Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392451 Canlı görmek isteyenlere hepsinin videoları efem Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392457 maalesef diesel oto. seçeneği görünmüyor yaparlarda kim bilir ne zamana minimum 6 ay daha zaman geçer Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392460 ... lansman zamanı yaklaşırken bu detaylara (Türkiye için aksesuar seviyesi, Dizel+PWS seçeneği, renkler) yavaş yavaş ulaşacağız. Sonuç : Sabır pls. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392479 Bence bayağı başarılı olmuş kendisi dikkat çekici jantlar ayrı dikkat çekici [emoji106][emoji106] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392487 2 saat önce, Kaan Yagizer yazdı: ne var ya ... kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş? belki aynaya baktığım zaman ben de kendimi narin ve dal gibi olarak görüyorum ... alalala Aramızda birkaç santim fark ve azıcık da kilo farkı olsa da aramıza hoş geldiniz. bkn. incecik adamlar klübüne üyelik şartları. Eehh Hosbulduk ozaman beyaaaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392488 Bende beğendim [emoji106][emoji106] Bu sınıfta en iyisi bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392489 tek kapı vignale çok çekici göründü gözüme şu yeni videolar arasında. tek kapı STline ı da bir göreydik iyidi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392528 B sınıfı için ufak karşılaştırma --> B Sınıfı 5 Kapı Mini Karşılaştırması (2017) Cam tavan ile birlikte tutamaçlar yok Bu da açılışı animasyonu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392549 5 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Cam tavan ile birlikte tutamaçlar yok O da nazar boncuğu olsun. Zaten olsa çok şaşardım. Bu arada cam tavanın gölge perdesi vardır umarım. Önde var da arkayı bilemedim. Yoksa Antalya güneşi tepede çok sevimsiz olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392557 Bence bu sınıf için tartışmasız en şık, en tercih edilesi aracı yapmış ford. Hatta c segmenti düşünen adamı yoldan çevirebilecek donanıma sahip. Dış tasarım olarak st line ve vignale çok çok güzel. Uzun gündüz ledlerini seven biri olarak da far tasarımı beni hiç rahatsız etmedi hatta beğendim [emoji39] fiyat seviyesi ne olacak bilmiyorum ama çıktığı fiyata sıfır olarak alınabilecek en iyi araba olacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler çok şık bi ürün çıkarmışlar![emoji122]? tebrikler Ford[emoji122]? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392558 Trendlerle gelecek 4" fare TV tadında ekranı dışlayarak iç mekanları topluca görelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392577 Ford, BMW tadında Line çizgisi yakalamış oldu yeni Fiestada. Çok eleştirdim Vignale'yi, ST Line vs ama; sunduğu alternatifler sayesinde fiestada bu sistem başarılı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl Yazar comment_392579 Şu konsoldaki çizgilerin renk seçenekleri var, kişiler kendi seçebiliyor (Bizde ne kadar geçerli olur bilemem de) Kırmızı, Sarı, Nane, Mavi ve Bakır renkleri var Ayrıca garip bir gösterge paneli yapmışlar. Üst'e sadece şık bir detay eklemişler gerisini unutmuşlar gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392609 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: kişiler kendi seçebiliyor (Bizde ne kadar geçerli olur bilemem de) Pek kimse siparişle araba almak istemeyeceğine göre Otosan bizim yerimize seçecek, onların zevklerine güveneceğiz. Türkiye'ye ilk Fiesta'lar gelmeye başladığında bu öfori biter. O zamana kadar kim tutar bizi. Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Üst'e sadece şık bir detay eklemişler gerisini unutmuşlar gibi. Anlamadım....!? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın