Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Semih G. said:

500bin miş kablonun bağlantı hızı şimdi baktımda

son çare olarak denenebilir, akü takviyesi şartıyla. çünkü toplamda 3-4 saat sürebilir 

ama benim yaşadığım sorun akü sorunu değildi çünkü atıyorum %90da hata verirse bi dahaki denemede yine %90 civarlarında veriyordu hatayı ki arada yarım-saat bi saat zaman geçiyodu. denemeler sırasında akünün bittiğide oldu :)

eğer bu şekilde girişipte başarısız olursan IDS bulmak yada rusların elmsini almak gerekir büyük ihtimalle.

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 240,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Ozan Kar said:

son çare olarak denenebilir, akü takviyesi şartıyla. çünkü toplamda 3-4 saat sürebilir 

ama benim yaşadığım sorun akü sorunu değildi çünkü atıyorum %90da hata verirse bi dahaki denemede yine %90 civarlarında veriyordu hatayı ki arada yarım-saat bi saat zaman geçiyodu. denemeler sırasında akünün bittiğide oldu :)

eğer bu şekilde girişipte başarısız olursan IDS bulmak yada rusların elmsini almak gerekir büyük ihtimalle.

Ohoo çok uzun ve beni aşan bir iş olur bu,yapamam kendim :D en iyisi servisin yoluna düşeyim ben, çok sağol yardımlar için 

Yanıtlama zamanı:

Sanayide lastikleri değiştirirken laflafı açtı gösterge için bir usta önerdiler (km'yi sıfırlamak için) gittim km'yi pardon mili sıfırlattım :D geriye kaldı serviste güncelleme ve ayarlama işi. Yalnız oradaki adam arabanın beyninde 27269 km yazıyor istersen buna ayarlayabilirim dedi ama eski gösterge 27743 km'de çıkmıştı. Bu nasıl oluyor, azda değil 500km fark var? Bize km'si oynanmış araç mı sattılar şimdi ?

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Semih G. said:

Sanayide lastikleri değiştirirken laflafı açtı gösterge için bir usta önerdiler (km'yi sıfırlamak için) gittim km'yi pardon mili sıfırlattım :D geriye kaldı serviste güncelleme ve ayarlama işi. Yalnız oradaki adam arabanın beyninde 27269 km yazıyor istersen buna ayarlayabilirim dedi ama eski gösterge 27743 km'de çıkmıştı. Bu nasıl oluyor, azda değil 500km fark var? Bize km'si oynanmış araç mı sattılar şimdi ?

çok ilginç ya IDSte yazmıyor göstergedeki kmden başka km.

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Ozan Kar said:

çok ilginç ya IDSte yazmıyor göstergedeki kmden başka km.

Valla onu bilmiyorum ama adamın açtığı bir yerde 27269km yazısını gördüm, aracın beyninde bu yazıyor focuslar 1 göstergede 1'de beyinde tutuyor km'yi demişti.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Teoman Saraç said:

@Semih G. naptın ne ettin, bi bilgi verirmisin? Son durum nedir?

İş güçten fırsat bulup gidemedim abi daha servise, Cuma gününe kadar gitmeyi düşünüyorum gidebilirsem gelişmeleri yazarım buradan

Yanıtlama zamanı:

bugün arama sonuçlarından şu parça dikkatimi çekti. fiyat uygun olduğu için.

• şimdi bu dizel ile benzinli arasındaki tek fark devir saatimi (öyleyse çok mühim değil çok devirli kullanmıyorum zaten)
  • mil/km olayında arkadaki stickerı değiştirip foCCusstan KM olarak tanıtsak yeterli olurmu
  • Kuga 2.0 Diesel den çıkmış parça DV4T-10849-MHA
  • 1.6 ATmosferik benzinli powershift arabamıza takmakta sıkıntı yaşarmıyız

DV4T-10849-MHA.jpg

DV4T-10849-MHA -2.JPG

3fe6c6bbc59a271e9ebda238989e84d6.jpg

Yanıtlama zamanı:
bugün arama sonuçlarından şu parça dikkatimi çekti. fiyat uygun olduğu için.

• şimdi bu dizel ile benzinli arasındaki tek fark devir saatimi (öyleyse çok mühim değil çok devirli kullanmıyorum zaten)
  • mil/km olayında arkadaki stickerı değiştirip foCCusstan KM olarak tanıtsak yeterli olurmu
  • Kuga 2.0 Diesel den çıkmış parça DV4T-10849-MHA
  • 1.6 ATmosferik benzinli powershift arabamıza takmakta sıkıntı yaşarmıyız
DV4T-10849-MHA.jpg

DV4T-10849-MHA -2.JPG

3fe6c6bbc59a271e9ebda238989e84d6.jpg

- Çalışmama ihtimali yüksek sonuçta biri dizel sizinki benzinli tanımlama,kod,beyin farkı mutlaka vardır. Bilgili arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir.

- Sticker işi en kolayı, önemli olan göstergenin güncellenmiş olması onların deyişiyle "job 2" veya daha üstü, öyle değilse foccus programıyla istediğiniz kadar tanıtın mil olarak kalacaktır,tecrübeyle sabit :)

- 1. şıktaki gibi yerine oturma konusunda sıkıntı olmaz, Hakan bey'de kuga göstergesi takmıştı ama benzinliye benzinli-dizele dizel göstergesi lazım

Yanıtlama zamanı:

Nası yani hocam. Beni es mi geçiyon :( bende gösterge istiyom...

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Teoman Saraç said:

Nası yani hocam. Beni es mi geçiyon :( bende gösterge istiyom...

Olcay a yazarken aklımdan geçtin, nerde hiç sesi çıkmadı diye :)

Yanıtlama zamanı:

Saolasın hocam. Koşturmaca. Ama cidden şu göstergeyi bulalım yavv. Polonyalılardan falan. @Murat Kavuk hocamada dedim denk gelirse alalım diye..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.