Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Kırmak için uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyor olabilirler mi?

Ben de eskiden bira senin gibi düşünüyordum, ama yeni Türkiye düzeni artık beni de "bana neci" yaptı.

Ford'un derdi beni mi gerdi?

Yaşımdan, gençliğin getirdiği hevesten, fakat artık ulaşılması zor olmasının verdiği hayalkırıklığından diyelim hocam ? Yoksa son raddede dediğiniz gibi iş hep ' aman neyse boşver gitsin ' cümlesine çıkacak.

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 683
  • Görüntüleme 161,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Nerede bu koltuk. 2015 araca takabilirmiyiz mesela? 

Bize yine yok. Şaşırdık mı? Sanmıyorum. 

• Yakup Ç. A., başlığı Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

2200 TL bu donanım için çok para değil. Millet sadece dış görüntü için harcadığı paralar yanında bişi değil. O düdüğü öttürecek çok kişi çıkar. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Cem Boneval yazdı:

Parayı veren düdüğü çalar, çalar da soru düdüğü çalmak için o kadar parayı kim verir?

parada olsa ortada çalacak düdük yok. 

--1 dakika sonra eklendi--
Bir saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

2200 TL bu donanım için çok para değil. Millet sadece dış görüntü için harcadığı paralar yanında bişi değil. O düdüğü öttürecek çok kişi çıkar. 

2200 tl olduğu nerde yazıyor ? Agr yi 12200 tl den aşağı vermezler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

parada olsa ortada çalacak düdük yok. 

--1 dakika sonra eklendi--

2200 tl olduğu nerde yazıyor ? Agr yi 12200 tl den aşağı vermezler.

Ben yazıyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Fosfos'un 14 yönlü ergoactive koltuğuna, 18 yönlü koltuk ile çakmış ford ? 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ben yazıyorum. 

hani sen nerde yazdın ? 2200 tl ye agr nin ancak elektrikli düğmesini verirler ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

hani sen nerde yazdın ? 2200 tl ye agr nin ancak elektrikli düğmesini verirler ?

Bu konu durup dururken açılmadı ya yukarda post var. Hocam bilip bilmeden yine şey ediyorsun ?

Ama haklısın 2.200 liraya AGR'nin bırak düğmesini tabelasını bile alamazsın ? AGR bir mal değil alınmıyor.AGR'nin onayladığı ürünü alıyorsun.

https://www.agr-ev.de/de/ratgeber-produkte/produkte

Ford'un sattığı ürün 400 Euro. Aynı ülkede kış paketi de 400 Euro. Aynı içerikle bizde kış paketi 2.200 TL. Got it? 

Senin sandığın markalardaki gibi full elektrikli bir sistem değil bu, manuel. Bunun da detaylarını ilgili konularda konuşmuştuk. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bu konu durup dururken açılmadı ya yukarda post var. Hocam bilip bilmeden yine şey ediyorsun ?

Ama haklısın 2.200 liraya AGR'nin bırak düğmesini tabelasını bile alamazsın ? AGR bir mal değil alınmıyor.AGR'nin onayladığı ürünü alıyorsun.

https://www.agr-ev.de/de/ratgeber-produkte/produkte

Ford'un sattığı ürün 400 Euro. Aynı ülkede kış paketi de 400 Euro. Aynı içerikle bizde kış paketi 2.200 TL. Got it? 

Senin sandığın markalardaki gibi full elektrikli bir sistem değil bu, manuel. Bunun da detaylarını ilgili konularda konuşmuştuk. 

opelde agr nin onayladığı masajlı elektrikli koltuk agr koltuk  diye geçiyor ford da da onu nasıl ifade edeceğimiz:  Ülkeye gelsin ismini öğrenelim o şekilde ifade edelim şuan o koltuğu agr koltuk şeklinde ifade ederek anlattım...2200 tl ye standart koltuk verirler o zaman agr onaylı biraz daha modern,

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, çağlar çetinkaya yazdı:

opelde agr nin onayladığı koltuk agr koltuk  diye geçiyor ford da da onu nasıl ifade edeceğimiz:  Ülkeye gelsin ismini öğrenelim o şekilde ifade edelim şuan o koltuğu agr koltuk şeklinde ifade ederek anlattım...2200 tl ye standart koltuk verirler o zaman agr onaylı biraz daha modern,

Ford Ergonomik koltuk.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.