Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

MuratÖzçelik

Üye
  • Toplam İleti

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

MuratÖzçelik Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    2010 Focus 1.6 Tdci Trend X
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

MuratÖzçelik's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. 2010 model focus 1.6 tdci araca sahibim.Triger kayışı değişti.Onun haricinde diğer kayışlarını değiştirmek istiyorum.Benimde aracımda değişmesi gereken kaç kayış var?Teşekkürler.
  2. Bu ledleri kullanırken slim kasa led kullanırsanız far kapakları kapanır.Kesme delme gerekmez.Bilginize.
  3. Her araç satılır,mesele alırken gereğinden fazla para vermemek.Ama ben müşteri olsam bu aracı almazdım.Çünkü kazalıda olsa orjinal gibi durmalı.Önü farklı arkası farklı değişik duruyor.Taabi ki kadar sizin.
  4. Bence ne kadar Ford kullanıcısı olsamda ve Ford'ları beğensemde V.İ.P araç denildiğinde bu işte en iyisi Mercedes'tir. 1) Marka algısı var.İsterseniz Mercedesten daha pahalı bir Ford alın gene insanlar onu beğenir. 2)Marka algısından hariç olarakta Mercedes kalite olarak zaten iyi bir araç.Tek eksi yönü fiyatı diğerlerinden daha pahalı.Ek olarakta Uber uyumlu olmam gerekiyor demişsiniz zaten Uberlerin %90'ı Merdecestir.Diğerlerinden farklı olmamış olursunuz. İyi Günler.. ?
  5. http://koyuncum.com/ford-focus-2-c-max-kuga-elm327-ile-arac-konfigrasyonu/ VAG Grubu kadar kolay ve fazla seçenek olmasada bazı özellikler açılabiliyor.Bu sitede biraz bilgi verilmiş işinize yarayabilir.
  6. Isı tabancası yardımı ile farı ısıtıp yapışkanı yumuşayınca ayırabilirsiniz.
  7. 1) Camların fitillerini kolonya ile silin. 2) Camları programlayın yani araç çalışırken diyelim ki cam kapalı,açma tuşuna basılı tutun ve cam açıldıktan sonra 5-10 saniye tuşa basmaya devam edin sonra bırakın.Daha sonra aynı işlemi tersten uygulayın. Bu seferde kapama yönüne basın ve cam kapandıktan sonra 5-10 saniye daha basmaya devam edin. Umarım işe yarar bende yaramıştı.İyi günler..
  8. Sorunun çözümünü bulduk; Aracın alt bölgesinde vitesin alt kısmında bir yer egzoz koruma saçına değiyormuş.Motor biraz devirlenince titreşim oluşturarak ses oluşturuyormuş.Temas eden yer ayrılınca ses kesildi ve problem kalktı.Yani egzoz koruma saçı bir yere değiyor mu kontrol ettirin.
  9. Yukarıda sorduğum sorunun cevabını öğrendim sizlerle paylaşmak istedim.Ford yetkili servisinden ayrılma bir ustaya sordum ve sorumun cevabı: ''Eğer DPF filtresi olan bir araca DPF'li araçlara uygun olmayan yağ koyarsanız sorun olur ama eğer sizin aracınızda DPF yoksa ister normal motor yağı(mobil super 3000 tarzı) ister DPF'li araçlara uygun olan yağı(Mobil 1 ESP Formula tarzı) koyun herhangi bir sıkıntı olmaz.Hatta eğer DPF filtresi olmadığı halde DPF ye uygun olan yağı koyarsanız daha iyi olur''dedi.
  10. Öncelikle herkese merhaba; Focus 2010 model Dpf'siz Euro 4 motor araca sahibim ve yağ olarak Mobil Super 3000 5/30 yağ kullanıyorum.Bir arkadaş bana Mobil 1 Esp 5/30 kullan daha iyi olur dedi.Bu yağ bildiğim kadarıyla Dpf'li araçlar için.Eğer bende bu yağı kullansam daha iyi olur mu?Teşekkürler..
  11. Malesef bulunmadı bir sıkıntı olmadığını söyledi tamirci bizde kullanmaya devam ediyoruz.
  12. Teşekkürler..
  13. Herkese Merhaba; Aracıma zamanında internetten aldığım sis farlarını herhangi bir tesisat çekmeden sadece görüntü olsun diye takmıştım.Yani sis farları çalışmıyor.Muayeneye gittiğimde sis farları çalışmadığı için herhangi bir sıkıntı olur mu?
  14. Söylediğiniz yağ mobil 1 e göre baya uygun fiyatlı hemde araç için uygunsa onu kullanayım o zaman.Bilgi için teşekkürler..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.