Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fuat Yetişkin

Üye
  • Toplam İleti

    194
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fuat Yetişkin tarafından yazılan her şey

  1. Hiç derdim yok arabaya çamur atmaya uğraşıyorum. Şimdi de yalancı olduk. Daha fazla laf anlatmaya çalışmayacağım hesabım ve paylaşımlarım silinsin lütfen.
  2. Şunu anlatmaya çalışıyorum; d modda giderken gazdan ayağımı çektim tekrar gaz pedalına bastığımda yaklaşık 3 sn kadar hiç bir tepki yok sonrasında turbo açıp birden ivmeleniyor ve ben gaz pedalını aynı konumda tutarken yapıyor bunu. Hani tepki vermedi diye daha fazla pedala bassam atlamasını anlarım da durup durup bir den sanki o gecikmeyi kapatır gibi ivmelenmesini beğenmedim. Ayrıca dizel otomatik s60, bir çok dsg araç ve hatta 2000 opel astra kullandım bu kadar geç tepki veren şanzıman ilk kez kullanıyorum. Ek olarak ben hep insan gibi kullanırım trafikte, benim kişisel olarak yaptığım yoruma bu denli sert karşılık vermek neden?
  3. Test sürüşü yaptım ve aracı genel olarak çok beğendim sınıfının ihtiyacı olan konforu kesinlikle veriyor. Yalnız aklıma takılan şu her ne kadar yanımdaki yetkili kabul etmese de d modunda gaza hızlanmak için biraz bastığımda biraz bekleyip sonra cevap veriyor ve motor sesi kabine girmeye başlıyor sanki spor modda gibi. Spor modda ise her hangi bir sorun yok gaz tepkisi anında. Şanzımanın bu halini beğenmediğimi söylemeliyim. Vites geçişleri, ivmelenmesi, vites düşürmeler benim için gayet iyi daha hızlısını aramam şahsen genel olarak çok beğendim şanzımanı ve aracı ama d modundaki bu bekleyip düşünme olayı canımı sıktı ne yalan söyliyim. Bu benim 1,5 ecoboost otomatik planlarımın değişmesine sebep oldu.
  4. Hepsi çok çirkin! Bol şans "dünyanın en iyi markası(!)" bögh
  5. Harika. Zaman ve fiyat bilgileri/tahminleri var mı Yakup Bey?
  6. Hevesim kursağımda kaldı araçlar yetişememiş mondeo denedim ben de bir de boyama kitabı verdiler. Mondeo gerçekten on numara olmuş içimi yaktı yaşıma ve kullanım amaçlarıma uygun olsaydı hiç gözünün yaşına bakmazdım.
  7. Jettanın canına okuyacak. Test çok güzel teşekkürler.
  8. Tüketimde sınıfta kaldı galiba.
  9. Kullandım bu aracı ne kendisi ne de tipi ne de içi iyi. Bence...
  10. totoya belki tasarım öğrenir.
  11. Fuat Yetişkin

    Neden Ford?

    Bana bu kadar keyifli bir aracı 44750 TL'ye hangi marka verse onu severim.
  12. Ben şahsen almışken 182 olsun derim ve bir çok kişi böyle düşünecektir herhalde çünkü o kadar para evrmişken 3000 TL daha vermek zor olmasa gerek üstelik yakıt tüketimleri aynıyken.
  13. Henüz bekarken bu işlere başlamak daha da kolay olacak herhalde. Vatanımızı çok seviyoruz ama o bizi sevmiyor galiba, biran önce gitmeli sanki...
  14. Sporcuyum aman dikkat şaka bir yana. Şöyle özetleyebilirim gümlük işe gidiş-dönüş toplam 18 km iş için yapıyorum şehir dışı fakat düzlük çok az hep iniş çıkış Akşam çarşıya çıkıyorum tabi sıkışık şehir içi ve fırsat bulursam virajlı bir yolda gazlıyorum 450 km aşağısına hiç düşmedim. Sırrımı söyliyim her marka gazı aldım aygaz haricinde ki markalar 400-420 km yapabiliyorum aynı kullanımda aygaz ile çok sakin bir kullanımda geçen son bahar 492 km yapmıştım sanırım bu yaz daha da fazla yaparım. Yakında Ankara'ya gidiyorum tüketimi paylaşırım.
  15. Volkan Bey ağzında sigara elinde telefon olanlara ne diyeceksiniz Bu bir kültür ve eğitim meselesi değişmeyecek bir çoğu bunu bilip trafiğe çıkmak gerekiyor maalesef...
  16. fikir vermesi açısından ; ben 32 lt lpg ile 450-500 km yapıyorum...
  17. Kaan Bey sizin öneriniz focus herhalde sorunsuzluk anlamında...
  18. Ben yeni 7 ileri otomatik şanzımanlı i30'u çok merak ediyorum hala testleri çıkmadı
  19. Şükrü Bey, Ahmet Beyin paylaştığının birebir aynısı
  20. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-iii-kol-dayama-bej-usb-li-2011-2014-oto-market-202384829/detay Ben aynısını aldım başka bir satıcıdan bu işi çözdüm bej olanını alarak....
  21. Diğer yapmayı düşündükleriniz çok güzel umarım hoş da olur fakat ben karşımda çakma xenon farları görünce yedi sülalelerine rahmet okuyorum hepsinin bir kaç kez de tehlike atlattım bu pislikten bunu da belirtiyim.
  22. El freni boşuna yapılmamış değil mi?
  23. Benden tavsiye;mekanik diski söküp ssdyi takıp windowsu kur ve bölme sadece c diski ssd olsun fotmattan sonra makeniği takıp depolama olarak kullanırsın bence en verimli/hızlı yöntem bu raid yapmakla uğraşma bence.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.