Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Ford Kuga 1.5 Tdci Powershift İncelemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
9 dakika önce, Engin Uzunoğlu yazdı:

160 zor yapan araç 140 gibi otoyol hızlarında zorlanmadan çıkıp rahatsız etmeden gidebiliyor mu? 

Yazdığım gibi benim ilk tecrübem :) 

• Yanıt 100
  • Görüntüleme 83k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eskisini izleyenler 11. dakikadan sonra devam edebilir efem.    

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bugün Yakup sayesinde epey kullandım bende.   En iyi tarafı 19 jantlar rağmen konforu. Bozuk hatta epey bozuk orman yollarına girdik. Sessiz ve rijit, Focusdan çok daha kaliteli hissiyatı veriyor.

• Bu kardeşi akşam uzunca test ettik  Şahsen sürüşünü umduğumdan iyi buldum. Öncelikle aynı focusta olduğu gibi olduğundan güçlü hissettiriyor ilk kalkış anındaki hantallığını hemencecik kapatıyor. 130-

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Anladığım kadarıyla 90-100'den sonra araç biraz nazlı hızlanıyor, onun dışında aracın sürüş zevki ve dinamikleri yine gayet iyi tüm fordlar gibi. Bu yöndeki değerlendirmeler yine gayet olumlu. Otoparkın videosunda da bu durumdan tekrar tekrar bahsedilmiş. Yakup'unda üzerinde durduğu gibi süspansiyon sistemi çok övgü almış. Uzun yol için de araç keyifli ve rahat olarak değerlendirilmiş.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk yazdı:

Anladığım kadarıyla 90-100'den sonra araç biraz nazlı hızlanıyor, onun dışında aracın sürüş zevki ve dinamikleri yine gayet iyi tüm fordlar gibi. Bu yöndeki değerlendirmeler yine gayet olumlu. Otoparkın videosunda da bu durumdan tekrar tekrar bahsedilmiş. Yakup'unda üzerinde durduğu gibi süspansiyon sistemi çok övgü almış. Uzun yol için de araç keyifli ve rahat olarak değerlendirilmiş.

Sen al abi, canlandırmasını bize bırak ;)

Yanıtlama zamanı:

Açıkçası Kuga'nın motor+Şanzıman uyumu hoşuma gitti. Gidiş derseniz makinanın tork'u tatmin edici.

... ben sevdim. 

Yanıtlama zamanı:
Açıkçası Kuga'nın motor+Şanzıman uyumu hoşuma gitti. Gidiş derseniz makinanın tork'u tatmin edici.

... ben sevdim. 

Kaan Abi

Sen bilirsin bu dizellerde turbo falan yapamıyormuşuz. Yazılım falan nedir yani 1.5 un tüm gücü bu mu?

Yok dersen arabayı hafifletme projesi yaparız.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Kaan Yagizer yazdı:

... ben sevdim. 

Kirpi- pamuk ? 

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Volkan Ö. yazdı:

Kaan Abi

Sen bilirsin bu dizellerde turbo falan yapamıyormuşuz. Yazılım falan nedir yani 1.5 un tüm gücü bu mu?

Yok dersen arabayı hafifletme projesi yaparız.

Volkan abi sanirim bunlarda sanziman 6DCT450/6DCT451 var, 450NM dayanimli. Yazilimla bu aletler 330NM torka kadar cikiyor, BG de pek birsey beklememek lazim max 145bg olur. Teoride acmanin yolu var yani.

Yanıtlama zamanı:

Ulen... Son model, turbolu, 300 NM torklu, powershift şanzımanlı HB'den bozma SUV'nin 140-160 yapıp/yapamamasını konuşuyorsak eğer kimse gelip atmosferik araçlara b.k atmasın, ben size diyim yani :) Üzerinden atlar geçerim... 

Hiç dizel otomatik bir kuga için bu tür performans endişeleri olacağını düşünmezdim, şaşırdım... Ecoboost tam otomatik kuga da bahsedilen şekilde hantallıklar hissetmemiştim!

Diğer test yapan elemanlar biraz sert girişince KUGA'ya, taraflı davranıyorlar sanmıştım fakat sanırım arkadaşlar pek de haksız değillermiş... 

Yine de bir kullanmak gerek...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

HB'den bozma Suv değil yalnız bu :D C platformunda yükselmiş Crossover.  Keşke sadece yükseltilmiş olsa o zaman 1600 kg olmazdı.

EB AWD A/T'nin verdiği kararsız hızlanma bu arabada yok,motoru söylemeden gazlayan birçok kimse, biri diğerinden 60 ps fazlaymış diyemez.

İmkan olursa kıyaslamalı video yaparız. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Servet Ö. yazdı:

Volkan abi sanirim bunlarda sanziman 6DCT450/6DCT451 var, 450NM dayanimli. Yazilimla bu aletler 330NM torka kadar cikiyor, BG de pek birsey beklememek lazim max 145bg olur. Teoride acmanin yolu var yani.

benim incelediğim kadarı ile şanzıman dayanırsa yakıt sistemi bosch enjektörler ve pompa üzerindeki enjektör 2.2 motor 200 hp destekliyor big turbo big cooler down pipe specler değiştirilerek 200 hp hiç zor değil benim kanımca :D

çokta keyifli olur custom remaplada :) 2.0 tdcidende iyi gider yani :) 

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serkan Karakoca yazdı:

benim incelediğim kadarı ile şanzıman dayanırsa yakıt sistemi bosch enjektörler ve pompa üzerindeki enjektör 2.2 motor 200 hp destekliyor big turbo big cooler down pipe specler değiştirilerek 200 hp hiç zor değil benim kanımca :D

çokta keyifli olur custom remaplada :)

Serkan milletin kafasini bulandirma, adam yeni almis/alacak gidip stage 3 araba mi yapacak. Bir de SUV len bu, ne buyuk turbosu :D

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mert Yürüyen yazdı:

kimse gelip atmosferik araçlara b.k atmasın

Kendi adıma ben atmosferik motorda iki şeyi eleştiriyorum:

1. Bu motoru ST Line ile vermeyi

2. Bu motoru performans beklentisi ile alanları

Çağdaş olmaktan uzak ayrı.

Aynı eleştirim yeni 1.5L dizel Kuga için de geçerli. 

Şimdi, Mert Yürüyen yazdı:

Ecoboost tam otomatik kuga da bahsedilen şekilde hantallıklar hissetmemiştim!

Bir atmosferik kullanıcısı için şaşırtıcı değil.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Cem Boneval yazdı:

Abi atmosferik değil ki o. Eşşekmosferik.

Yanıtlama zamanı:

Kendi adıma ben atmosferik motorda iki şeyi eleştiriyorum:

1. Bu motoru ST Line ile vermeyi

2. Bu motoru performans beklentisi ile alanları

Çağdaş olmaktan uzak ayrı.

Aynı eleştirim yeni 1.5L dizel Kuga için de geçerli. 

Motoru performans için alanların kendi kendini bilmezlikleri bence... Ama ST-Line ile pazarlamak da Ford'un kendini bilmezliği :)

Bu kıyaslamayı tabi ki kendi focusum ile yapmamıştım Cem hocam... Atmosferik ile turbolu iki aracı kıyaslayıp "bu fena gitmiyormuş" diyecek kadar da cahil değilim :blink:

--0 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Abi atmosferik değil ki o. Eşşekmosferik.

sıktı!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.