Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20178 yıl comment_436614 Arkadaşlar merhabalar; aracım focus 3 hb, 1.6 dizel..bakım km 81 bin küsür..araç şuan 79 bin olmak üzere ama 2 eklentili uzun yol yapacağım..yağ biraz saflığını kaybetmiş gibi..az kalmışken bakıma sokacağım..mart ayında yaptım 66 binde..kaç ayda aracı ne sürmüşüm arkadaş..muş-antep-mersin-trabzon 4lüsünde..vayy be..neyse şuan trabzondayım..Trabzonda; bakım malzemeleri(filtreler, 5w30 motor yağı vs malzeme temini ve usta/yer tavsiyesi olan var mı? Zamanım olsa erol otosan alırdım.. Garantim maalesef nisanda bitti..bir de direksiyon hafif sağa yatık..sıkıntı yaratmıyor ama..sanırım rot bozuk..tavsiye bir yere/ustaya ihtiyacım var dostlar. Ağustos 29, 20178 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20178 yıl comment_436616 İst a gelene kadar bekle derim, bir kaç bin geçse de birşey olmaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 20178 yıl comment_436636 halit bey tüv ün karsisinda uzman eller servis var. ford servisten ayrilan ustalar mevcut. orayi bir degerlendirin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın