Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Kerem Bozdoğan said:

reostalı mı? o nedir? sadece yb ekranı değil mi göstergeler değişince değişmiş olan?

Reostalı resimdeki yenisi TFT ekran oluyor hSI8fQMqsPbzVDuSRi50PJ5v0eVzMjDf-_eqR46bYBhqIaGORzpKaL1X6Ncxlb4-w9z-atiIterr-exgZHBrUWWciik6euvIAV4wD7c7h70s6aj9WbA=w384-h384-nc.jpeg

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 242,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Özer Aksu said:

Reostalı resimdeki yenisi TFT ekran oluyor hSI8fQMqsPbzVDuSRi50PJ5v0eVzMjDf-_eqR46bYBhqIaGORzpKaL1X6Ncxlb4-w9z-atiIterr-exgZHBrUWWciik6euvIAV4wD7c7h70s6aj9WbA=w384-h384-nc.jpeg

Yenisini ne kadara alabaliliriz? Er-ol otomotivde de kalmamış. Temin konusunda galiba sıkıntı var. :/

Yanıtlama zamanı:

Yenisini ne kadara alabaliliriz? Er-ol otomotivde de kalmamış. Temin konusunda galiba sıkıntı var. :/

Turkiyede yok olanlar da fahiş fiyatlara satıyor . ebay.de ebay.co.uk ebay.com gibi sitelerden bakabilirsiniz . Olanlarda genelde mil /km nedeniyle kullanılması problem yaratıyor

Yanıtlama zamanı:

allegro da birsürü gösterge var ama nasıl alıcaz üye bile olamayız  buraya üye olduk diyelim nasıl  gönderecekler:blink:

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Allergrodan ben st gösterge aldım.

Ürün geldi taktik çalışmadı.iade geri gönderdim.satıcı par iadesi yapmam ürün gönderirim dedi.ödediğim kargo parası paypal ile kur farkindan doğan iade arasındaki fark bana kar kaldı.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Galip Kandemir said:

Allergrodan ben st gösterge aldım.

Ürün geldi taktik çalışmadı.iade geri gönderdim.satıcı par iadesi yapmam ürün gönderirim dedi.ödediğim kargo parası paypal ile kur farkindan doğan iade arasındaki fark bana kar kaldı.

Ticari kârlılık örneği yaptın, daha ne istiyorsun :)

Biraz tersten oldu tabi :)

Yanıtlama zamanı:

Ticari kârlılık örneği yaptın, daha ne istiyorsun [emoji4]

Biraz tersten oldu tabi [emoji4]

Kar ?

Neyse parayı azda olsa kurtardım ya ona şükür..

Zararın neresinden dönersen kardır demi ?

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Galip Kandemir said:

Kar ?

Neyse parayı azda olsa kurtardım ya ona şükür..

Zararın neresinden dönersen kardır demi ?

Aynen öyle :) ATA'larımız boşuna dememiş...

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar eger oem navigasyonunuz varsa yonlendirmeleri gosterge ekraninda gorebiliyorsunuz. focccus ile touchscreen sekmesini mfd 5 yapiyorsunuz. :)

Ümit Onur YÜCESAN tarafından düzenlendi

• 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
Wednesday, March 09, 2016 - 12:42 tarihinde, Murat Kavuk yazdı:

Çok değil 2 tane dtc atıyor. O da ilk değişimde. Eskiden servis silemiyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. Ben ELM ile silmiştim. Ben bir ara gösterge saatini yeniden söküp, ufak bir modifikasyon yaptım. yeniden dtc atmadı ..

gosterge.jpg

Bu nasıl bir Modifikasyon idi. Şuan E10100 diye Dtc var siliyorum tekrar atıyor . 

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Özer Aksu yazdı:

Bu nasıl bir Modifikasyon idi. Şuan E10100 diye Dtc var siliyorum tekrar atıyor . 

Gösterge ile ilgili DTC'leri silmek için; Read BCM, Write IPC

Yanıtlama zamanı:

Gösterge ile ilgili DTC'leri silmek için; Read BCM, Write IPC

Bunu çok kez FoCCCus ile denedim ama hata kodu tekrar geliyor
Yanıtlama zamanı:

IPC ile ilgili olmayabilir. IDS ile bakıp, hangi modül hata veriyor bakmak lazım. Ya da internetten bu hata kodu nedir diye araştır istersen..

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

IPC ile ilgili olmayabilir. IDS ile bakıp, hangi modül hata veriyor bakmak lazım. Ya da internetten bu hata kodu nedir diye araştır istersen..

Elm ile baktığımda '' Gösterge paneli kontrol Modülü'' olarak görünüyor. Yapılandırma ile alakalı sanırım. As-Built ile de baktım ancak çözemedim. 

ıpc hata.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.