.

grpJa3.jpg

Yanıtlama zamanı:

Herhalde gündüz ledleri yanık olduğundan öyle bir izlenime kapıldım, darısı titanium halojenlerinin başına.

Yanıtlama zamanı:

Bu da benden olsun. Ankara'da çok az olmakla beraber full versiyon titanium, LED farları da vardı.

IMG_20190216_153125.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben de sedanını dışarda gördüm geçenlerde. Dikkatimi sessiz olması çekti. Fakat eski kasasına oranla daha ağırbaşlı duruyor. O atak, seri görünen hali gitmiş gibiydi. Hatcback kasası kesinlikle daha iyi 

Yanıtlama zamanı:

o sisleri yapmak icin cok ugrastilarmi acaba. makyajda degisir insallah. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.