Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_102191 Hardal Sarısı merak edenler için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102285 Renk çok değişik ve albenili. Ama Jantlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102289 focus 1 de vardı buna benzer bir renk. fazla iddaalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102290 Bence gayet çekici ve sportif, ben almam o ayrı mesele Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl Yazar comment_102304 Satıştan kalktı zaten (hardal), bu arabayı aldınız aldınız tdci sunroof'lu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 201214 yıl comment_102309 Conti lastiklerin ek yeri öyle, normal durum yani ilk başta bende stres yapmıştım fakat birkaç lastik bayisine gösterdim hepsindende aynı cevabı aldım. Conti lastiklerde birleşim yeri böyle normal durum dediler. lastik basınclarını mutlaka kontrol ettirin . Bayiden aldığımda 4 lastiktede 45 basınc vardı araç yolda durmuyodu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103695 Arkadaşlar en sonunda olan oldu, sol marşpiyeli kaldırıma vurdum, plastik aksam kırıldı servis pazartesine getircek parçayı, 160TL artı işçilik, tek tesellim kaportaya bişey olmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103702 Arkadaşlar en sonunda olan oldu, sol marşpiyeli kaldırıma vurdum, plastik aksam kırıldı servis pazartesine getircek parçayı, 160TL artı işçilik, tek tesellim kaportaya bişey olmadı geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103706 geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok teşekkür ederim çok sağolun göüp göreceğimiz bu olsun. :nazar: :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103707 Bende şöyle birşey yaptım. Geri geri alçak budanmış ağaç parçasını görmedim. Tembellik etmesem gidip bir göstereceğim, mini onarım kapsamında rötüş olur mu diye? Tüm tampon boya derlerse pek düşünmem sanırım. Boya altındaki beyaz astar sanırım gözüken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl Yazar comment_103711 Engin abi hiç elletme boşver..nazarlık. Emre d.'nin bir başlığı bile yokki, kendi sorunlarını orada dile getirsin... ortalık yerlerde takılıyor hep..garip ya.. altını da vurmuş şimdi... geçmiş olsun.. Konuyu da dağıtmasak eyyiyydii.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103713 Arkadaşlar en sonunda olan oldu, sol marşpiyeli kaldırıma vurdum, plastik aksam kırıldı servis pazartesine getircek parçayı, 160TL artı işçilik, tek tesellim kaportaya bişey olmadı Geçmiş olsun ve son olsun..... Bende şöyle birşey yaptım. Geri geri alçak budanmış ağaç parçasını görmedim. Tembellik etmesem gidip bir göstereceğim, mini onarım kapsamında rötüş olur mu diye? Tüm tampon boya derlerse pek düşünmem sanırım. Boya altındaki beyaz astar sanırım gözüken. Geçmiş olsun.....dediğin gibi mini onarım çözer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103714 Bende şöyle birşey yaptım. Geri geri alçak budanmış ağaç parçasını görmedim. Tembellik etmesem gidip bir göstereceğim, mini onarım kapsamında rötüş olur mu diye? Tüm tampon boya derlerse pek düşünmem sanırım. Boya altındaki beyaz astar sanırım gözüken. Geçmiş olsun Engin bey nazarlık diyelim, opak beyaz olduğu için güzel bir rötüşla giderilir diye düşünüyorum, tüm tampona bence hiç gerek yok, görüp göreceğiniz bu olsun... :nazar: :nazar: :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103716 Geçmiş olsun ve son olsun..... Geçmiş olsun.....dediğin gibi mini onarım çözer... Bekir bey çok teşekküe ederim... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın