Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Bluetooth ve çoklu ortam sistemlerinin güncelleştirilmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bende samsung galaksi s2 kullanıyorum benim teypte sim kart hafızasındaki numaralar soyisim önce isim sonra çıkıyor, telefonun kendi hafızasındaki numaralar isim önce soyisim sonra çıkıyor...telefon rehberinizi telefonun kendi hafızasına kopyalayın birde böyle deneyin o zaman isim-soyisim şeklinde çıkabilir bende de aynı durum vardı..telefonun hafızasına kopyaladım rehberi şuan isim-soyisim şeklinde gösteriyor rehber...daha önce de nokia 5800 ı baglamıstım araca onda böyle bir olay yoktu onda sımkarta kayıtlıydı rehber,yalnız ondada cevapsız cagrı aranan no.lar falan isim olarak çıkmıyordu sadece no.lar çıkıyordu..siz birde rehberinizi telefon hafızasına kopyalayıp deneyin derim ben öyle yaptım düzeldi

• Yanıt 106
  • Görüntüleme 47,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dün akşam yaptığım deneme; Sesli komut düğmesine bas; "Cem Boneval Ara" arama yapıyor; telefon isim ara falan demeye gerek yok. Ayrıca; Sesli komut düğmesine bas; "Ev Ara" arıyor; Sesli kom

• İyi de ben aranmış gözükmüyorum hiç....! 

• Necati Ustundağ
    Necati Ustundağ

Konuyu biraz hortlatacağım. 2011 c-max aracımda bluetooth ile telefondaki müzikleri dinleme konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Ekranda bluetooth bağlandığında yanan mavi bluetooth ışığı yandıktan sonra t

Yanıtlama zamanı:

bende samsung galaksi s2 kullanıyorum benim teypte sim kart hafızasındaki numaralar soyisim önce isim sonra çıkıyor, telefonun kendi hafızasındaki numaralar isim önce soyisim sonra çıkıyor...telefon rehberinizi telefonun kendi hafızasına kopyalayın birde böyle deneyin o zaman isim-soyisim şeklinde çıkabilir bende de aynı durum vardı..telefonun hafızasına kopyaladım rehberi şuan isim-soyisim şeklinde gösteriyor rehber...daha önce de nokia 5800 ı baglamıstım araca onda böyle bir olay yoktu onda sımkarta kayıtlıydı rehber,yalnız ondada cevapsız cagrı aranan no.lar falan isim olarak çıkmıyordu sadece no.lar çıkıyordu..siz birde rehberinizi telefon hafızasına kopyalayıp deneyin derim ben öyle yaptım düzeldi

iPhone zaten sim hafızasını kullanmıyor herşey telefonda.

Yanıtlama zamanı:

Dün akşam yaptığım deneme;

Sesli komut düğmesine bas; "Cem Boneval Ara" arama yapıyor; telefon isim ara falan demeye gerek yok.

Ayrıca;

Sesli komut düğmesine bas; "Ev Ara" arıyor;

Sesli komut düğmesine bas; "Babam Ara" arıyor.

Yanıtlama zamanı:

Hımmm İsmi söyleyip sonra ara demek lazım galiba...Ben sadece isim söylüyorum acaba ondan mı aramıyor ki?

Yanıtlama zamanı:

Dün akşam yaptığım deneme;

Sesli komut düğmesine bas; "Cem Boneval Ara" arama yapıyor; telefon isim ara falan demeye gerek yok.

Ayrıca;

Sesli komut düğmesine bas; "Ev Ara" arıyor;

Sesli komut düğmesine bas; "Babam Ara" arıyor.

Bunu benim arabamda yapamıyorum...Bu şekilde aramıyor maalesef..Telefonu önceden sesl kaydetmiş olmam lazım.....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İyi de ben aranmış gözükmüyorum hiç....! 

Yanıtlama zamanı:
İyi de ben aranmış gözükmüyorum hiç....! 

