Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Volkan ŞİMŞEK

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Volkan ŞİMŞEK Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Tokat
  • Arabam:
    2014 Focus 3 Trend X TDCİ
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

468 profil görüntüleme

Volkan ŞİMŞEK's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Merhaba. Dün yaklaşık 3 saat ugrasmanin sonucunda ayna alti ledleri monte ettim. Ne kadar ugrastiysam kapi icinden araca giren köruğe kablolari yerlestiremedim. Sonuçta böyle bir görüntü oluştu. Aytica kapi içlerindeki yansiticilarin icine de birer led lamba koyarak güzel bir görüntü elde ettim. --1 dakika sonra eklendi--
  2. elinize sağlık çok güzel olmuş. ilk resimde aynanın bağlantı yerinde aracın kapı içine giriş için yer var benim aracımda. aracım focus 3. oradan kabloyu alıp hoparlörü sökerek hoparlörün olduğu için kapı ile araba arasındaki körüğe girerim diye düşünüyorum. siz de höparlörü sökerseniz ulaşırsınız tahminimce. bende de elm327 kablosu yok. bildiğim kadarıyla foccus programı ile aktif ediliyor gizli özellikler.
  3. Kapi dosemesini sokme hakkinda bilgi verebilir misiniz vida filan göremedim ben
  4. Kabloyu Kapi içine alabilsem kapiyi araca baglayan yerdeki körüğün içinden araca gecirecegim kabloyu ama daha aynanin sinyal lambasinin oldugu yerden yani ayna arkasindan sinyal kablosunun artaca geldigi yerden kabloyu geciremedim. Kablolar aynanin altindan giriyor üstünden çıkıyor. Cekipnuzatma sansim da yoktu soketlerin kablolari filan cok kisa. Yani bütün mesele araci park ettigimizde aynayi katliyoruz kapatiyoruz ya tam o katlanan bolgede. Orayi sokme sansimiz var mi. Veya sokersek elimizde kalir mi ayna --0 dakika sonra eklendi-- Bu arada kapi trimi dediğiniz yer neresi?
  5. Merhaba. Bugun aracima ayna alti led lamna montaji yapmak için ugrastim. Aynayi söktüm altina delik açıp led lambayi yerlestirdim ama ne yaptiysam led lambanin kablosunu aynanin icinden ayna soketinin bulunduğu yere cekecek bir yer bulamadim. Aynanin icini dahi söktüm ama basaramadim. Resimleri ekledim. Bu lambanin kablosuni araç içine geçirmek icin bir fikriniz var mi ? --2 dakika sonra eklendi--
  6. aracınızı park etmeden önce yani park yerine gelmeden camların hepsini indirip içerideki havanın değişmesini sağlayın. içi ile dışı aynı sıcaklıkta olan aracın camları buz tutmaz. ama kalorifer çalışmış ve içerisi ısınmış bir arabayı soğuk havada havalandırmadan bırakırsanız sabah kalktığınızda camınız buz tutmuş olacaktır.
  7. peki bu ürünü aldığım mağaza bu üründen binlerce sattığını söylüyor. bu alet bir işe yaramıyorsa alanlar ne için alıyor? bu cihaz ile arıza kodu silmenin başka bir yolu yok mu? gittigidiyorda resimdeki elm cihazı için 199 lira yazıyor. bu fiyatı vermek nen kadar akılcı?
  8. herhangi bir tuş yok cihazın üzerinde. aşağıda resmi bulunan cihaz benim aldığım. evet o ünlem olan kutucuğa tıkladığımızda arıza kodu silinsin mi diye soruyor. evet diyorum ekran kendini yeniliyor ama ne ekrandaki kodlar gidiyor ne de araçtaki hata uyarısı. modifiyeli elm nedir? yanlış bir cihaz mı almışım? --1 dakika sonra eklendi-- ne yapmam gerekiyor peki? bu ürünü iade mi edeyim. görselini paylaştığınız ürünün linki var mı sizde? nereden alabilirim?
  9. herhangi bir tuş yok cihazın üzerinde. aşağıda resmi bulunan cihaz benim aldığım. evet o ünlem olan kutucuğa tıkladığımızda arıza kodu silinsin mi diye soruyor. evet diyorum ekran kendini yeniliyor ama ne ekrandaki kodlar gidiyor ne de araçtaki hata uyarısı. modifiyeli elm nedir? yanlış bir cihaz mı almışım?
  10. --3 dakika sonra eklendi-- Merhaba semih bey. Anlattiginiz gibi forscan ile araca baglandim. Ariza kodlari ekrana düştü. Asagida disket resminin yaninda ariza kodunu sil tuşu vardi. Ariza kodu seçip ona tikladim ekran yenilendi ama ariza kodu orada duruyordu. Yani bu islem sonucunda atiza kodlari silinmedi. Acaba farkli bir forscan programi mi kullanmam gerekiyor. Bir de rica etsem "Modüllere ulaşmak için olduğu gibi silerken de hs ve ms can arasında geçiş yapmanız gerekecek. " cümlesini biraz daha açar misiniz anlayamadim da. Tesekkur ederim
  11. Merhabalar. 2014 tdci trend x sahibiyim. Aracimi takviye ile calistirma sonucu aracim fren yagi seviyesi az diye hata vermeye basladi. Fren yaginda bir sorun yok. Forumda bazia arkadaslar ariza kodumun elm ile baglanilip silinmesi gerektigini soyledi. Bugün elm327 obd 2 cihazi aldim araca baglantim ama Forscan programi ile ariza kodlarini bir türlü silemedim. Bana ariza kodu silme işlemini anlatabilecek biri var mi acaba?
  12. cevabı bilen varsa okuduğunda cevap verir. siz de her şeye cevap vermek zorunda değilsiniz değil mi? soru sorarken cümlelerimizi zat-ı alinize danışarak yazacağız?
  13. teşekkür ederim cevabınız için. en kısa zamanda elm 327 alacağım. park sensörünün kabloları hakkında yardım edebilecek kimse yok mu?
  14. çok teşekkür ederim ederim cevaplarınız için. aracınızda sonradan takılan park sensörü var mı acaba?
  15. küçük bir ilçede ikamet etmekteyim, yetkili servis epey uzak. motor yağı değiştirme uyarısını pedalları ve tuşları kullanarak kendimiz silmiştik, bunun da böyle bir çaresi yok mudur acaba? bir de deneyimli abilerden park sensörünün kablolarını bagaj içine nereden alabileceğimizi öğrenebilir miyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.