Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl Yazar comment_35933 Derin mevzulara gelince üzerime yoktur....) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 201114 yıl comment_35936 Len feysbuk filozoflarından yetti gayrı birde sen çıkma başımıza.. Doğrularla gerçekleri karıştırmamak lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36021 Demek ki sahip olmayı düşünmedikce Mondeo kullanmak akla ve kalbe zararlı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl comment_36062 ön kol dayamanın ayarlanamıyor olması... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201114 yıl Yazar comment_36072 Evet bak buda bir eksiklik aslında...Öm kol dayama Öne doğru çekilebilmeliydi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201114 yıl comment_36153 Emniyet kemer uyarısının hızınız yüksekken başladığında hızını azaltmanıza rağmen susmaması da bir detay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201114 yıl comment_36298 Bence arabanin ucmamasi buyuk eksiklik. Ozellikle sıkışan trafikte cok yararli olabilecek bir ozellik. Amerikadaki modellerde varken Turkiye'de sunulmamis olmasi yine sac bas yolduruyor. Bana kalirsa sony veya mytouch ekrandan daha elzem bir ozellik. Hatta Amerikadaki focuslar evlere temizlige geliyormus, style donanımda standartmis. Titanium donanimda yemek dahi yapiyormus. Otosani kiniyorum. Latife bir yana Cem Bey'e katiliyorum. Evet eksiklikler var ama biz alirken de vardi bunlar, eksigiyle gedigiyle kabul edip aldik, en azindan kendi adima konusayim. Umarim siz buyuklerimden ve kucuklerimden bu yuzden tepki almam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201114 yıl comment_36300 Bence arabanin ucmamasi buyuk eksiklik. Ozellikle sıkışan trafikte cok yararli olabilecek bir ozellik. Amerikadaki modellerde varken Turkiye'de sunulmamis olmasi yine sac bas yolduruyor. Bana kalirsa sony veya mytouch ekrandan daha elzem bir ozellik. Hatta Amerikadaki focuslar evlere temizlige geliyormus, style donanımda standartmis. Titanium donanimda yemek dahi yapiyormus. Otosani kiniyorum. Latife bir yana Cem Bey'e katiliyorum. Evet eksiklikler var ama biz alirken de vardi bunlar, eksigiyle gedigiyle kabul edip aldik, en azindan kendi adima konusayim. Umarim siz buyuklerimden ve kucuklerimden bu yuzden tepki almam Tam "Yazzıııık, kafayı yemiş sonunda..." derken doğru yolu bulmuş olduğunu fark edip rahatladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201114 yıl comment_36324 Bişey yazmıyacam sonra cem abi bana kızıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201114 yıl comment_36329 Bişey yazmıyacam sonra cem abi bana kızıyor Bu Son iki mesaj, forumdaşların anlayışının ve hoşgörüsünün zirve yaptığının en büyük göstergesi, hiç tanımasakta birbirimizi bu kadar samimi ve seviyeli dostluklar kurulabileceğinin göstergesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201114 yıl comment_36331 Bu Son iki mesaj, forumdaşların anlayışının ve hoşgörÜsÜnÜn zirve yaptığının en bÜyÜk göstergesi, hiç tanımasakta birbirimizi bu kadar samimi ve seviyeli dostluklar kurulabileceğinin göstergesi. Evet Ümit her geçen gÜn daha bÜyÜk dostluklara daha sorunsuz FOCUSLARA sÜper oldu bence Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın