Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Turhan Onat

Üye
  • Toplam İleti

    263
  • Katılım

  • Son ziyaret

Turhan Onat tarafından yazılan her şey

  1. Aman diyeyim. Sistemden çok memnunum ama orjinal orjinaldir. Bak aracının keyfine ? --2 dakika sonra eklendi-- https://www.lpgmarketim.com/urun/atiker-dolum-noktasi
  2. Yeni hesaplama yaptım. 90-130 km arası 38 krş çıktı. Toplam 501 km yol yaptım 165 tl lpg ( 52 lt ) , 28 tl benzin ( 4 lt ) aldım. Motor daha sessiz çalışmaya başladı. Aracın ivmelenmesi ve çekişi ile ilgili sıkıntı yok. Prins vsi2 di karma sistem. Tek sorun elime tutuşturdukları benzin doldurma aparatı.
  3. Araç ön tekerler çukurlarda lok lok şeklinde ses yapmıyorsa sorun yok.
  4. Aksesuarcı birisine gidin veya kendiniz yapabilirseniz o parçayı kaldırın. İç kısmına sünger takviyesi yaptığınızda ses felan kalmayacaktır.
  5. 2015 Kuga aracımda da var. Sinyal kolunu geri attıran mekanikten geliyor. Bir dönüşümde 2 defa, başka bir dönüşümde 1 defa çıt sesi duydum. Dönüş yarı çapına göre değişiyor olabilir.
  6. Enteresan. Böyle bir ses varsa da şu ana kadar dikkatimi hiç çekmemiş.
  7. Aracın titreşimli çalışması, rölanti ibresinin yerinde durmamamsı, su eksiltmeye başlaması, aracın devir almakta çok zorlanması dolayısı ile tüketimin aşırı artması lpg li araçlarda artık subap sorunu olduğunun habercisi. Ford focus SW aracıma 2 defa subap yaptım . Belirtiler hep bu yönde idi.
  8. bu işler için tavsiyemdir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransferpro&hl=tr
  9. Benzinli 1,5 awd sahibi için kıskanılacak rakamlar bunlar :)
  10. Hayırlı olsun üstad. Aracın satışa çıktığı günü kaçırmam inşallah :)
  11. Mate 10 pro kullanıyorum. 9 pie güncellemesini de aldım. Çok güzel bir telefon. Tavsiyemdir.
  12. bu saat itibarı ile önce e devlet üzerinden kaydı oluşturdum. Sonra hanımın halk bankası hesabına girerek E devler ödemeleri başlığı altından ödemeyi gerçekleştirdim. Daha sonra kendi e devlet hesabıma girdiğimde işlemin tamam olduğunu gördüm. Yarın çıktı almak kaldı sadece. Yani internet bankacılığı varsa şubeye felan gitmeye gerek yok arkadaşlar.
  13. Turhan Onat

    Hangi Suv?

    Kesinlikle Kuga. ? Dizel makina ortalama 6,5 litre yakacaktır.
  14. Bunlardan bir de pedal box olanı var. Hali hazırda Kuga aracımda kullanıyorum. İlk kalkış hantallığım yok oldu . Ya da bana öyle geliyor ? ?
  15. Hoş geldiniz İzmire. Bir ayağımız Urla, bir ayağımız Narlıdere de. Görüşüp tanışmak isterim. ?
  16. Şöyle güzel bir salatalık turşusu kurma tarifi alsam ne güzel olur. 5 kg salatalık veya acur diyelim ? Ha bende de siyah sarımsak mevcut ?
  17. Merhaba, Kuga 1,5 tdci Psw için ne TR, Almanya ,İngiltere ne de İspanya ford siteleri konfigürasyon seçimine izin vermiyor. Neden olabileceği ile ilgili bilgisi olan var mıdır?
  18. Kuga aracımda 1 ay gibi bir süre kullanıp sonra iade ettim. Yani gaz verip bıraktığınızda araca normalinden fazla bir yol yaptırıyor. Araç kompresyona binmiyor diyebiliriz. Ekonomi de bu noktadan geliyor. Turbo araçlarda zaten güç devir bandı erken olduğu için çok bir şey anlamı-yorsunuz ama turbo olmayan araçlarda alt devirlerde oldukça verimli olduğu söyleniyor. Kia grubu suv araçlarda neredeyse hepsinde var diyebilirim. Bunde cihaza bağlı olup olmadığını bilmediğim bir rolanti devir düzensizliği oluştu. Son gelen ilk çıkar prensibini uyguladım ?
  19. Bu yazılım konusuna benzinli 1,5 Kuga AWD aracım için, en azından alt devirleri canlandırmak için niyetlenir, ama sonra 6 ileri otomatik 6F35 şanzumana bir zarar gelir mi, tüketimim artar mı diye tırsar geri çekilirim ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.