Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Bluetooth ve çoklu ortam sistemlerinin güncelleştirilmesi


Cem Boneval

Önerilen Mesajlar

Ford web içeriğinden (Eylül 2011):

Aracınızda en yeni cep telefonları ve medya oynatıcılarını kullanabilmeniz için bunlar sürekli olarak Ford Bluetooth ve çoklu ortam sistemi ile uyumlulukları açısından test edilmektedir. Bazı durumlarda
Ford Bluetooth ve çoklu ortam sistemlerinde bir USB Stick ile yazılım güncelleştirilmesinin yapılması gerekli olabilir.
Güncelleme 20 dakikaya kadar sürebilir. Güncelleme işlemine başlamadan önce, taşıt bataryasının yeterince şarj olduğundan emin olun. Güncelleştirme sadece USB bağlantılı bir Ford Bluetooth el
bağlantısız donanımı ile mümkündür. Ford KAs’ların güncelleştirilmesi mümkün değildir.
Güncelleme işlemi ile ilgili bir video talimatını burada bulabilirsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=v1QB39zr5Ck

1. Aşağıdaki dosyayı yükleyin: http://ford-mobile-c...udio_update.zip ve bunu USB Stick’inizin üst dizinine ayıklayın (örneğin: E:...).
2. Araç radyosunu ve kontağı kapatın. Şimdi radyoyu, kontak veya motoru açmadan ON tuşunu/Döndür-Bastır anahtarını kullanarak açın.
3. Şimdi USB Stick’inizi aracın USB bağlantısına bağlayınız.
4. Şimdi kontağı açınız. Güncelleme işlemi sırasında motoru çalıştırmayınız ve aracınızın diğer fonksiyonlarını kullanmayınız.
• Anahtarsız çalıştırma (Start butonu) sistemine sahip araçlarda lütfen debriyaj pedalına basmadan start düğmesine basınız.
• Otomatik vitesli araçlarda lütfen vites değiştirme kolunu P’nin üzerine getiriniz ve fren pedalına basmadan kontağı açınız.
5. Güncelleştirme şimdi USB Stick tarafından başlatılır ve yaklaşık 20 dakika sürer. Güncelleştirme işlemi sırasında radyo kapatılır ve radyo ekranında şu mesaj görüntülenir: "Güncelleştirme sürüyor… Lütfen bekleyiniz!". Güncelleştirme işleminin tamamlanmasından sonra ekranda "Güncelleştirme başarılı" mesajı yalnızca kısa bir süre görüntülenir ve radyo açılır.
6. Güncelleştirme işleminin tamamlanmasından sonra radyonuzu tekrar kapatıp açınız. Araçtaki telefon tuşuna basarak Ford Bluetooth ve çoklu ortam sistemlerinin işlevini kontrol ediniz. Radyo ekranında telefon menüsünün görüntülenmesi halinde güncelleştirme başarılı olmuş demektir. Böyle bir durum söz konusu değilse lütfen işlemleri 2. adımdan itibaren yeniden uygulayınız. Güncelleştirmenin başarıyla tamamlanmasından sonra icabı halinde cep telefonunuzu yeniden Ford Bluetooth’u el bağlantısız donanımına bağlamamanız gerekmektedir.
Lütfen dikkat ediniz: Devam eden güncelleştirme işlemine rağmen zaman zaman radyonun kendiliğinden açılması mümkün olabilir. Lütfen bu gibi durumlarda yaklaşık 20 dakika bekleyiniz ve sonra 6. adım ile devam ediniz.

Kaynak: http://www.ford-mobile-connectivity.de/home

http://www.ford-mobile-connectivity.de/downloadsUpdates

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Servis belki 10 dk da düzeltir ama servise gitmek en az bir buçuk saat, 120 km, gitgel en az 4 saat 250 km yaparsın, km de 200 kr yaksa 50 tl mazot yakarsın, önemli rakamlar değil de ne gerenk var atraksiyona :) Müziğimi çalıyorum, telefonuma da konuşuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

güncellemeyi videoya çekmek çok zor olur çünkü takar takmaz çalışmıyor yükleme hatta ben dosyaları attım içinde mp3lerde vardı 5 dakika kadar bekledim olmadı eve çıkıp dosyaları sildim tekrar denedim olmayınca vazgeçtim bu arada kontağı kapattım açtım arabayı çalıştırdım gidiyorum derken bir 10 dakika geçti ki gözüm takıldı meğer ne ara o başlamış yüklemeye ve abartısız belki 20 dakika belki yarım saat sürdü gideceğim yere vardım ancak bitmeyince arabada onu bekledim ancak kesinlikle değdi bluetooth resmen saçmalamaya başlamıştı artık telefonumun rehberini de görüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Update dosyası kök dizinde olacak, en iyisi taze formatlanmış bir bellekte tek bu dosyaları bulundurmak.

Aslında yeni çıkan telefon ve mp3 çalar gibi cihazların sistem tarafından tanınmasını sağlıyor. Son güncelleme Eylül 2011, üretim tarihiniz bundan sonraysa zaten uğraşmaya gerek yok. Değil ve BT bağlantınızda sorun yaşıyorsanız ve bağlayacağınız cihaz yeni bir model ise uğraşılabilir.

Cem Boneval tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.