Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 161,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Fosfos'a baktım, 1600 TL, ama 14 yönlü.

9 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

2200 tl ye ancak ergonomik olur başka da bir koltuk olmaz.

Bu cümleden ne anlamamız gerekiyor?

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Bu cümleden ne anlamamız gerekiyor?

elektrik,masaj vs. olmaz ancak ergo olur .Anlamanız gerekiyor

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

masajda var... ama hafıza yok

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Semih O. yazdı:

Mobil siteye hala arabayı koymaktan aciz adamlar...

Var abi mobilde araba, sen farklı bir sayfaya bakıyorsundur orası atlanmıştır.

Ayrıca yeni site yapmışlar ? 

https://www.yenifocus.com

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Var abi mobilde araba, sen farklı bir sayfaya bakıyorsundur orası atlanmıştır.

Ayrıca yeni site yapmışlar ? 

https://www.yenifocus.com

Menülerde ve sayfa içinde var. Sayfayı açınca menüden değil alt taraftan bastım binek araçlara gelen sayfa bu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Semih O. yazdı:

binek araçlara gelen sayfa bu.

İşte oraya eklememiş İngiliz arkadaşlar, bu sitenin yönetimi orada, Türkler içerik yolluyor onlar güncelliyor. Böyle bir dangalaklık var ? Sanırım bu yüzden mümkün olan her fırsatta Türkiye'de modeller için yeni site açıyorlar. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

İşte oraya eklememiş İngiliz arkadaşlar, bu sitenin yönetimi orada, Türkler içerik yolluyor onlar güncelliyor. Böyle bir dangalaklık var ? Sanırım bu yüzden mümkün olan her fırsatta Türkiye'de modeller için yeni site açıyorlar. 

Yuh diyorum. ?

Yanıtlama zamanı:

Gözüme baya uzamiş (hoş) geldi.. canli hali

20181207_111102(0).thumb.jpg.0c64862c81450c76104863c3abdfdc94.jpg

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Alıntı

Basıncı daha hızlı üreten ve daha geniş çalışma koşullarında daha güvenilir ve tutarlı pedal hissi veren seçilen modeller için yeni Elektrikli Fren Destek Sistemi tarafından desteklenir.

Demiştik tanıtımda. Bu sistem baktığım araçlar arasında.

Titanium 1.5 Dizel otomatik sedan ve ST-Line 1.5 Dizel otomatik HB ile var. (ikisi de CO-Pilot'a sahip)

Trend X 1.5L benzinli manuel sedan ile yok.

Ya motora özgü gelecek ya da güvenlik opsiyonu, ilerleyen dönemde kesinleştiririz.

#ElectricBrakeBooster

EKLEME:

1.0 Ecoboost otomatik düşük donanım seviyesi, aktif güvenlik paketi yok (co-pilot gibi) ancak ACC var, bunda booster var.

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Demiştik tanıtımda. Bu sistem baktığım araçlar arasında.

Titanium 1.5 Dizel otomatik sedan ve ST-Line 1.5 Dizel otomatik HB ile var. (ikisi de CO-Pilot'a sahip)

Trend X 1.5L benzinli manuel sedan ile yok.

Ya motora özgü gelecek ya da güvenlik opsiyonu, ilerleyen dönemde kesinleştiririz.

#ElectricBrakeBooster

Bu donanımın fren pedalı dozajlaması ile bir alakası var mı ? St-line'ı test ederken fren pedalını ciddi hassas ve mesafesinin çok kısa olduğunu deneyimlemiştim. Ayak ucuyla basmada bile otomobil keskin tepki veriyordu. Fakat otomatik vitesli bazı araçlarda bu durum görülebildiğini düşünerek fazla üzerinde durmamıştım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 dakika önce, Cenk Demirel yazdı:

Bu donanımın fren pedalı dozajlaması ile bir alakası var mı ? St-line'ı test ederken fren pedalını ciddi hassas ve mesafesinin çok kısa olduğunu deneyimlemiştim. Ayak ucuyla basmada bile otomobil keskin tepki veriyordu. Fakat otomatik vitesli bazı araçlarda bu durum görülebildiğini düşünerek fazla üzerinde durmamıştım.

Booster ile gelen araçların tepkisi çok daha hızlıymış, bu donanımla gelen araçlarda balata ve disk arasında daha fazla boşluk bırakılarak sürtünme azaltılmış dolayısıyla yakıt verimliliği arttırılmış. 

Booster'ın faydası sen pedala sert bastığında eğer araç daha fazla güç ile daha iyi durabilecekse senin yerine iyice sertleştiriliyor freni. Panik anında veya güçlü basmayanlar için faydalı olabilir. 

Mk4 ile şasi numarasına uygun ürünler almakta fayda var, ya da sürücünün arabasını tanımasında ? 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Booster ile gelen araçların tepkisi çok daha hızlıymış, bu donanımla gelen araçlarda balata ve disk arasında daha fazla boşluk bırakılarak sürtünme azaltılmış dolayısıyla yakıt verimliliği arttırılmış. 

Booster'ın faydası sen pedala sert bastığında eğer araç daha fazla güç ile daha iyi durabilecekse senin yerine iyice sertleştiriliyor freni. Panik anında veya güçlü basmayanlar için faydalı olabilir. 

Mk4 ile şasi numarasına uygun ürünler almakta fayda var, ya da sürücünün arabasını tanımasında ? 

Mk3,5'da ki Acil durum fren destek sistemi özelliğinin teoride ki haline benziyor bu donanımın işlevi. Ama tabii pratikte senin de anlattığın gibi çalışma prensipleri ve etkinliği farklı olabilir. Faydalı donanım. Bazen ben de frene yeteri kadar basamadığımı hissediyorum panik frende ?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Şirketler almaya başlamış, Bizim sitede birine vermişler hemen. Beyaz olunca afedersiniz önden manda b*ku gibi yayılmış göründü gözüme. 

IMAG0939.thumb.jpg.73244acaebaad892950f69d23bdda0ae.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.