Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Eger daha musait zaman olursa. Bunda sonra gitmeden satin alip otele kargolatirim. Ordan alirim. Dogan sana isim hep duserde ben nedenini anlamadim. Yoksa elinde varmi? Milin altinda km de var mavi olarak yanlış görmüyorsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 40 dakika önce, Yakup Çağatay said: Uyuyor niye uymasın Renklilerin ikisi geliyor; kargo dahil 360 ve 400 tl. Gümrüğe takılmama ihtimali yüksek. gümrüğe takılmasa da falçatayı yeme riski var. Satıcıya türkçe "Paket açılacaksa kesici alet bu yüze uygulanmalıdır. "Bu yüze kesici alet vurmayın " gibi kağıtlar yazdırıp birini öne birini arkaya yapıştırması sıkı sıkı tenbih edilmeli.. Mil gösterge olmaz bence çünkü mil/km tercihi yok göstergede. Dolayısıyla "muhtemelen" yapılmış mesafeyi mil olarak tutuyordur. Siz kullandıkça km saatiniz mil olarak artar yani eksik kalır diye tahmin ediyorum..Sadece tahmin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 9 dakika önce, Teoman Saraç said: Eger daha musait zaman olursa. Bunda sonra gitmeden satin alip otele kargolatirim. Ordan alirim. Dogan sana isim hep duserde ben nedenini anlamadim. Yoksa elinde varmi? Milin altinda km de var mavi olarak yanlış görmüyorsam. Doğru mil altı km sayacıda var,bu konunun 15. sayfasında da aynı göstergenin araca uygulanmış hali mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Ne olacak mil olunca çalışıyor sonuçta. Satarken tak eskiyi al hakkıyı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Servisteyim. Yapabilirsek göstergeyi de güncelleteyim. Bakalım bir fark olur mu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 iyi de o zaman km düşürülmüş oluyor benim vicdanım elvermez. İlan veriyorsun km 20 binde abi aslında 100bin der misin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Bir saat önce, H. Cenk said: Kimse de alan arkadaşa ekranın parça kodu ne dememiş. Arkadaş da bir yere yazmamıştır muhtemelen. MCA göstergesi değil. Bizde Ford logosu çıkmıyor, km işaretinin yeri değişik karakterler değişik. valla o heyecanla bakmadım gerçekten. çalışıyor mu diye deneyim dedim öyle de taktım sonrasında fazla uğraşmamak için trim filan kırarım korkusu ile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 3 dakika önce, Hakan K said: valla o heyecanla bakmadım gerçekten. çalışıyor mu diye deneyim dedim öyle de taktım sonrasında fazla uğraşmamak için trim filan kırarım korkusu ile. Test menüsünde olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. yol bilgisayarının OK tuşuna basılı iken aracı çalıştırın ve ekranda test yazana kadar OK tuşuna basmaya devam edin. Sonra yukarı aşağı tuşlar ile menüde ilerleyin. hiç bir şeyi değiştirmeyin. Orada bir aşamada yazıyordu galiba, yazmıyorsa da kusura bakmayın Bir test menüsü ziyareti yapmış olursunuz. Kontağı kapatın . İşlem tamamdır. EDİT: Çalıştırma şart değil sanırım. Anahtarı 2 konumuna getirmek yeterli. Şu videoda görülüyor. Oradan ekranın kodunu alıp bize yazabilirsiniz. (en üst resim sol altındaki play video linkine tıklarsanız büyük ekranda video açılıyor. Videonun 45. saniyesinde görülen HW ile diye başlayan aşamada HW den sonraki kısım göstergenin kodu http://www.jonjonesmusic.com/ford-focus-mk3-diagnostic-mode.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 iyi de o zaman km düşürülmüş oluyor benim vicdanım elvermez. İlan veriyorsun km 20 binde abi aslında 100bin der misin ? Eskisini takıp yükselirsin işte şekil a1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Uyuyor niye uymasın Renklilerin ikisi geliyor; kargo dahil 360 ve 400 tl. Gümrüğe takılmama ihtimali yüksek. Olur tabi ama mil gösterge diye söyledim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 mil göstergede ayarlayınca ekranda km olarak gösteriyordu. Aydın abinin ki o şekildeydi. Mil olarak kalıncada mil olarak sayıyordu. Yani tabanlarını eskisi ile değiştirince mil/km farkı kalmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 (düzenlendi) https://vimeo.com/156826997 Dtc kodu ve fail yazan kısım hakkında fikri olan var mıdır? Şubat 26, 2016 Hakan K tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Kodu CV4T ... yanılmıyorsam amerikan ford escape'inin kodu. Ama instrumentin 18B955 yerine 14F094 kodlu olması bana acaip geldi. . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Bir saat önce, H. Cenk said: Kodu CV4T ... yanılmıyorsam amerikan ford escape'inin kodu. Ama instrumentin 18B955 yerine 14F094 kodlu olması bana acaip geldi. . amerikan olsa mil gösterge olması gerekmez mi? enteresan bir olay oldu. sizler söyleyene kadar ben herşeyin normal olduğunu düşünüyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2016 (düzenlendi) zaten amerikada dizel ne arasın, demek ki bu yeni Kuga için olan bir gösterge. Bu arada ben videoda fail yazan bir yer görmedim.. Şubat 26, 2016 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap