Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
43 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

abi dert etme filolar ve şirketlet yetişir imdadımıza ama temizini alamayız tabi 3 veya 5 parça boya değişenli olanları alırız, otokoçun ikinci el ilanlarına bakıyorum daha araba 2017 boyananı değişeni var km ler uçmuş, neyapalı ağamız bize bunu layık gördü?

--5 dakika sonra eklendi--

200 binim olsa ne fordun, ne renonun, ne toyotanın nede hondanın önünden geçerim, ama bu fiyat benzinli otomatik bir araba için gerçekçi değil 130 bin civarlarında olur diye düşünüyorum.

130 bine adamlar fiesta veriyor 200 bin civarı isterler yok araba otomatik yok turbo benzinli yok yeni kasa diye ,bende onu diyorum 200 bine gider bmw ,volvo,merco,audi alınır 0 gibi

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 162,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

C sınıfında major 3-4 önde gelenin, premiumdan ne farkı var? Bazılarının fazlası bile var. 

Yeni A Class’a bakmam lazım diğerleri ne Golf’ten çok üstün ne de Focus’tan. He gösteriş ise konu o ayrı, alırım bi 3 harfli.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, H. Cenk yazdı:

Sen sıfır almazsan , ben sıfır almazsam, nasıl düşecek bu Mk4 focuslar 2. ele ?? ??

Elbet istediğimiz bir şekil çıkar o kadar sene sonra diye hayal ediyorum. Çıkmazsa zaten Focus, tüm versiyonları dizel trend paket olarak, geriye kalan 1-2 donanım paketi de ( trend x ve titanium dahil ) sadece sipariş usulü gelen bir model haline gelmiştir ki o zaman zaten geçmiş olsun ? 

Yanıtlama zamanı:

Her iki başlıkta da konu dönüp dolaşıp yeni araçların giderek ulaşılmaz fiyatlara satılacağına geliyor.

Burada Otosan ya da Ford'un çok özel bir konumu yok.

Gerçeklere bakalım: 

1. Paramız değer kaybediyor
  2. Bütçe açığı nedeniyle ithalatın kısılması ve fahiş vergilendirilmesi gerekiyor
  3. Hemen herkesin bütçesi daralıyor veya daralacak

Sonuçta:

1. Sıfır yeğleyenler artık bir alt sınıfa düşecek, D C'den, C B'den bakacak. "Premium"cular ufaktan avam araçlara göz atacaklar.
  2. İkinci el şu anda makul görünse de yakın zamanda ciddi yükselişler görülecek, hem talep harttığı hem de arz azaldığı için
  3. Giderek küçük motorlar ve düşük donanımlar piyasaya hakim olacak
  4. Yerli üretime dolaylı teşvik olacağından pazar payları göreceli artacak 

Özetle elimizdekinin kıymetini bilme zamanı geldi. Dört-beş sene belimizi doğrultamayız, o da işler yolunda giderse. Global resesyonu gözardı etmemek lazım.

Ford'un özeline gelirsek: Ürün gamını geliştirirken donanım, konfor ve malzeme kalitesi olarak iyileştirme çalışmaları yaptılar ve fiyatlarını da iyiyi daha ucuza satmayalım diye yukarı çektiler. Bu Avrupa'da da böyle. Ancak bu Türkiye pazarını etkileyen önemli bir unsur değil. 

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, H. Cenk yazdı:

O da zor! koca fleetcorp battı. Ufak merdiven altı şirketlerin çoğu batıyor diyorlar.

Kaldı ki 2. el filolara kaldıysak yandık. en alt donanımın en alt versiyonunu en az 100K da en az 4 parça boyalıdan başka göremeyiz. 

küçük filo işi yapanlardan iyi arabalar geliyor. benim bir tanıdığın arabaları 1-2 senelik 30-40kmlik oluyor genelde, donanım değişken. genelde temiz* oluyor.

en son ben araba bakarken 1 a3 1 jetta 1de a4 vardı. 2 gün sonrasına bi ödemesi olduğundan epeyde uyguna veriyordu, bi galerici gelip 3ünüde almış.

esas demek istediğim aslında filodan gelen ama öyle olduğu belli olmayan arabalarda var piyasada.

*: kaza boya olmuyor ama nasıl kullanıldığı meçhul tabi, bi kere öyle bi arabanın lastiklerini aldım, bizdeki lastikler 40000de falandı aldıklarım 20000 ama bizdekilerden daha kötü durumdalardı ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.5L atmosferik ile gelen 6 ileri otomatik kontrolü bu şekilde olacak. 

up39516-201811081323192319177101i3000x2000iw1.jpg

Sadece yedek lastik

up39516-20181108132258225891243i3000x2000iw1.jpg

--40 dakika sonra eklendi--

Ayrıca 1.5L Ti-vct 120 ps 6 ileri otomatik ile kablosuz şarj seçeneği olmayabilir, bunun dışında bu motora özgü bir engel göremedim.

Yanıtlama zamanı:

Motorun kendi başlı başına engel... ek bir şeye gerek yok bence. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4.11.2018 - 23:32 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

3. haftanın sonunda bayilere tanıtım yapılacak Antalya'da.

@Berk Yöney buradaki tarihten sonra bayilere gelir. En net tarihi de size yakın bayiniz verir, biz veremeyiz şu gün gelir diye. 

Yanıtlama zamanı:

İzmir Gaziemirdeki İzkar Ford İzmir'deki Burç Bey Lansmandan sonra Bayide Olacak dedi Bana

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Berk Yöney yazdı:

İzmir Gaziemirdeki İzkar Ford İzmir'deki Burç Bey Lansmandan sonra Bayide Olacak dedi Bana

O zaman 4. haftanın başında gelmiş olur demek bu.

Yanıtlama zamanı:

hakikaten güzel mi bu jantlar? (gerçi zevk ve renk olayına girilecek ama!)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.