Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Makyajlı Ford Focus İncelemesi - Test Sürüşü - Dikine Park - Fotoğraf & Video

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende Focus 2,5 var. Bu ses olayını ustama sorduğumda ufak tefek sesler olabilir bozuk yollarda ama sıkıntı değil demişti. Bizim Focuslarda bu sesi bulamamak veya duyamamak maharet açıkçası. Özellikle parke taşlı ve mühendislikle uzaktan yakından alakası olmayan yollarda, rampa inişlerde sağa sola dönerken takır takır ses geliyor. Her gün aynı rampayı inip en sıkıntılı noktasından dönüş yapmak zorunda olduğum için istisnasız her seferinde duyuyorum. Bu sadece benim aracımda mı var deyip de aynı noktalarda kullandığım eski-yeni hiçbir araçtan bu sesi duymadım.

Geçen hafta makyajlı Focus'u Sivas'ta plazada gördüm. Zamanım çok dar olduğu için deneme, inceleme şansı bulamadım. Yoksa ilk testimde ben size söylerdim o ses gitmiş mi duruyor mu:)

Ramazan bey, 2,5 cmax ta da aynı ses var, şirket aracımız fiesta da niceleri var. Yani alayında var.

Ses kullandıkça çoğaldığı için test araçlarında olmaz kolay kolay..

Bendeki sesin beni rahatsız ediyor olmasının sebebi 1 taş gibi turanzalar 2 spor yay. Sırf bu yüzden yayları sökücem gibi..

• Yanıt 238
  • Görüntüleme 92,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Bir kaç konu hakkında ekleme yapmak istiyorum.   - Lastikler : Cem Boneval üstadımızın da belirttiği gibi 205" bize ait bir seçim değil. Avrupanın genelinde bu lastik kullanılıyor, sizlerin de bildi

• var abi... ama tamamen farazi tabi ki.   Diyelim ki Cem Boneval Ford Avrupa'nın yöneticisi ve bayi teşkilatı eldeki dizel+otomatik seçeneğinden hazzetmediği için bir arayış içinde. Ne yapar Cem? Bu

• Buna biz halk arasında Mazoşizm diyoruz     Metro (atıyorum) ...Zülküf (arabamın temsili ismi) çek bakiim eve, arada müsait bir ATM'nin de önünde dur dediğinde sana -köpeğin olsun be abijim-

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Düzenli olarak müzik kapalı araç kullanan biri olarak her şeyi müziğin kapatmasını beklememek lazım, sonra bir sorundan şüphelenildiğinde hangi ses normal hangisi değil bilinmiyor. Ki odofililer arka planda cızırtı neyim olmasın diye o kadar uğraşırlarken diğer arka plan seslerinden kurtulmak istemeleri normal olabilir.

müziksiz canınız sıkılmıyor mu ? :)

Yanıtlama zamanı:

Ramazan bey, 2,5 cmax ta da aynı ses var, şirket aracımız fiesta da niceleri var. Yani alayında var.

Ses kullandıkça çoğaldığı için test araçlarında olmaz kolay kolay..

Bendeki sesin beni rahatsız ediyor olmasının sebebi 1 taş gibi turanzalar 2 spor yay. Sırf bu yüzden yayları sökücem gibi..

Demek ki bu durum bizim Fordlarda kronik. Kardeşim benim aracıma her bindiğinde "Abi senin bu alt takımlar arabadan ayrı çalışıyor." gibi bir cümle kullanıyor:) Sizin F3'te de mi var aynı sorun? 

Bu arada yerinizde olsam Focus gibi zaten sertliğiyle meşhur bir araçta asla spor yay ve Bridgestone kullanmazdım. Siz resmen süspansiyonsuz ilerliyorsunuz:)

Yanıtlama zamanı:

RQ2e9rx.jpg

PBGhbaK.jpg

VaXfo2X.jpg

nvDXiks.jpg

ctnPcti.jpg

Evet arabalar yavaş yavaş geliyor. üsttekiler trend x, alttakiler titanium. Alttaki beyaz titanium bizim yavrunun aynısı.

Yanıtlama zamanı:

Vay be eskidi bizim yavrular :)

@Orkun S. Hayırlı olsun

Yanıtlama zamanı:

Sedan çok hoş olmuş. Hb biraz sönük kalıyor Sedan'ın yanında.

Bu arada renk olarak en çok hangisini yakıştırdınız yeni Focus'a? Ben siyahı beğendim.

Yanıtlama zamanı:

Vay be eskidi bizim yavrular :)

@Orkun S. Hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim. Birde elimizdekini iyi bir fiyaya elden çıkarabilirsek hayırlısıyla o zaman çok güzel olacak.

Yanıtlama zamanı:

Çok teşekkür ederim. Birde elimizdekini iyi bir fiyaya elden çıkarabilirsek hayırlısıyla o zaman çok güzel olacak.

Şu sıralar satış çok zor. Etrafımda araba satan kim varsa satamıyor buna bende dahilim.

Siz de focus 3 varmış zaten özel bir sebep mi var makyajlı almayı düşünüyorsunuz ?

Yanıtlama zamanı:

Şu sıralar satış çok zor. Etrafımda araba satan kim varsa satamıyor buna bende dahilim.

Siz de focus 3 varmış zaten özel bir sebep mi var makyajlı almayı düşünüyorsunuz ?

Bizimkinin değeri çok düşmeden güzel bir araba alalım istedik. Birde beyaz sedan çok istiyorduk. Bu yüzden satışa çıkardık.

Yanıtlama zamanı:

Bizimkinin değeri çok düşmeden güzel bir araba alalım istedik. Birde beyaz sedan çok istiyorduk. Bu yüzden satışa çıkardık.

Hayırlısı olsun. Ama fiyatı düşecek diye heyecan yapıp uygun fiyatlara araba vermeyin sakın! Çünkü bu aylar ölücülerin piyasaya çıktığı aylar. Kasım/Aralık hem yıl sonu indirimleri var hem de makyaj geldi. Sanki 10 yaşında arabaymış muamelesi yapıyorlar.

Yani aceleye gerek yok, Ocak'ta en geç Şubat'ta 2. El tekrar hareketlenir.

Buğra T. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı olsun. Ama fiyatı düşecek diye heyecan yapıp uygun fiyatlara araba vermeyin sakın! Çünkü bu aylar ölücülerin piyasaya çıktığı aylar. Kasım/Aralık hem yıl sonu indirimleri var hem de makyaj geldi. Sanki 10 yaşında arabaymış muamelesi yapıyorlar.

Yani aceleye gerek yok, Ocak'ta en geç Şubat'ta 2. El tekrar hareketlenir.

Ancak bizim Ocak'a kadar satmamız lazım. Yoksa bayi 41000' e sayacak. Şöyle 46000 civarı veren olsa vermeyi düşünüyoruz.

Yanıtlama zamanı:

serDm5o.jpg

oceL12b.jpg

wxN1kkH.jpg

3fcBTMc.jpg

Bunlarda bizim yavrunun resimleri maşallah. :)

Yanıtlama zamanı:

Göz alışınca ön taraf eskisinden çok daha premium geliyor nasipse gelecek yaza ben de değişiyorum...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.