Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Makyajlı Kuga 1.5 Tdci Kullanıcı Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, H. Cenk yazdı:

görünüşe göre benim focustan az yakıyor 

Senin Focus kaç yakıyorki abi.

• Yanıt 123
  • Görüntüleme 63,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Herkese merhabalar. Malum öğretmenler için kısmi yaz tatili başlıyor, ben de dün görev yerim olan Malatya'dan memleketim Manisa Salihli'ye geldim. Kuga ile yola çıkarken bir hedef koydum, 1 depo ile 1

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Tüketim konusunda selefine göre çok daha iyi olacağı barizdi, ama ruhsatta yazan 1657kg ağırlık benim aklımda yine de bazı soru işaretleri bırakmıştı... Aracı alalı tam 2 hafta oldu ve 1.000km'yi bugü

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bu yüzden biz videoyu İstanbul'da tamamladık  Performans konusunu açıklamaya çalışmıştım videoda yazılı olarak da diğer büyüklerim yazmıştı umarım faydası olmuştur.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Senin Focus kaç yakıyorki abi.

https://www.spritmonitor.de/en/detail/799864.html

ortalaması 6,03 ... 

her depoya bakıyorum. 5,74 ile 6,28 arasında değerler çıkıyor.

i

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, H. Cenk yazdı:

https://www.spritmonitor.de/en/detail/799864.html

ortalaması 6,03 ... 

her depoya bakıyorum. 5,74 ile 6,28 arasında değerler çıkıyor.

i

Dizel almam ben abi. 1.0 ın gözünü sevim. 6.6lt şuan neredeyse 2000km dir. Basarsan yakıyor ama sakin kullanımda gayet yetiyor.

Yanıtlama zamanı:
Önceki aracınız ne idi? Bir de motorda bir açılma oldu mu? Performanstan ne ölçüde memnunsunuz? Mesela hafif rampada hızdan düşmeden ilerliyordur muhtemelen ama dip gaz yapınca hızlanma isteği gösterebiliyor mu? 

Kemal bey merhaba. Önceki aracım 2016 titanium dizel Focus'tu. Daha önce de belirttim, tabiki Focus gibi değil ama gayet tatmin ediyor performans noktasında. Evet hafif rampada sıkıntı yaşanmıyor, dip gaz yaptigimda çok net ve sırtınızı koltuğa net yaslatan bir ivmelenme yok tabi ama belli bir atilim da var, eğime ve aracın içindeki ağırlığa göre değişiyor...

Sent from my LG-D723 using FocusClubTr.com mobile app

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

20170710_002151.jpeg20170710_085342.jpeg
Km yükseldikçe yakıt tüketimi düşüyor. Rodaj kalktıköa test verilerine ulaşacak gibiyim.[emoji5]

Yanıtlama zamanı:

Ben 6.9-7.0 arası geziyorum. Gerçi ikinci depoyu daha yeni doldurduk. Benim tahminim İstanbul trafiğinde 7 civarı gezeceği yönünde. Ya da cmax'a göre +1 litre olacak..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlk depoda 7.8 di. 5.1 şehirler arası 120 sabit hızla elde edildi. Yoğun şehir içi kullanımda 6.0 litre civarlarında seyreder tahminim. Bu cüssede bir araç için bence iyi rakamlar.

Yanıtlama zamanı:

Benzinli Kuga kullanıcıları iç geçiriyor bu rakamlara :) Keyifli sürüşleriniz olsun.

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Turhan Onat yazdı:

Benzinli Kuga kullanıcıları iç geçiriyor bu rakamlara :) Keyifli sürüşleriniz olsun.

:D Aynen öyle. Ama sizin de altınızda 4 çekerli, 180ps li bir canavarınız var :)

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Kemal Güllü yazdı:

:D Aynen öyle. Ama sizin de altınızda 4 çekerli, 180ps li bir canavarınız var :)

Canavar demeyelim :)

Yanıtlama zamanı:
İlk depoda 7.8 di. 5.1 şehirler arası 120 sabit hızla elde edildi. Yoğun şehir içi kullanımda 6.0 litre civarlarında seyreder tahminim. Bu cüssede bir araç için bence iyi rakamlar.

Mehmet bey, önceki mesajınızda paylaştığınız 2. Fotoğraftaki 5.1 lik tüketim değeri sanırım uzun yol ama klima ve aracın yük durumu nasıldı? Tahminlerin de altında gibi görülüyor çünkü merak ettim..
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet uzun yol. Kırıkkale Niğde arası 120 km.saat hız sabitliyici ile. Gece yolculuğu fan açık ama klima kapalı. 2 yetişkin 2 çocuk bagaj yarı dolu.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Adana Ankara arasi karma sürüş ile 5.7 litre. Araç 800 km.de.

Arac kuga manuel vites. 

Yanıtlama zamanı:

Ya arkadas bu degerlere nasil ulastiniz[emoji3] ne yaptiysam 6 nin altina inemedim. Demekki az seviyom. Dur bakalim bugun cicek alip yemege dotureyim[emoji28]

Yanıtlama zamanı:

Dün 630 kmlik şehirler arası yolculuğu tamamladım. Araçta 2 yetişkin, 2 çocuk, full bagaj vardı. genelde 120-130kmh ile gittim, az yakasın diye özenmedim, yol bilgisayarın ekranını hiç takip etmeden kullandım. Araç Ort hızı 93kmh olarak gösteriyor. Sonuçta 6.5lt/100km ile yolculuk yapmışım. Ben 5.5-6 arası birşey bekliyordum. Düşününce bu cüsseye bu yakıt normal. Yakında şehir içi tüketimini de göreceğiz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.