Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20187 yıl comment_482829 sa arkadaslar. bir haftadir aracta bi trim sesi vardi. bugun bir saat dinledim ve buldum. silecek koku hareket halinde ses yapiyor. uyuz ediyor adami. parmakla ufak bi destekle ses kesiliyor. kendi haline birakinca zir zir ötüyor. kontrol ettim kolla bi deformasyom yada gevseme yok. yani gozle gorulecek bisey yok ama soru cikardi bana. nasil duzeltebiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl comment_482842 Bağlantı somununu kaliteli bir gresle yağlayacaksınız sorununuz çözülecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl Solution comment_482843 Garantisi devam eden araca müdahale etmeyin. Servise uğrayın gerekeni yapsınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl comment_482844 Evet benim arabadada aynı ses geliyor. Ancak bendeki ses direksiyon çevirince geliyor. Bende sinyal kolundan supheleniyorum. Baska yerden de geliyor olabilir. Evet gayet rahatsız edici bir trim sesi Eylül 30, 20187 yıl Mete Turfan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl comment_482862 gres yagi sorunu cozecektir am ihmal edilirse kolla vedalasmak gerekebilir cunku gelen ses muhtemelen akim sesidir ve iceride akim parcalarina zarar verir bu durum direksiyon altindan geliyorsa zembelektendir onu da yaglama sansi pek olmuyor cunku filim tabakasi var icinde acip kapatirken filim kopabilir... yenisi de 1050tl gibi bir maliyet Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl comment_482895 8 saat önce, İsmail Gür yazdı: gres yagi sorunu cozecektir am ihmal edilirse kolla vedalasmak gerekebilir cunku gelen ses muhtemelen akim sesidir ve iceride akim parcalarina zarar verir bu durum direksiyon altindan geliyorsa zembelektendir onu da yaglama sansi pek olmuyor cunku filim tabakasi var icinde acip kapatirken filim kopabilir... yenisi de 1050tl gibi bir maliyet Gres yağının sürüleceği yeri tam olarak anlayamadım. Sinyal koluna ulasmak için direksiyon alt kısmını sökmek mi gerek. Yada başka bir eklem noktasi mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20187 yıl Yazar comment_482898 servisten randevu almayi dusunuyorum. ancak servis buna ne yapacak. yapilacak islem hakkinda bilgisi olan varmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20187 yıl comment_482941 Aırbag sökülüp direksiyonun airbag in altında kalan ve direksiyon sargısı ve sasm modülü sökülüp şu küçük vidalar ve içerde kolların işlevini getirdiği soketler var onları kontrol ettirin ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20187 yıl Yazar comment_482964 ilginiz icin cok tesekkurler. servise gidilecek artik Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın