Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araba sahibi olup aracını sevmektir bence, ne tanıdıklarım var daha kaput açmayı bilmiyorlar veya benim aracı görünce utanıp araçlarını yıkıyorlar :(

katılıyorum.. hayır nasıl bir kuşsa, arkadaş simsiyah zift gibi s.çılır mı yaw? zor çıkardım.. bugün güzelce bir yıkatacağım arabayı..

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

katılıyorum.. hayır nasıl bir kuşsa, arkadaş simsiyah zift gibi s.çılır mı yaw? zor çıkardım.. bugün güzelce bir yıkatacağım arabayı..

Bizim kuşları görün bir de siz. Nişan alıp birleşme noktalarına pisliyorlar temizleyene kadar canım çıkıyor. Park yerinin üstüne tente düşünmeye başladım apartmanın diğer arabalılarını da ikna edebilirsem..

Yanıtlama zamanı:

yaw bende normalde kuş pisliği sorunu olmuyor. evin önüne park edebilirsem orada ağaç yok. geçende yer bulamadım başka apartmanın önüne park etmek zorunda kaldım. ama lanet birşey kuş pisliği. bir de zor çıkıyor.

Yanıtlama zamanı:

geçen gün bizim otoparkta öyle bir pilemiş ki; yandaki aracın tepesinden başlamış benim araca ve benden sonrakine hem tavanlarda hem kapılarda vardı.

Yuhh abicim ne .ö. varmış dedim güldüm.

Yanıtlama zamanı:

Bu mesajlaşmanın sonu kuşların poposuna bez bağlamaya kadar gidecek diye tırsmaya başladım..

Yanıtlama zamanı:

Bu mesajlaşmanın sonu kuşların poposuna bez bağlamaya kadar gidecek diye tırsmaya başladım..

Ben üstteki mesajımın altına "Kuşların poposuna bez takacak halimiz yok ya" yazmıştım, sonradan sildim :kıhkıh::zha:

Yanıtlama zamanı:

Talih kuşudur o, yakında Audi/BMW kısmeti var demektir.

Bir de iyicene suyla yumuşatmadan bastıra bastıra silmeye kalkarsanız daha çok zarar verirsiniz verniğe. Bence çok kasmayın, yıkamada hepsi çıkar gider.

Ha bir de korkuluk denenebilir tabii

korkuluk.jpg

Yanıtlama zamanı:

Kağıt havlu çok kötü çiziyor,sakın silme...Pamıklu bezle sil....Ben geçen gün sildim hemen çizildi içim yandı...Birde yıkatma bugün arabayı..Tam 4 gün yağmur yağacak haberinde olsun...Tabi beyaz üzerinde de kuş pisliği kötü duruyor canııım,o yüzden beyaz yaramaz bi işe,kötü renk...ehehehehhüeee....

Yanıtlama zamanı:

Kağıt havlu çok kötü çiziyor,sakın silme...Pamıklu bezle sil....Ben geçen gün sildim hemen çizildi içim yandı...Birde yıkatma bugün arabayı..Tam 4 gün yağmur yağacak haberinde olsun...Tabi beyaz üzerinde de kuş pisliği kötü duruyor canııım,o yüzden beyaz yaramaz bi işe,kötü renk...ehehehehhüeee....

ya yıkatıcam derken detaylı yıkatmadan bahsetmiyorum.. PO'dan bedava yıkama fişi vermişlerdi. sadece köpük ve su.. fırça sünger filan yok.. üstündeki pisliği aksın sadece.. doğru diyosun tü kaka beyaz renk :kıhkıh: forever şeker kız candy :zha:

Yanıtlama zamanı:

Ahahahhaa...Egomu şişirme Alperen,şımarcam sonra Mertol yine saldıracak üzerimöe Cem Boneval ile bir olup....Ehehehhüeee....Yalnız hakkaten köpük ve tazyikli su yetiyormu yahu kieri gidermeye....Ben hep sıfır süngerle yıkatıyorum arabayı..Şu Würthün süngerleri iyiymiş ondan alıcam bide....

Yanıtlama zamanı:

Araba bu araba.. Şımartmayın bu kadar.. Çocuğunuzdan bahsetmiyorsunuz.

Ayrıca hiÇ düşündünüzmü o kuş aslında doğal olanı yapıyor.. Doğaya aykırı iş yapan sizsiniz..

Yanıtlama zamanı:

yaw üzerinde biraz çamura kaçan toz toprak var. sokaktan kalkıp arabaya yapışanlar. onlar gitsin zaten kuş pisliklerini ben hallettim. gönül ister ki ben de kendi arabamı nadide süngerlerle kendim yıkayayım ama esatın o daracık tek yönlü sokaklarında mümkün değil..

Yanıtlama zamanı:

Araba bu araba.. Şımartmayın bu kadar.. Çocuğunuzdan bahsetmiyorsunuz.

Ayrıca hiÇ düşündünüzmü o kuş aslında doğal olanı yapıyor.. Doğaya aykırı iş yapan sizsiniz..

sayın abim, kuşun s.Çması doğaya ne kadar uygunsa insanın malını koruması da o kadar doğaya uygun bence. kuş s.Çtı diye kuşu vurmadık ki, arabayı temizliyoruz :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Araba doğaya uygun değil.. Kastettiğim oydu..

Valla bu sabah gazete okudum, artık bu insanlar ne yapsa inanırım.. Kuşu vursanızda şaşırmazdım yani..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.