Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

B Sınıfı 5 Kapı Mini Karşılaştırması (2017)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şöyle bir kıyaslama yapmak istedim. Eski ve yeniyi yapacaktım sadece yanına dört rakibini ekledim.

Uzunluk, aynasız genişlik, yükseklik, aks mesafesi, 100 ps civarı manuel t. dizel ve t. benzin ort. yakıt tüketimi, arka diz mesafesi ve sürtünme değerleri mevcut.

Afiyet olsun...

Not: Fiesta'nın diğer detayları da çıkınca tabloyu genişletebiliriz.

B sınıfı Karşılaştırma.png

Yanıtlama zamanı:

Yakıtta Fiesta Fransızlardan daha iyi değerde olduğuna göre tercih sebebi olacaktır. Tabi satış fiyatı da önemli.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Yakıtta Fiesta Fransızlardan daha iyi değerde olduğuna göre tercih sebebi olacaktır. Tabi satış fiyatı da önemli.

Abi bu farklar günlük hayatta araç aldırmaya yönelik fark oluşturmaz. Ona bakıyorsa kişi ohoo işi var onun :zha:

Yanıtlama zamanı:

Niye öyle diyorsun. Clio kullanan kime sorsan "niye aldın" diye? İlk vereceği cevap "abi kokluyor" olacaktır. Arka koltuk diz mesafesini sorsan cevap bile veremez. :D

Aslında ilk aklıma gelen filo satışı oldu biraz ondan yakıt meselesine büktüm meseleyi. Bir de segmentinde vazgeçilmezi kadın müşteriler var. İç dizayn ve şanzıman belirleyici olabiliyor. Bir de kocaları:zha:

Yanıtlama zamanı:

Fabrika verileri bir ölçü değil malesef hele ki  ford da. Yol bilgisayarı yanlış gösteriyor.(focus 1,2 ve 2.5 için konuşuyorum) 

Ama yeni fiesta çok güzel özellikle iç mekan süper. Sonunda o gıllicik bilgi ekranlarından kurtulmuş 

Yanıtlama zamanı:

insanlar araç alırken ilk önce tipine bakıyor. içi dışı sonraki mevzular. bence en yakışıklısı i20 sonra 208.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Bahadır Atay yazdı:

Fabrika verileri bir ölçü değil malesef hele ki  ford da. Yol bilgisayarı yanlış gösteriyor.(focus 1,2 ve 2.5 için konuşuyorum) 

Ama yeni fiesta çok güzel özellikle iç mekan süper. Sonunda o gıllicik bilgi ekranlarından kurtulmuş 

F. verisi ile y.b. verisinin ne alakası var ? :) 

--1 dakika sonra eklendi--
7 saat önce, Ozan Kar yazdı:

clionun diz mesafesi kötümü ya? 5 kişi sığıyoruz valla.

İyi olmalı en geniş aralık onda. Diz'i ayrı olarak vermemişler.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Ozan Kar yazdı:

clionun diz mesafesi kötümü ya? 5 kişi sığıyoruz valla.

Kötü olması değil anlatmaya çalıştığım. Müşterisi buna ne kadar önem veriyor. Ortalama mantığımız az yaksın, ikinci eli iyi olsun falan filan. Bir de 1.5 dci motorun seriliği etkili olabilir belki.

Yanıtlama zamanı:

İki şeye takıldım.

Birincisi yeni Fiesta daha yüksek gibi dururken daha alçakmış.

İkincisi diz mesafesi daha kısa olmasına rağmen i20 arkası Fiesta'ya göre çok daha rahat, tecrübeyle sabit.

Yanıtlama zamanı:

Bence sağlam rakip 208 gibi duruyor. görünüşe gelince yeni fiesta makyaja ihtiyaç duyar gibi. ön far değişmeli 

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Böyle bir süre var mı :D 

Dün abimin qashqai'yi servisten alırken sordum 2 yıl normal 3. yıl iyi niyet dediler anlaşılması daha güç bir şekilde. Yıllara göre üretilen araçların bazı parçalarının iyi niyet garantisi oranları da değişiyormuş. 2014'lerin aküsünde 25% öderken 2015'lerin aküsünde 50% ödüyoruz mu öyle bir şeyler didi satış temsilcisi abla.

Atkı ve bere de hediye ettiler!

--0 dakika sonra eklendi--

Son cümlenin meali: "Üşüyoruz Otosan reizzz"

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.