Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Emrah Ha.

Üye
  • Toplam İleti

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emrah Ha. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    KAYSERİ
  • Arabam:
    '17 KUGA 1.5 Tdci PWS Titanium
  • Meslek:
    Ele- Elo Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Emrah Ha.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Halihazıda 18025 sürümü yüklü, evin yanına parkettiğimde wifiden güncelleme bulduğunu farkettim. Ayarlar ekranında "JR3T-14G381-AL_130554.tar.gz indiriliyor" yazıyor, bir süre bekledim ama hiç ilerlemedi bende kapattım. Bunu tamamlayabilen var mı?
  2. kalan Km bilgisine çok takılmayın, Son yapılan 20-30kmdeki yayıt tüketimini baz alarak hesaplama yapıyor. Yanı son kmlerde Mehmet Bey biraz daha fazla tüketimli olmuş, sizde daha az tüketmişsiniz.
  3. 630km'lik kayseri karabük yolculuğunu, 2 yetişkin 2 çocuk bagaj full, klima açık şekilde 5.4 ortalama ile tamamladım. Yol bilgisayarı kalibreli. Aracım şuan 13500 de, aynı yolculuğu aracı yeni aldığımda 6.2lt ile yapmışım. Daha öncede sıfır araç almıştım ama yakıt olarak bukadar motor açılması (rodaj) durumunu hissetmemiştim. ilk zamana göre aracın performansındada ciddi bir artış var.
  4. Koku yapıyormu? Önceki aracıma aldığım paspas çok fena lastik kokuyordu, haftalarca havalandırmıştım yinede geçmemişti.
  5. Değiştirmek istediğim bir ayar da, yolcu kapısı açılınca sync'in kapanması. Şöför kapısnı anladımda yolcu kapısı açılına niye sync kapanıyor anlamış değilim, bir ayarı varsa bunu düzeltmek isterim.
  6. Murat Bey, Forscan ayarını aramıştım, paylaşabilirseniz ben deneyeyim, benim de bu şekilde otomatik kilitlemeye ihtiyacım var.
  7. Benim araç 8700kmde, tüketim sizinki ile benzer şekilde şehir için 8, şehir dışı 6 civarı oluyor. KM arttıkça tüketimde düşme hissetmedim ama %10-20 kadar performans artışı var.
  8. Ben aracımda şu özellik var mı diye merak ettiğimde ETİS ekranında "Minor Features" bölümüne bakıyorum. Genelde ordan anlaşılıyorda, anlamadığım birçok şey de var. Mesala "With Heated Washer Jet" yazıyor, fıskıye ucumunu kastediyor yoksa su bidonu komplemı ısıtmalı anlayamıyorum. Birde "With Recirculating Heater" bu neyin ısıtması anlaşılmıyor. Silecek suyu sensörlümü diye neye bakmam gerektiğinide bilemiyorum.
  9. Bagaj kapağı iç döşemesini nasıl söktünüz? bende kayıt kamerası takmak için sökmeye çalışmıştım sökemedim.
  10. Bugün öğleden sonra yazılım çalışmadı, sync ekranında youtube yoktu, sanırım google bloke etmiş, yayıncı yeni bir versiyon yayınlamış bunu çözmek için ama deneme fırsatım olmadı.
  11. Emrah Ha.

    Kugaya Ses Sistemi Denemesi

    Ön yolcu koltuğun altındaki saklama gözü yerine subwoofer koysak nasıl olur?Sığar mı? Biraz sağdan monteli olduğundan ses dengesi kötü olabilir mi? Benm aklıma gelen en uygun yer orası, yoksa bagaja filan uygun olmaz bence.
  12. Usb ile yükleniyor sanırım, nasıl yapıldığını kısaca anlatabilir misiniz?
  13. Navi için modul değiştiren var ama yeni modul pahalı, sadece 1300 papel. https://www.4dtech.com/products/ford/escape/2017/sync-3-8/
  14. Bu yöntemle belli bir hızdan sonra kapıların dışardan açılmaya karşı otomatik kilitleme özelliği ekleyebiliyor muyuz?
  15. Aynı yolculuğu tekrar yaptım, aracım artık 4500kmde, bukez 5.8lt yaktı. km Yüksekdikçe tüketim düşüyor, biraz performans artışıda hissediliyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.