Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

bu gelişmeler ışığında yeni Focus ile olan vuslat tekrar ileri bir tarihe ertelenir mi dersiniz? Bence çok muhtemel.

Mk3 üretimi bitiyor olduğu için mecbur geçiş olacak bi şekilde.

• Yanıt 683
  • Görüntüleme 162k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Sorun gelmesinde değil, illa ki gelecek. Sorun bizim pek alamayacak olmamızda. 

alırız abi 2 veya 3 yıl sonra filolardan veya rent a car lardan çıkan tavan hariç boyalı veya 3-5 parça değişenli olanları alırız.?

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu bahtsızlık bir aracı daha vurdu o da Hyundai Tuscon. Zamanında benzinli modeli çıktığında çok iyi bir satış başarısı yakalamıştı. Eğer o zaman dizel otomatik versiyonu çıksaydı çoğu SUV için büyük sıkıntı olurdu.  Şimdi çıktı o da 4*4 olanı 260 bin tl ??

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Cankut Bulut yazdı:

Bu bahtsızlık bir aracı daha vurdu o da Hyundai Tuscon. Zamanında benzinli modeli çıktığında çok iyi bir satış başarısı yakalamıştı. Eğer o zaman dizel otomatik versiyonu çıksaydı çoğu SUV için büyük sıkıntı olurdu.  Şimdi çıktı o da 4*4 olanı 260 bin tl ??

Oda birşey mi geçen hafta Ford Kuga test sürüşüne gittim,sonrasında St-line oluşturduk satış elemanı ile 289.000 TL, fiyat çıktı.

Yanıtlama zamanı:

Tünaydın arkadaşlar. Bakın ne buldum ?

IMAG1587.jpg

IMAG1583.jpg

IMAG1584.jpg

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Ercan Çelik yazdı:

Tünaydın arkadaşlar. Bakın ne buldum ?

IMAG1587.jpg

IMAG1583.jpg

IMAG1584.jpg

aaaa çok ilginç !!! Nerde bu ? 

@Yakup Çağatay sen gördün mü ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şahsuvaroğlu gibi ? benim haberim yok orada olup olmadığına dair ancak demiştim ya arabalar gelecek diye onlardan biridir herhalde. Lansman bu ay değil ama kesin. 

ACC opsiyonlu olacak test araçları herhal

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, H. Cenk yazdı:

Çok aşırı çirkin yavv.. 

Bu "balık" modeli. ST Line daha güzel, zaten bütün görseller onun üzerinden yürüyor.

Dert etmeye gerek yok, çok sık karşılaşacağımız bir araba olmayacak. 

Yanıtlama zamanı:

Şahsuvaroğlunda gördüm. Türkiye ye 4-5 adet gelmiş fotoğraf çekimi yapılacakmış. Şahsuvarda 1 adet sedan var onun da içine falan sökmüşler bi sebepten. Ama şunu söyliyeyim içi baya geniş olmuş. Konsolu baya daraltmişlar buda iç hacime çok güzel yansımış.Arabada herşey var fakat farlar halojen ? bagaj derinliği de gitmiş neredeyse eşik seviyesinde. Hatchback modeli isteğe göre gelecekmiş sadece sedan modeli gelecekmiş ne kadar doğru bilmem.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Plaka yeri, Titanium - ST-Line.

Çok da çirkin çünkü alıp binemiyorum, eğer alsam çok da güzel olurdu bana ? Bence güzel çıkmış şahsuvarda özellikle renk ve kiriyle birlikte.

Ford DigitalStore Manchester.jpg

Kevin Griffin - Ford of Britain sales director.jpg

Ford DigitalStore Manchester 04.jpg

All New Focus at the DigitalStore Manchester.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.