Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2016 Yeni Ford Focus Rs (2016 All New Focus Rs)

Featured Replies

• Yanıt 308
  • Görüntüleme 93,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... demir her zaman tamir edilir. Kaza'dır olur (keşke olmasaydı... ayrı) yeter ki et hasar görmesin. Onun çaresi yok ... Gerisi bir şekilde halledilir.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Autocar http://www.autocar.co.uk/car-review/ford/focus-rs/first-drives/2016-ford-focus-rs-review?utm_content=bufferc3c53&utm_medium=social&utm_source=twitter.co

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yalnız Arapın jantı efsane olmuş :D Benimkine ne kadar yakışırdı..Keşke benim olsa :D 

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Şuan kazasız olsaydı, pazar günü yanımızda olacaktı :(

Kaza yapanlara kızmak için çok geçerli bir neden...

Ama yanımızda olması yetmez içinde olmamız iyi olurdu :smiley2k:

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
41 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Kaza yapanlara kızmak için çok geçerli bir neden...

Ama yanımızda olması yetmez içinde olmamız iyi olurdu :smiley2k:

Yanımıza gelince içinde de olurduk canım :P  Bakalım belki miniği olur :D 

Yanıtlama zamanı:

Kazalıyı bana uygun fiyata bıraksalar.Hatta benim arabayla kafa kafaya takas yaparım:fikir:.Sanayide de toplattım mı tamamdır :sofeer:

Yanıtlama zamanı:

... demir her zaman tamir edilir.

Kaza'dır olur (keşke olmasaydı... ayrı)

yeter ki et hasar görmesin. Onun çaresi yok ...

Gerisi bir şekilde halledilir.

Yanıtlama zamanı:

Araç testinde kaza olur. Şaşılacak bir durum yok. Sürekli takip ederim bahse konu siteyi. Araçlarla ilgili objektif izlenimlerini çekinmeden söyleyen, bayi çalışanı gibi test yapmayan güzel çocuklar. Çok fazla üstlerine gidildi bu kaza nedeniyle. Bence abartılıyor.

Yanıtlama zamanı:
Alıntı

Bugün Türkiye’de en fazla izlenen ve tüketici tarafından ciddiye alınan tek otomobil yayını OTOPARK’tır

Bu biraz fazla olmuş bence. Bu kadar geç bir açıklama olması da saçma. Önceden dersin şu sebepten bu sebepten açıklama yapamıyoruz, paperwork bitince yapacağız. Zaten daha önceden Buğra Akpınar'ı çıkarttıkları için soru işaretleri oluşmuştu, şimdi And böyle bir şeyler diyor, ama çok geç diyor, Sinan Koç da çıkarsa dergi de site de biter bence

Alıntı

Düşünsenize, otomobil basınında hemen her hafta birileri kaza yapar ama kimsenin umurunda olmaz; biz pistte kaza yapınca yer yerinden oynuyor

Bir de hangi otomobil basını la bu.

Ben açıklamayla tatmin olmadım, sen Jeremy Clarkson değilsin la, motor sporlarının can çekiştiği, son bir kaç yılda pist organizasyonu olan bir ülkede böyle bir açıklama saçma bence.

Neyse iyi kötü bir katıları oluyor otomobil dünyasına bu ülkede de, böyle şeyler tekrarlanmaz inşallah.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hiç açıklamaya gerek yoktu bence milleti fazla dikkate almaya değmez :) Sorumlu olduğun kişiye ancak gerisi için laf anlatsan da değişmiyor. Sadece zıt kutuplar hepten ne dediğini seçememezliğe koşuyor duruyor :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.