Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

ulen kaşınma benmi uydurdum alla alla...hor görmek değil ordaki amaç...sokaktaki en ilgisiz ve bilgisiz kişi bile borsadan bahsediyorsa yolun sonu demektir anlamında...yoksa herkesin işi mesleği konumu kültürü eğitimi yaşantısı ne olursa olsun saygı duyulmalıdır...hor görmek değil hoş görmek amaçtır...yani marifet 50000 tlik bir değeri 70000 e almak değil 70000 lik olanı 50000 e almaktır..hacı.... :kıhkıh:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende seni seviyom Mertol kardeşim..Bu Tevfik denen adamıda seviyom nalet olsun içimdeki bu insan sevgisine :kıhkıh: Taktı benim 70 Binime,kafama kakalayıp duruyor,aptal yaptı beni tık tık vura vura ,dürte dürte :poke: ...Yani naapiim yatırım cahiliysem,salaksam..Allahta beni bööle yaratmış..Kime ne zararım olmuş 70 Bine Focus 3 aldım diye,oğlumun,eşimin rızkından kestim aldım sonuçta...Ha keşke almasaydım dediğim bir gün dahi olmadı Allaha şükürki... :kıhkıh:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hey allahım neler yazmış neler...Bora varya...senin adına senin ugradıgın haksızlık adına konuşmam..verilen paralara falan değil...olurmu öyle şey...aldıgına en çok sevinen benimdir buna inan çok yakıştıranda...ama senin araba rakamın HİT olduğu için dilimize pelesenk oldu...yoksa ekonomiyi herkes bilir ve kendine göre en uygununu seçer...kimsede buna karışamaz...benim baktığım yer farklı olaya....yani herkes tepkisiz kaldığı için adamlarda istedigi donanımlarla istedigi rakamlara bizleri mecbur ediyorlar...isyanım bu sadece...canım benim bende seni çok seviyommmmmmmmmmmmmm...mertoluda eh işte şöle böle... :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aracı teslim eden vatandaşın bir işkembeden sallamasını daha dün itibariyle keşfettim. tabi bu kadar geç farketmemin, nasıl olsa anlattı o kısmı okumaya gerek yok diyip kullanma kılavuzunda o kısmı es geçmemin de etkisi var. vatandaş bana dedi ki, işte D vitesi normal sürüş vitesidir, S vitesine alırsanız da yandaki +/- butonuyla vites yükseltip alçaltabilirsiniz, S dışında +/- butonunu kullanamazsınız. dün yoldayken her zamanki gibi D'de ilerlerken nerden içimden geldi bilmiyorum + butonuna bastım, hop diye bir üst vitese zıpladı. denedim biraz baya normal vites geçişleri oluyor. sonra eve dönünce bir kitapçığa bakayım dedim. +/- butonu zaten elemanın dediğinin aksine sadece D vitesinde kullanılabiliyormuş. S vitesi sport mode, üst devirlerde daha hızlı vites geçişi sağlıyormuş. S'de iken +/-'ye basarsanız sport mode'dan otomatik olarak çıkıyormuş. hani büyük keşifler tesadüf eseri olurmuş ya, ben de tesadüf eseri amerikayı yeniden keşfetmiş oldum. aferin bana.. tabi burda aferinin büyüğünü araç teslim görevlisine vermek gerekiyor.

Alperen G. tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben kullanım kılavuzunu güyya okudum da hala yeni yeni şeyler keşfediyorum 1 ay bitmesine rağmen :).

Ama geçen yıkanmasını beklerken yine bakındım kılavuza, akü takviyesi yaparken +'yı +'ya -'yi şaseye bağlayın diyor. Biz daha önce hep +'yı +'ya -'yi -'ye bağlıyorduk şaşırdım doğrusunun bu şekilde olmasına. Aküsü dolu olan aracın -'sini boş olan aracın şaşesine bağlattırıyordu.dd

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar geçen haftalarda bir konusu geçmişti ama bulamadım o yüzden bir de ben soruyorum kusura bakmayın..

bu follow me home ışığı, önceden aracı kilitlediğimde ikisi birden yanıyordu. dün misafirliğe gittiğimizde sadece sürücü tarafının yandığını gördüm. diğer ampulde bir arıza yok çünkü aracın kilidi açtığımda normal olarak ikisi birden yanıyor. bunun bir programı mı ayarı mı ne vardı, söylenmişti. ama dediğim gibi bulamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben park lambalarının tekli yakılabildiğini biliyorum. kısa farları ilk defa sizden duydum.

pardon düzeltiyorum park farları... bir an için follow me home ışığı gibi düşündüm.. o kenardaki minik lambaları diyorum.. tekli yanıyor şuan da nasıl düzelteceğim?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.