Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Youtube Auto ve Sync 3

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Android auto kullanıcıları için güzel haber. Hintli bir arkadaş, android auto'da video oynatan bir uygulama geliştirmiş. Şu sıralar forumları kasıp kavuruyor.

Linki burada: http://www.thekirankumar.com/blog/2017/12/29/play-youtube-video-android-auto-app/

Biz de boş durmadık, hemen kurduk :) 

Kurulum için telefona yukardaki siteden apk indirip, telefona kurmak gerekiyor. Nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi sitede video olarak verilmiş. Buradaki püf noktası, android auto uygulamasını bir defalığına developer modda çalıştırıp, üçüncü parti uygulamaya izin vermek. Sonrasında telefonu bağlamanız yeterli ..

IMG_6782.JPG

Murat Kav. tarafından düzenlendi

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 18,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bak sen torpillisin!  bana hareket halinde klip çalıştırıyorum diye ne kızmışlardı  

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Az önce 1.7.5'i test ettim. Telefondaki videoları da oynattı. Bir yavaşlık görmedim. Bu versiyonda en sağa yeni bir ikon gelmiş.O ikona basınca, yukarıdaki resme benzer bir ekran geldi (daha doğrusu b

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Android Auto için, mirrorlink apk'sı da çıkmış. Satıcam ben ayfonu 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, H. Cenk yazdı:

sadece dururken mi ? hareket halinde de mi? 

Hareket halinde de çalışıyor (youtube videoyu bozmuş ama aslı gayet net :) )

Murat Kav. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
30 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Murat eline sağlık, yeni işler bekliyoruz ?

Çerçeve var, attım atıcam :P 

Yanıtlama zamanı:

Bugün öğleden sonra yazılım çalışmadı, sync ekranında youtube yoktu, sanırım google bloke etmiş, yayıncı yeni bir versiyon yayınlamış bunu çözmek için ama deneme fırsatım olmadı.

Yanıtlama zamanı:

Bu adam nerdeyse hergün yeni bir versiyon atıyor, Apk'si sağlam,temiz bende 10 gündür kullaniyorum, ayrica başka bir devoloperin web browser eklentiside var onuda tavsiye ederim.

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

iOS'a da buna benzer bir şey çıksa çok tatlı olurdu, tam telefon değiştirince bunu görmek dokundu azıcık :( 

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Yunus Pazarlı yazdı:

iOS'a da buna benzer bir şey çıksa çok tatlı olurdu, tam telefon değiştirince bunu görmek dokundu azıcık :( 

Jailbreak yapınca oluyor ona da. Yani telefonu Android gibi marketten bağımsız uygulama yüklemeye başlayınca.

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Hareket halinde de çalışıyor ..

bak sen torpillisin!  bana hareket halinde klip çalıştırıyorum diye ne kızmışlardı :) 

Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Jailbreak yapınca oluyor ona da. Yani telefonu Android gibi marketten bağımsız uygulama yüklemeye başlayınca.

Jailbreak biliyorum da daha yeni olduğundan kıyamıyorum, eski 4S'e yaparım en kötü :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
21 saat önce, Emrah Ha. yazdı:

Bugün öğleden sonra yazılım çalışmadı, sync ekranında youtube yoktu, sanırım google bloke etmiş, yayıncı yeni bir versiyon yayınlamış bunu çözmek için ama deneme fırsatım olmadı.

Bugün öğlen eve dönerken bizde de çalışmadı. Yeni versiyonu yükledikten sonra tekrar çalıştı. Anlaşılan google pek izin vermeyecek gibi. Bakalım neler olacak. Çalışıyorken bir kaç görüntü daha aldım :)

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

Yanıtlama zamanı:

Kullanışlılık açısından daha epey geliştirilmesi gerekiyor uygulamanın. Ama en azından ufaklığın kursunun bitmesini beklerken daha büyük ekrandan video izleyebilmemi sağladı bana. :)  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.