Cem abi aradım ama ulaşamadım; hatta çalmadı bile telefon boşa düştü. Aradım diye yazmıştım ama forumda bir yerlere.

Engin Sync ile iligli olabilir; benim araçta var snyc altyapısı.

Yanıtlama zamanı:
Bunu benim arabamda yapamıyorum...Bu şekilde aramıyor maalesef..Telefonu önceden sesl kaydetmiş olmam lazım.....

Aynı şekilde...

Önceden kaydetmeden direkt olarak aramıyor.. Kişiyi önce sesli olarak kaydetmek lazım..

Kitapçıktan çıkan multimedya tanıtım broşüründe de öyle yazıyordu galiba..

Yanıtlama zamanı:

Yav bu sync denen şey bir yazılımmıdır nedir?Bizim araçlarda olması için içerdeki modülmü değişecek?Ne lazım acaba :::?Yakup ne diyosun bu işe ?

Yanıtlama zamanı:
Yav bı synv denen şey bir yazılımmıdır nedir?Bizim araçlarda olması için içerdeki modülmü değişecek?Ne lazım acaba :::?Yakup ne diyosun bu işe ?

Mutlaka yazılım da farklıdır ama sync olan araçlarda kol dayama içinde bir kutu var; ve tüm çıkşlarda (Usb - Aux) bu kutu üzerinde.

Şöyle;

IMG_4253.jpg

Yanıtlama zamanı:

Aydın o usb ve auxun nerede olduğu önemli diil de, sync denen sistem sesleri sistemde komut haline getiriyor yani ses frekansı doğruysa o frekansa tanıtılan komut devreye giriyor..Yani frekansları komuta dönüştüren bir tür bilgisayar teknolojisi yani işlemci cart cur olmalı..Şimdi bizdeki modüllerde de var bu yani alet lütfen diyor,klima diyorsun bu sefer sıcaklık lütfen diyor 23 derece diyorsun sıcaklık 23 derece diyor ve ayarlıyor..Syncle aynı altyapı ancak tek farkı syncte komutlar daha fazla ve sesle arama ve sesle mesaj fonksiyonu eklenmiş modüle,sanırım onu da yazılımla yapmışlar...O yazılımı halihazırdaki üzerinde bulunan modüle ekleyebilirmiyiz ekleyemezmiyiz bu belli değil yani....

Yanıtlama zamanı:

Eklenmiyor, aydın abininkine ekleniyor ama, ford genel müdürü söylemişti şu şu günden sonra satılanlarda altyapı var olacak diye.

Detayını bilmiyorum ama servis bilir gerekirse sorarız da :) 

Yanıtlama zamanı:

Yakup bu konuda bir araştırma yapalım yav bakalım ne olacak? Merak ettim açıkçası...Bende hatırlıyorum 2012 modellerde uygulanabilir olcak falan demişti...Fark ne acaba....Ulan anladım sonunda..Fordun yeni bir modeli çıkarsa onu almak için en az 1 yıl beklemek gerekiyor....

Yanıtlama zamanı:
Yakup bu konuda bir araştırma yapalım yav bakalım ne olacak? Merak ettim açıkçası...Bende hatırlıyorum 2012 modellerde uygulanabilir olcak falan demişti...Fark ne acaba....Ulan anladım sonunda..Fordun yeni bir modeli çıkarsa onu almak için en az 1 yıl beklemek gerekiyor....

Aslında pek ilgisi yok, sync avrupa'ya şimdi girdi. B-max'de fiesta'da standart.. misal..Kuga ve Mondeo da keza öyle olacak :D

Teknoloji hep yenileniyor, 6-7 yıl boyunca aynı malzemeyi sunmak ne kadar doğru olur ? Yani arkana bakmayacaksın bu konuda önüne geçilmez 1 yıl sonra dik park eklenecek arabana misal :) üzülecekmisin o zamanda.. Teknoloji sonuçta salla gitsin hep yenisi gelecek yetişemeyiz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.