Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Kaza Yaptık Sonrasında Ne Yapmalıyım

Recommended Posts

Dün bi kaza atlattık çok şükür kimseye bişey olmadı. Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadığım için işleyiş nasıl oluyor pek fikrim yok o yüzden sizden yardım istiyeceğim. Aracı servisi çektirdim sonrası için sigorta kasko işlemleri hakkında bana izlemem gereken yolu bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca serviste yapmam gerekenler sizce onarım durumu resimlerde görüldüğü kadarıyla nasıl olur onuda not düşebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Not: Diğer araca çarpmadık sadece bizde hasar var

73212DDF-300D-4BBF-8044-BD9CEEAFB1BB.jpeg

EB2AAF63-BE75-4A2A-B470-F5F24AB21333.jpeg

0C013CF7-D8AF-46AF-9F8A-7F66EE8C7257.jpeg

A5EAFDCE-9052-4CD8-8DF0-3DEFB5E5FA81.jpeg

Edited by Aykut Bulut

Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici.

Aracınızı servise çektirmenizle süreç başlamış zaten, kaskonuza bildirin ve gerisi hallolur. Önünüze çıkan araçla ilgili tutanak tuttunuz ise tramer sizi haklı görürse karşı tarafın poliçesinden rücu yapılır, kaskonuz bozulmamış olur.

• Like 3

Geçmiş olsun. Eğer bulabiliyorsanız eksperin telefonunu bulup bu videoyu onada yollayın. Genelde servis dosya açarken videoyu eklemezler ve resimlerden yola çıkarlar. Gerçi burda hata bari karşı tarafta siz yinede videoyu ulaştırmayı deneyin.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için dediğiniz şekilde takip edicem artık. Şu an için sorun araçsız kaldım servis tatilde olduğu için ikame araç da alamıyorum kaskodan. Artık bayram sonrasına kaldı işler 

Şimdi, Adem Kazıl yazdı:

Geçmiş olsun karşı taraf kazaya sebebiyet vermiş kazadan dolayı doğacak değer kaybını bile alabileceğinizi düşünüyorum

Değer kaybı her koşulda alınabiliyor, yeterli karşı tarafın hata yüzdesi sıfırdan farklı olsun.

Geçmiş olsun hocam, kaskonuz varsa servis aracılığı ile hepsi halledilir bir şey yapmanıza gerek yok temelde. 

• Like 1

geçmiş olsun ne olursa olsun dosyayı kaskodan açtırın.

kusur konusuna gelirsek ya yanlış biliyorsunuz ya da değişti. benim bildiğim temas yoksa kusur yok. saatlerce polis bekledim, zorla tutanak tutturdum, gittim ifade verdim şikayetçi oldum hiç bir sonuç çıkmadı.

13 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

kusur konusuna gelirsek ya yanlış biliyorsunuz ya da değişti. benim bildiğim temas yoksa kusur yok. saatlerce polis bekledim, zorla tutanak tutturdum, gittim ifade verdim şikayetçi oldum hiç bir sonuç çıkmadı.

Aahhah gerçekten mi? Bu ne abi çok saçma.

• Like 1

29 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

https://www.google.com/amp/s/www.hukukihaber.net/makale/amp/5515.  Şöyle bir bilgi var bende hocam ama demek istediğiniz bu galiba değişmiş diye biliyorum yoksa gerçekten çok saçma oluyor 

--4 dakika sonra eklendi--
46 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Değer kaybı her koşulda alınabiliyor, yeterli karşı tarafın hata yüzdesi sıfırdan farklı olsun.

Geçmiş olsun hocam, kaskonuz varsa servis aracılığı ile hepsi halledilir bir şey yapmanıza gerek yok temelde. 

Teşekkür ederim sağolun

37 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

İki kere başıma geldi. Kazadan kaçtım ama olan benim araca olmuştu. Polis keşke seni sıkıştırana çarpsaydın dedi. Hiçbirşey talep edemedim. Neyse ki artık böyle bir durumla karşı karşıya kalmıyorum ama olurda biri beni sıkıştırırsa ölümüne dalarım. 

• Like 4