Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ümit Onur YÜCESAN

Üye
  • Toplam İleti

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ümit Onur YÜCESAN tarafından yazılan her şey

  1. Yag degisim zamaninin geldigini belirtmiyor. Ampullerden sadece kisa far ile fren ampulunun uyarisi var. Kitapcikta hepsinin uyarisindan bahsediliyor . O yuzden tereddutte kaldim ?
  2. Genis ekranli gostergeyi taktiktan sonra park ampulu arizasi, uzun far arizasi servis uyarisi gibi uyarilari vermemeye basladi. Belki oncesinde de oyleydi bilemiyorum.
  3. xiaomi mi5 i 1 yili askin bir suredir kullanmaktayim. çokta memnunum
  4. cok vermissin mehmet emre mavi [emoji1] [emoji1] [emoji1]
  5. halit bey tüv ün karsisinda uzman eller servis var. ford servisten ayrilan ustalar mevcut. orayi bir degerlendirin.
  6. soketi acmaniz lazim. kabloyu sokete yerlestirip diger kablolara plastik kelepce yada elektrik bandi yardimiyla sabitleyebilirsiniz.
  7. soketlerin ilgili pinlerinin oldugu kisimlar bos yani kablo yok. oraya ayni kalinlikta kablolardan bulup bosluklara kabloyu yerlestirerek yapabilirsiniz.
  8. Tesekkurler. Brosurlerde overboost olayindan niye bahsetmiyorlar acaba.
  9. Bu 1.6 hdi araclardaki overboost olayi bizim tdci lerde var mi?
  10. Arkadaslar eger oem navigasyonunuz varsa yonlendirmeleri gosterge ekraninda gorebiliyorsunuz. focccus ile touchscreen sekmesini mfd 5 yapiyorsunuz.
  11. Pek normal bir durum gibi de durmuyor. En azindan servis bir aciklama yapabilseydi, icimiz rahatlardi ama yok... Biraz arastirdim westgate den kaynaklanabilecegini soyluyorlar.
  12. Dpf ile ilgili herhangi bir uyari vermiyor.genelde 5. vitesde yapiyor. Yine de biraz devirli kullanip denemek lazim. Tesekkurler.
  13. Arkadaslar aracim 4. Ve 5. Viteste zaman zaman 1750-2500 devir bandinda gaz kesmesi yasiyorum. Araba bir silkeleniyor bazen 3 kere silkeleniyor.Servise gittim herhangi bir hata kodu cikmiyor. Neyse ki videosunu cektim. Sizlerle de paylasayim istedim. Ayni problemi yasayan varsa yardimlarinizi bekliyorum. https://youtu.be/qkLQiSJ8DUI
  14. 300tl fiyat verince heyacanlanmistim :-) aracin2013 oldugunu soyledim bu kodu verdiler. Ozer bey bu kodlardaki haritalarda Türkiye standart olarak buluyor mu?
  15. Ben mi yanlis anladim onlar mi yanlis verdi ama Ben mi yanlis anladim onlar mi anlamadim ama tekrar bi gorusmek lazim o zaman. Tesekkurler...
  16. Bana hangi versiyon oldugunu bilmediklerini soylediler. Muhtemelen son versiyondur dediler. Aracin modeline gore soylediler ama sizin verdiginiz numaralara uymuyor. Bende oem 5" ekran var.
  17. Arkadaslar navigasyonun sd karti icin servisle gorustum parca kodunu istedim vermek istemediler ama sonuc olarak aldim. Arastirdim ama dogru parca mi karar veremedim. Yardimlarinizi bekliyorum. Parca kodu: gm5t-19h449-ga
  18. Ozan hocam mscan elm ile km ayarlamaya çalışıyordum şu an 0 km, dediklerini yaptım set tuşuna basınca can't enter security 3 into ecu hatasını aldım. ne yapmam gerekir? Ozan hocamla görüştükten sonra servisin yolunu tuttum. Servis güncelleme ücreti karşılığında 5 dk düzeltti. İşin garibi servis nasıl çalıştırdığımı anlayamadı. Tak çalıştır dedim olmaz dediler biz 1 hafta kodlamaya çalışıyoruz dedi. Sonuç olarak kabullendiler. Bide benim yaşadığım km yükseltme problemi elmden kaynaklanabiliyormuş. bendeki sürüm 1.5, belki sıkıntı 1.5a da problem olmayabilir. Teşekkürler...
  19. 2013 Focus 3 style aracıma navi ekranı taktım bi problem olmadı ama park asistanının görsel desteği gelmedi sony ekranı takınca park asistanı çalıştı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.