Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 20188 yıl comment_458809 1 dakika önce, okan ali yazdı: Hoş o sizi getirir orasıda doğru Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20188 yıl comment_459673 Çocuklara yolda giderken film izlettiriyordum .Dual seslileri tanımıyor ses vermiyor, bende vlc kurdum gayet güzel çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 20188 yıl Yazar comment_460732 AAMirror programını kurup test yaptım bugün. Galiba en iyisi bu, çünkü telefonda ne varsa çalıştırıyor. Yandex dahil Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20188 yıl Yazar comment_461366 Telefona android auto v3.0 yükledikten sonra tüm bu uygulamalar kayboldu. v2.9'u geri yükleyince hepsi geri geldi. Google da çalışıyor bir taraftan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20188 yıl comment_461367 Dün ben de güncellemek zorunda kaldığım Android Auto'yu. Bütün ekstralar kayboldu. Bakalım neler olacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 20188 yıl Yazar comment_461372 39 dakika önce, Günal Yılmaz yazdı: Dün ben de güncellemek zorunda kaldığım Android Auto'yu. Bütün ekstralar kayboldu. Bakalım neler olacak... Geri yükle 2.9'u Bu arada kablosuz android auto çıkacak falan diyorlar. Yakında wireless + sesli komut ile devreye girecekmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 20188 yıl comment_461422 2.9 u yüklesem de yarın öbür gün yine güncellemek zorunda kalacağım. Yine aynı durum yaşanacak. Diğer geliştiriciler bir şeyler yaparlar inşallah tez vakitte. Çocuk hafta sonu "Baba neden video açmıyorsun?" diye mırıldandı epey. Kablosuz konuşuluyor ama bizim ülkeye resmi destek verilmemesi çok can sıkıcı. Yakında Siri benzeri olan Google Asistan hizmetine 30 yeni dil desteği eklenecekmiş ve Türkçe'nin de bu paketin içinde olması muhtemelmiş. O zaman sesli komutlar daha eğlenceli olur. Hatta yalnız ve uzun yollarda muhabbetçi bile olur belki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 20188 yıl comment_461483 bende 2,9 release yüklü aynı sorun bende de var .Ekran donuyor harita açmıyor.şarkılar çalmıyor car stream çalışmıyor .AAmirror da öyle .Mirror mu yapıyo acaba dedim sildim gene aynı.Autoyu versiyon düşürüp denicem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl comment_461995 Murat Bey sizden bir şey rica edicem.AAmirror programını kullanıyordum ama bir sorun yüzünden silip tekrar kururnca kullanamaz oldum.Telefonumdaki programlar ekrana geliyor ama çalıştırınca tel de çalışıyor ama sync da kararıp kalıyo. Bunları nasıl ayarlamam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 20188 yıl Yazar comment_462084 22 saat önce, Sinan Güneş yazdı: Murat Bey sizden bir şey rica edicem.AAmirror programını kullanıyordum ama bir sorun yüzünden silip tekrar kururnca kullanamaz oldum.Telefonumdaki programlar ekrana geliyor ama çalıştırınca tel de çalışıyor ama sync da kararıp kalıyo. Bunları nasıl ayarlamam gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim. Açıkcası bir sorun göremedim, yprum yapamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466650 Google yaptı yine yapacağını. Bir hafta kadar önce Google Play Services güncellemesi ile uygulamaları engelledi. Güncellemeyi kaldırıp kullanabilmek mümkün ama bunun sonu yok. Her güncellemede aynı işi yapmak hem telefonu güvensiz hale getirebilir hem de sürekli uğraş gerektiriyor. Kalıcı bir çözüm bulabilen var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl Yazar comment_466656 36 dakika önce, Günal Yılmaz yazdı: Google yaptı yine yapacağını. Bir hafta kadar önce Google Play Services güncellemesi ile uygulamaları engelledi. Güncellemeyi kaldırıp kullanabilmek mümkün ama bunun sonu yok. Her güncellemede aynı işi yapmak hem telefonu güvensiz hale getirebilir hem de sürekli uğraş gerektiriyor. Kalıcı bir çözüm bulabilen var mı acaba? Ruslar burada bir yol çizmiş ama ben uğraşamayacağım artık. Zati arabada video izlemek tehlikeli, çocuklar tablete baksın http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=651767&st=3720#entry72388736 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466671 51 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ruslar burada bir yol çizmiş ama ben uğraşamayacağım artık. Zati arabada video izlemek tehlikeli, çocuklar tablete baksın http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=651767&st=3720#entry72388736 Aynen bende usandım. Uygulamalarıda sildim artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466672 52 dakika önce, Murat Kav. yazdı: ben uğraşamayacağım artık Boşver abi sync de neymiş. Senle başka işlerimiz var bizim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20188 yıl comment_466700 4 saat önce, Murat Kav. yazdı: Ruslar burada bir yol çizmiş ama ben uğraşamayacağım artık. Zati arabada video izlemek tehlikeli, çocuklar tablete baksın http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=651767&st=3720#entry72388736 Her seferinde kulağı tersten tutmaya çalışmak gibi oluyor bu işler. O yüzden ben de bıraktım (çaktırmadan takip ediyorum ama). Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın