Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20187 yıl comment_485209 Merhaba arkadaşlar Aracımın sol on camını kapatırken biliyorsunuz ki 2 kademeli kapatılıyor 2. Kademede kapattığım zaman cam tamamen kapandıktan sonra tekrar aşağı doğru açılıyor sebebi nedir yeni yeni olmaya başladı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20187 yıl comment_485212 Tahmin olarak sıkışma/engel algılıyordur. Fitilleri temizlemeyi deneyin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20187 yıl Yazar comment_485217 Yani kapatıyorum tam çekip kendi kendine kapandığı esnada tekrar açılıyor kerata ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20187 yıl comment_487686 1) Camların fitillerini kolonya ile silin. 2) Camları programlayın yani araç çalışırken diyelim ki cam kapalı,açma tuşuna basılı tutun ve cam açıldıktan sonra 5-10 saniye tuşa basmaya devam edin sonra bırakın.Daha sonra aynı işlemi tersten uygulayın. Bu seferde kapama yönüne basın ve cam kapandıktan sonra 5-10 saniye daha basmaya devam edin. Umarım işe yarar bende yaramıştı.İyi günler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 20187 yıl comment_489631 Benim de oluyordu. Şöyle yapın. Otomatik değil de manuel olarak kapatın. Sonra 4 cam düğmesini de 10 saniye kadar kapalı olacak konumda tutun, sonra aynı anda bırakın. Düzelecektir. Olmazsa açık hale getirdikten sonra, 4 düğmeye de açık şekilde aynı anda 10 saniye basın ve bırakın. Benim olduğunda, ilkindeki gibi yapmıştım düzelmişti. Aralık 9, 20187 yıl Çağdaş Kolcuoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın