Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aylin güncellemeler için teşekkürler.

rica ederim aydın abı ıyııkı almıssın focusu :)

zamdan etkılenmeden

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Evet.

Birde teslim alamaya gidebilsem :)

Aydın ben akçaydayım problem çıkarıyorlarsa hemen geleyim birlikte bayii e gider alırız mete zoru...peeeeee...sen canını sıkma... :P :P :P

Yanıtlama zamanı:

Annemin 2006 C-Maxinde konfor standart ve spor olmak uzere 3 tane secenek vardi. Focus 3de bu yok nedendir ?

Yanıtlama zamanı:

Annemin 2006 C-Maxinde konfor standart ve spor olmak uzere 3 tane secenek vardi. Focus 3de bu yok nedendir ?

sabri dediğini anlamadım

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon modlarından bahsediyor Aylin hanım :)

Sabri o modlar F2-2.5 ların benzinli modellerindede yoktu sadece dizele özgü bir olay. :) Ve yılan gibi bir yola girmediysen farkını hissedemiyorsun

Yanıtlama zamanı:

sabri dediğini anlamadım

Aylin hanim merhaba :) annemde 2006 C-max var tdci otomatik. Onun ayarlar bolumunde standart konfor ve spor olmak uzere 3 secenek vardi direksiyonu sertlestirirdi falan kullaniyordum. Ama benim F3de goremedim ayarlarda yok yani. Buyuk ihtimal otomatik oldugu icin vites gecislerini degistiren bir ayardi o benimki manuel oldugu icin yok. Belki powershift F3lerde vardir.

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon modlarından bahsediyor Aylin hanım :)

Sabri o modlar F2-2.5 ların benzinli modellerindede yoktu sadece dizele özgü bir olay. :) Ve yılan gibi bir yola girmediysen farkını hissedemiyorsun

Direksiyonu falan sertlestiriyordu. Vites gecislerini daha yuksek devirlerde yapiyordu falan guzeldi :)

Yanıtlama zamanı:

Direksiyonu falan sertlestiriyordu. Vites gecislerini daha yuksek devirlerde yapiyordu falan guzeldi :)

Otomatikte durum ayrı. Düz viteste konfor ile spor arasındaki direksiyon farkını sadece Kocaeli-Ağva yolunda hissettim :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O elektrik destekli hidrolik bu ise tam elektrik kendi ayarlıyor. Gerek yok. Yapanlar var ama gerek yok Focus akıllı...

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar style 1,6 Tdci 115 ps ile style 1,0 Ecobost 125 ps arasında fiyat, yakıt ekonomisi ve motor ömrü, ikinci el degeri gibi konularda farklar nedir?

Görev gereği 2 yıl kadar senede ort. 5 bin, sonrasında 15 bin km yol yapacağımı düşünüyorum. En az 5-6 yıl kullanacağımı varsayarsak sizce hangi tercih daha faydalı olacaktır? İki aracın güncel fiyatlarına belli değil sanırım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar style 1,6 Tdci 115 ps ile style 1,0 Ecobost 125 ps arasında fiyat, yakıt ekonomisi ve motor ömrü, ikinci el degeri gibi konularda farklar nedir?

Görev gereği 2 yıl kadar senede ort. 5 bin, sonrasında 15 bin km yol yapacağımı düşünüyorum. En az 5-6 yıl kullanacağımı varsayarsak sizce hangi tercih daha faydalı olacaktır? İki aracın güncel fiyatlarına belli değil sanırım.

1.0 T 48.920

1.6 Tdci 56.500

Motor ömrü için özellikle 1.0 için kimse birşey diyemez lakin ödüllü motor kötü değildir.Tdci ise bakarsan gider bakmazsan gitmez her dizel gibi.Dikkat ederseniz iki motorda 5-6 yıl sorunsuz gider bu kesin..

Tüketim sizin sürüş tarzınıza ve trafiğe bağlı..

Ortalama 1.0T start-stop'suz 7.0 litre tüketir dizelse 5.5 6.0 litre felan

Karar sizin bize bakmayın :)

Yanıtlama zamanı:

:)

Cevap için teşekkürler, bu ilk sıfır arabam olacak biraz tecrübeli görüşlere ihtiyacım var. Benzinli araçlar aklımın ucunda yokken 1,0T cazip gelmeye başladı, benim için 2. elde diger benzinlilerden farkı olup olmayacağı ve cekiş soru işareti. performans konusunda durum nasıl acaba yurt dısında kullanılıyor sanırım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.