Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Resul özdemir

Üye
  • Toplam İleti

    305
  • Katılım

  • Son ziyaret

Resul özdemir tarafından yazılan her şey

  1. bir daha gel. gel samsundan.. nice kutlu bayramlara.
  2. urun stokta varmi. en onemlisi guncel fiyat nedir
  3. elinize saglik. hangi kargo ile gelecek acaba. adimiza kargo ciktigina dair herhangi bir bildirim almadim henuz.
  4. tesekkur ederim ilginiz icin. yalniz jant ve yanak onceki olcude. cap bu sartlar altinda nasil degisiyor. eger cap degisiyorsa bu durumda yapilan km ve hiz gostergelerindede sahte veriler olacak. dogrumudur. --6 dakika sonra eklendi-- 2016 nisan trafik cikisli suan 70 bin de. yuzde seksen uzunyol. debriyaj bitermi bu sartlarda. kisliklar takili iken bu hissi vermiyordu. kisliklar 205.55.16.
  5. s. a. teknik ve tecrubeniz cok oldugu icin buraya soruyorum: 205.55.16R ebatli lastiklerim bitti. bende falken 215.55.16R lastikleri sifir olarak aldim ve taktim. bu lastiklerle 1500 km uzun yol yaptim. lastik ebadini degisince arac ivmelenmiyor gibime geliyor. gazdan ayagimi alinca arac tik deyip kaliyor, veya bana oyle geliyor. yeni lastiklerden dolayi boyle bisey olabilirmi. yakit ortalamam 5 litreden 6 litreye cikti. yakiti etkilermi ve muayenede sorun olurmu.
  6. ozel servisin bu iddiasini turliye genelinde ford servisleri bilmiyormu acaba. baski volan ugultusuna halen cozum uretilmedi bildigim kadariyla.
  7. o sisleri yapmak icin cok ugrastilarmi acaba. makyajda degisir insallah.
  8. s. a. 1 adet kayar kol dayama istiyorum. eklerseniz memnun olurum. tesekkurler
  9. İletişim Bilgileri İletişim Kanalları: (Telefon veya mesaj yöntemi vs.) Beklenen Karşılık Aralığı:konusalim anlasalim Alınacak Ürün Hakkında rs veya st tampon lazim. arac sedan oldugundan arkasi onemli degil. marspiyerlerde uyumlu bildigim kadariyla. arac beyaz. sifir yada kullanilmis temiz parca ariyorum. aciliyeti var.
  10. 4.2 ler falan hayal benim dizelde. basiyorum gidiyor. hiz sabitlemeyide 119 dan asagi sabitlemiyorum:) 3.9 da nasil yol alinir. benim araba 4.5 yaksa valla ben onu tebrik ederim. yonca degil karanfiller sacarim, ?
  11. 1.6 dizel 2016 model focus un 60 bin bakimi icin tüm filtreler, motor yagi ve on arka takim balatalar in orjinal ve muaddeli fiyat alabilirmiyim
  12. arkadaslar bu ayarli (kayan) kol dayamayi sokup takan varmi. klavuz olarak video vb yardir amacli ?
  13. sifir aldigim arac 60 bin kusurde ne balata degistim nede disk. servise gidiyorum nasil diyorum. gayet iyi durumdalar devam et diyorlar. ? gercektende iyi frenliyorlar. seytan kulagina kursun. ?
  14. ilginiz icin cok tesekkurler. servise gidilecek artik
  15. servisten randevu almayi dusunuyorum. ancak servis buna ne yapacak. yapilacak islem hakkinda bilgisi olan varmi
  16. sa arkadaslar. bir haftadir aracta bi trim sesi vardi. bugun bir saat dinledim ve buldum. silecek koku hareket halinde ses yapiyor. uyuz ediyor adami. parmakla ufak bi destekle ses kesiliyor. kendi haline birakinca zir zir ötüyor. kontrol ettim kolla bi deformasyom yada gevseme yok. yani gozle gorulecek bisey yok ama soru cikardi bana. nasil duzeltebiliriz.
  17. yani bu lehimi yapip aux takinca caliyormu. programdan biseyleri degistirmek gerekmiyormu
  18. artik 5 - 10kurusta yetmiyor 50 - 60 basiyorlar. halkinda ne tehammulu varmis. etrafimda oyle turler varki ihtiyac varsa lira lira zam yapsin diyenden, benim aracim yok isterce 10 lira olsun diyene kadar. tahammulumu zorluyorlar.
  19. anladim. tesekkur ediyorum bu ucuz meseleyle bu kadar ilgilendiginiz icin. son kararim arabayi satacam ? araca misafir olanlara yok, oda yok, suda yok demekten artik utaniyorum ?
  20. 1.5 metre boyun olunca arka diz mesafesi boyle oluyor demekki ?
  21. e bunlar nasil yapacam ben. bu denilenlerin hicbirini bilmiyorumki. nerden alabilirim bu destegi
  22. mevzu hakkinda uzman olmadigimdan oyle degerlendirdim. ? yani calisacakmi. sizce ne olacak bu aux meselesi. nasil olmali. imkanimiz varmi. --2 dakika sonra eklendi-- olacakmi, olmayacakmi ? ne yapacaz
  23. daha once boyle bir ise hic kalkismadim ama ne yapacagimi cok net anladim. ilginiz icin tesekkur ediyorum. yarin ucuz yollu bi aux bulup bu isi deneyecem. kablo yerleri bossa bi sansimiz var. dolu ise hic sansimiz yok. peki bagladik ama calismadi. en kotu ihtimalle ne olabilir. herhangi birsey yanar yada bozulurmu.
  24. teybi söktüm. kurcaladim. uzerinde hicbir etiket dahi yok. bir pin soket yeri var orasida dolu . teybin modelini ve soket yuvasini cektim. konu hakkinda uzman olanlar varsa bu aux meselesi hakkinda artik bi sonuca varma niyetindeyim. yardim bekliyorum. yani youtube bakiyorum adam fiorino bipper binbir cesit modele bir sekilde aux bagliyor. biz 2016 model araca baglayamayacazmi..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.