Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yunus Pazarlı

Üye
  • Toplam İleti

    41
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yunus Pazarlı tarafından yazılan her şey

  1. Far anahtarı açık kalmıştır, akü bitmiştir. Eğer aracınızın (2014 olduğu yazıyor profilinizde) aküsü değişmediyse ömrü dolmuş, açık kalan far da kalan enerjiyi bitirmiştir.
  2. S moda alıp manuel tetikleyici ile 3. viteste 80 ile giderek yapabilirsiniz.
  3. Benim araçta Aytozu Gri olduğundan onun derdini anladım ben ?
  4. Güneşte dura dura solmuş olma ihtimali daha fazla gibi ?
  5. Şu kapı içi trim montajını bi ufak araştırıp size dönüş yapacağım, konuyu takipteyim.
  6. 33850 km. anca yetmişti bana, Kasım ayında değiştirdim ön arka komple. Özel serviste değişimini yaptım ancak hem Çetaş hem de özel servisteki ustalar helal olsun genelde en fazla 20k km.'de değiştiriyoruz sen fren kullanmıyorsun herhalde demişlerdi. Özel servis tanıdık olmasına rağmen bunu söyleyince olabileceğini anladım. İhtimaller çok. Ben dibe kadar kullanıp diskleri azıcık çizdim bile ?
  7. Sanki göğüsten geliyor gibi hocam, depo sesine alıştık zaten ?
  8. Sanki su şişesi koymuşsun da sallanıyor gibi bir ses ise ben de arıyordum nereden geldiğini, kafasına göre geliyor bende de ?
  9. Gösterge paneli sorunu da vardı diye hatırlıyorum bu konuda, temassızlık olduğundan motor arıza falan yaktığını söylüyordular, lehim düşüyormuş iyi bir elektrikçi halleder diyorlar.
  10. Kapı döşemesinin olduğu yer, cam motoru falan hep onun içinde.
  11. Muhtemelen bu şekilde temizlik yaptığınızda koku gidecektir. Sıcak havalarda klima kullandığımız zaman içindeki soğuk havayı boşaltmayınca küf falan oluşuyor borularda. Bunu deneyin yapabilirseniz.
  12. Varsa da yoksa da şu arka sise bağlatıp, ön arka açıp arkadakini kör etmeyin. Gidip far anahtarı alarak o işi yapın ne kendinizi ne çevrenizi tehlikeye atın.
  13. Ediyor sıkıntı yok 10 dk.da 10 falan doluyor yani.
  14. Partikül var mı bu modelde emin değilim ama o olabilir, veya egr olabilir.
  15. Bende havalandırmayı açık bırakarak aracı stop ettiğimde tekrar çalıştırırken (örneğin ertesi gün) arada sırada 24 derecede bıraktığım 22 ye düşüp A/C açık başlıyor. 10 kere oluyorsa bu olay 1 kere başıma geliyor. Fazla ırgalamadım vardır bir saçmalığı yine
  16. Jailbreak biliyorum da daha yeni olduğundan kıyamıyorum, eski 4S'e yaparım en kötü
  17. iOS'a da buna benzer bir şey çıksa çok tatlı olurdu, tam telefon değiştirince bunu görmek dokundu azıcık
  18. Kadran arada oynuyor onu izle anlayacaksın...
  19. Çift kilit demişken bizim araçlarda yok ama kullanım klavuzuna göre var
  20. Dakika 4 ten sonra bi deneme yapıyor anahtarı içeri atıp bagajı kapatıyor, kilitlemiyor bagaj.
  21. Şimdi bomba soru geliyor, anahtarsız çalıştırma olanlarda (denemedim hiç) bagaj kapanmıyor diye görmüştüm, diğer paketlerde yok mu yoksa komple mi yok?
  22. 0 km aldım dediğiniz sese benzer bir ses geliyordu, çok kafa yordum çözemedim, kaput altından ama sol ön farın arkasından elektronik bir vızıltı gibiydi, fazla ırgalamadım son zamanlarda da duymuyorum pek. Sorunu bilen yorum yaparsa takipteyim.
  23. Yunus Pazarlı

    Egea mı Focus Mu?

    Otomatik kullanana kadar benim görüşümde manuelin tadı başkaydı ancak kullandıktan sonra görüş değişiyor, yukarıda arkadaşların dediği gibi 14-15 powershift bakılabilir...
  24. Bu mecburiyetten olan bir konu, garajın kapısını aç bin aracı çıkar kapıyı kapa falan gibi etkenler... Öyle yapılmaması gerekliliğini zaten biliyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.