Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442399 Ben kendim adına, 6.0'ın altını göremeyeceğimi söyleyebilirim. Şimdi bir de hanım aldı anahtarı eline. Hergün 1,5-2km gidiyor, geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442419 1 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Ben kendim adına, 6.0'ın altını göremeyeceğimi söyleyebilirim. Şimdi bir de hanım aldı anahtarı eline. Hergün 1,5-2km gidiyor, geliyor. Olsun bayilerde Kuga var bir tane daha alırsınız neden olmasın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl Yazar comment_442446 Yüzde 40 şehir içi yüzde 60 şehirdışı. Fakat şehirdışı hep radar olduğu için 77. 70 hız sınırı var. 77 yi geçemiyorum. Şehir içi yumuşak kullanım start stop aktif. Klima hep kapalı --2 dakika sonra eklendi-- Bakıma az kalmış. 761 lirayı hazırlayın [emoji4] Aracı alalı 6 ay oldu ama bir umut yakıt filtresi ve polen değişmez 500 lira çıkar diye mutlu oluyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 20178 yıl comment_442450 6 dakika önce, Mehmet Şafak yazdı: Aracı alalı 6 ay oldu ama bir umut yakıt filtresi ve polen değişmez 500 lira çıkar diye mutlu oluyordum. Yakıt değişmiyor, polen değişiyor ama istemem diyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460017 Merhaba ford kuga titanium 1.5 tdci powershift otomatik aracimin sehir ici yakit tuketimi 8.0 civarlarinda geziyor ne yaptiysam dusuremedim sakin kullanimda bile 8 den asaagiya inmiyor kullandigim yakittan şüpheleniyorum arac 3000 km de normalmidir yoksa enteresan bir durummu cevaplarsaniz sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460020 Ben de 7.0 gösteriyor şu anda. Kullanılan güzergah da önemli tabi ama 8 biraz yüksek gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460021 44 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ben de 7.0 gösteriyor şu anda. Kullanılan güzergah da önemli tabi ama 8 biraz yüksek gibi. banada yüksek geldi ne yaptıysam düşüremedim yakıt aldıgım yerden şüpheleniyorum ve sakin kullanımda bile 8.0 ın altına düşemedim sizce yakıt aldığım yerin tüketime etkisi olurmu çünkü m oil den alıyorum içindeki yakıt bittikten sonra total veya shell e gececegim siz ne düşünyorsunuz bu konuda ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460029 Bir saat önce, Ömer A. yazdı: sakin kullanımda bile 8.0 ın altına düşemedim YB değeri mi yoksa dolumdan doluma hesap mı? Eğer ilki ise ikincisi ile sağlamasını mutlaka yapın. Shell nitro ve BP ultimate menzili azıcık arttırıyor, ama tüketim değeri ondalıkta bir veya iki hane oynar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460030 1 dakika önce, Cem Boneval yazdı: YB değeri mi yoksa dolumdan doluma hesap mı? Eğer ilki ise ikincisi ile sağlamasını mutlaka yapın. Shell nitro ve BP ultimate menzili azıcık arttırıyor, ama tüketim değeri ondalıkta bir veya iki hane oynar. dolumdan doluma hocam aldığımdan beri aynı şekilde kaldı litre fiyatını 4.56 dan alıyorum kafama takıldı buradaki değerleri gördükten sonra canımı sıktı açıkcası Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460034 Ortalama hız nedir? Günlük kullanım senaryosu nedir? Motor ısınmadan kontak kapanıyorsa tüketim şaşırtıcı değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460038 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ortalama hız nedir? Günlük kullanım senaryosu nedir? Motor ısınmadan kontak kapanıyorsa tüketim şaşırtıcı değil. ortalama hız 37-40 lar da günlük şehir içi kullanımı, herhangi ekstrem bir koşul olmadı şuana kadar motor ısınmadan kontak kapanıyosa derken ne demek istediniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460040 2 dakika önce, Ömer A. yazdı: ortalama hız 37-40 lar da günlük şehir içi kullanımı, herhangi ekstrem bir koşul olmadı şuana kadar motor ısınmadan kontak kapanıyosa derken ne demek istediniz ? Kısa mesafe kullanımı demek ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460041 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kısa mesafe kullanımı demek ... teşekkürler. evet yaşadığım şehirden kaynaklı olarak kısa mesafeler gidiyorum fakat bu kadar yüksek yakıt tüketimi beklemiyordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460042 17 dakika önce, Ömer A. yazdı: teşekkürler. evet yaşadığım şehirden kaynaklı olarak kısa mesafeler gidiyorum fakat bu kadar yüksek yakıt tüketimi beklemiyordum. Kısa mesafede motor ısınmadan yapılan sürüşlerde Yakup'un da dediği gibi kış için normal tüketimler. Bir de aracınız henüz yeni... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20188 yıl comment_460043 16 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kısa mesafede motor ısınmadan yapılan sürüşlerde Yakup'un da dediği gibi kış için normal tüketimler. Bir de aracınız henüz yeni... haklısınız yinede içime sinmesi için yakıt alacağım yeri değiştireceğim. teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın