Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Hidrolik fren sisteminde motor çalışırken bir servo sistemi fren pedal basıncını düşürür, yani düşük basınçla yüksek güç elde edilir, motor çalışmaz ikense aynı etki için çok güçlü basmanız gerekir. Bu tamamen normal bir durumdur ve bu yüzden servo fren sistemli araçların çalıştırılmadan kaydırılması önerilmez. Konudan tamamen bağımsız olarak; Artık bu iş için vakum pompası kullanıyorlar. Elektrikli bir pompa ile vakum yaratıyor. Atmosferiklerde bile bu var. Manifolt vakumu kullanılmadığı için aslında arabanın çalışır olup olmaması önemli mi emin değilim. Araştırmak lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 (düzenlendi) abi peki ben ölcüm cihazınamı baglattırıyım sence belkş benim adam senınkı kadar usta degıldır? Sorun belli, duruma göre karar verirsin, ne diyeyim? Kontrolu da kolay, çıkıp yola bakacaksın olmuş mu olmamış mı, zarar verebilecekleri bir şey de yok... Aralık 12, 2011 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 teşekkür ederim abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Sayın yönetim bi buluşma gibi bişey ayarlayamazmıyız İstanbul'da bulunan var sanırım baya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Ben çok isterim valla arkadaşlar hemen olacak bişey değil ama, en azından yavaştan alt yapısını yapalım, bi kahvaltı olur başka bişey olur, dizelim fordları stickerleride hazırlayalım bence güzel olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Katılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Sayın yönetim bi buluşma gibi bişey ayarlayamazmıyız İstanbul'da bulunan var sanırım baya Yapıcaz inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Cem abiye söylemelim yeri sopayla kovalar beni yine farlar su alıyor diye sızlanırsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yanmıyor, en gereksiz özellik bu zaten, dönen far yok başka bişey yap, sis yakmanın faydası ne ki ? Lüzumsuz güç kaybı hemde çok sık yanıyor.. Buarada önce xenon eklesin vw Nasıl yani vw de zenon opsiyonel olaraktamı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Var mı ? Golf broşüründe opsiynel olarak var görünmekte. Bir alt kasa B6 Passatlarda da olduğunu Bi-Xenon'una maruz kaldığımdan biliyorum. Yeni kasada da vardır herhal en azından Highline'da. Gerçi B5.5 diye geçen 2001-2005 arası passatlarda Highline ve Highline II olmak üzere 2 Highline sınıfı vardı birinde Bi-Xenon vardı diğerinde yoktu belki hala aynı gidiyordur VW. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Passat'ın high'da var Golf'ün yıllardı yokdu o opsiyon satışıda %1 belki vardır..Normal highline'da yok..O yüzden pratikde pek yok..Gören oldu mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Bi-xenon'u bu sınıfta paketsiz veren firma varmıki zaten Golf'te bugüne kadar olmamasına şaşırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Araba bugun servise gitti 60 bin para ver 3 tekerin balansı bozuk çıktı 2 tane 5er gramlık bı tane 10 gramlık agırlık taktılar çok kızdım forda :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Gayet normal, 60 değil 300 bin tl ver yine olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap